FC Metz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Nantes.
    Fali Cande (FC Metz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Mostafa Mohamed (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Stade de la Beaujoire, men klarer ikke å score.
    6'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    9'
    Moses Simon
    FC Nantes avanserer forover i Nantes. Moses Simon avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Florent Mollet (FC Nantes) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    12'
    Frispark i en god posisjon for FC Nantes!
    16'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    17'
    Eric Wattellier tildeler FC Nantes en corner. Florent Mollet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Didier Lamkel Ze
    Didier Lamkel Ze skyter i stolpen! Nesten mål for FC Metz.
    23'
    Florent Mollet
    Sjanse! FC Nantes avanserer forover, men Florent Mollet avslutter utenfor.
    24'
    Lamine Camara
    FC Metz angriper, men avslutningen til Lamine Camara går utenfor.
    25'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark FC Nantes.
    28'
    Maxime Colin
    Maxime Colin (FC Metz) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Beaujoire.
    28'
    Mostafa Mohamed (FC Nantes) header utenfor.
    30'
    I Nantes slår Florent Mollet en corner fra høyre.
    36'
    Florent Mollet (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    37'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    41'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til FC Metz.
    43'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    43'
    Målsjanse! Didier Lamkel Ze (FC Metz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Skudd utenfor mål, FC Metz
    52'
    Eric Wattellier tildeler FC Metz en corner. Lamine Camara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Matthieu Udol
    FC Metz avanserer forover og Matthieu Udol kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    55'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Lamine Camara (FC Metz) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    55'
    I Nantes slår Lamine Camara en corner fra venstre.
    56'
    Straffe til FC Metz
    56'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Metz
    57'
    Dommeren dømmer straffe til FC Metz
    57'
    FC Metz scorer på straffe!
    FC Nantes 0 - 1 FC Metz
    Mål: Georges Mikautadze
    FC Metz tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Georges Mikautadze.
    58'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Tino Kadewere
    Ut: Mostafa Mohamed
    FC Nantes bytter ut Mostafa Mohamed med Tino Kadewere. Dette er det første byttet som Jocelyn Gourvennec gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Bénie Traoré
    Ut: Pedro Chirivella
    Jocelyn Gourvennec gjør dagens andre bytte i Nantes, når han tar ut Pedro Chirivella og setter inn Benie Adama Traore.
    59'
    Gult kort til FC Nantes
    Douglas
    Dommeren gir Douglas (FC Nantes) et gult kort.
    60'
    Mål for FC Metz!
    FC Nantes 0 - 2 FC Metz
    Mål: Matthieu Udol
    Målgivende: Georges Mikautadze
    Matthieu Udol header ballen i mål og FC Metz øker ledelsen til 0-2. Georges Mikautadze var nest sist på ballen.
    60'
    Lamine Camara ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    61'
    Lamine Camara er tilbake i kampen igjen.
    63'
    Jean-Charles Castelletto
    Dommer Eric Wattellier viser Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) det gule kortet.
    64'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Marcus Coco
    Jocelyn Gourvennec (FC Nantes) gjør sitt tredje bytte for dagen. Samuel Moutoussamy erstatter Marcus Coco.
    65'
    Skade: FC Metz
    66'
    Florent Mollet (FC Nantes) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.
    68'
    Tilbake fra skade: FC Metz
    68'
    68'
    Nicolas Cozza
    Dommer Eric Wattellier gir Nicolas Cozza (FC Nantes) et gult kort.
    68'
    73'
    Kan FC Nantes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    77'
    Målsjanse til FC Nantes! Florent Mollet treffer mål, men keeper redder.
    78'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Tino Kadewere
    Tino Kadewere (FC Nantes) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    79'
    79'
    Inn: Matthis Abline
    Ut: Douglas
    Bytte for FC Nantes. Matthis Abline kommer inn for Douglas på Stade de la Beaujoire.
    79'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Sadibou Sane
    Ut: Arthur Atta
    Bytte for FC Metz. Sadibou Sane kommer inn for Arthur Atta på Stade de la Beaujoire.
    83'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til FC Nantes like utenfor FC Metz-området.