RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Florent Batta signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    I Nantes slår David Pereira Da Costa en corner fra høyre.
    Frispark for RC Lens på egen banehalvdel.
    5'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Przemyslaw Frankowski
    Sjanse til RC Lens! Przemyslaw Frankowski er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Florian Sotoca
    RC Lens angriper i Nantes. Florian Sotoca avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    8'
    Frispark RC Lens.
    9'
    Spillet på Stade de la Beaujoire er stoppet midlertidig fordi Kelvin Amian ligger nede.
    11'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Nicolas Pallois
    Ut: Kelvin Amian
    FC Nantes bytter ut Kelvin Amian som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jocelyn Gourvennec blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Nicolas Pallois.
    12'
    David Pereira Da Costa (RC Lens) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    13'
    Frispark til RC Lens på halvdelen til FC Nantes.
    13'
    Målsjanse på Stade de la Beaujoire! David Pereira Da Costa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    14'
    Frisparket tildelt RC Lens er farlig nær FC Nantess målområde.
    16'
    En av FC Nantess spillere går i offside.
    17'
    Florian Sotoca (RC Lens) kommer till avslut men nickar utanför.
    17'
    17'
    En av FC Nantess spillere blir avblåst for offside på Stade de la Beaujoire.
    20'
    Målet til FC Nantes sjekkes av VAR
    21'
    Målet til FC Nantes blir annullert
    21'
    Florian Sotoca (RC Lens) header mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    Florent Batta signaliserer et frispark til FC Nantes.
    23'
    Florent Batta signaliserer et frispark til RC Lens.
    25'
    Gult kort til FC Nantes
    Tino Kadewere
    Dommer Florent Batta viser Tino Kadewere (FC Nantes) det gule kortet.
    27'
    31'
    FC Nantes fosser forover og Tino Kadewere fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Mostafa Mohamed
    FC Nantes avanserer forover i Nantes. Mostafa Mohamed avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Florent Batta signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    37'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    FC Nantes angriper. Mostafa Mohamed får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Offside! Tino Kadewere blir vinket av og FC Nantes må dermed bygge opp et nytt angrep.
    40'
    Florent Batta tildeler FC Nantes en corner. Florent Mollet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Florent Mollet (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    45'+1
    Mål for Lens!
    FC Nantes 0 - 1 Lens
    Mål: David Pereira Da Costa
    Målgivende: Facundo Medina
    Mål! David Pereira Da Costa gir RC Lens en 0-1 ledelse. Facundo Medina var nest sist på ballen.
    48'
    49'
    David Pereira Da Costa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    53'
    55'
    Tilbake fra skade: Lens
    55'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til RC Lens.
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nantes fordi Moussa Sissoko får behandling for en skade på banen.
    58'
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Moussa Sissoko
    Jocelyn Gourvennec (FC Nantes) tar ut Moussa Sissoko som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Abdou Diallo.
    59'
    61'
    Douglas
    Douglas (FC Nantes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Målsjanse til RC Lens! David Pereira Da Costa treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    I Nantes slår Andy Diouf en corner fra venstre.
    64'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    67'
    Sepe Elye Wahi
    RC Lens angriper i Nantes. Sepe Elye Wahi fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Frispark FC Nantes.
    71'
    Florent Batta signaliserer et frispark til FC Nantes like utenfor RC Lens-området.