Clermont Foot slipper å klare seg uten Shamar Nicholson som kommer tilbake på banen igjen.
    Sjanse! Clermont Foot avanserer forover, men Maxime Gonalons avslutter utenfor.
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    Neto Borges (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade de la Beaujoire, men klarer ikke å score.
    11'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    12'
    Romain Lissorgue tildeler Clermont Foot en corner. Bilal Boutobba sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Cheick Oumar Konate
    Målsjanse! Cheick Oumar Konate (Clermont Foot) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Tino Kadewere
    FC Nantes angriper i Nantes. Tino Kadewere avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Pedro Chirivella (FC Nantes) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.
    20'
    Clermont Foot fosser fremover, men Romain Lissorgue blåser for offside på Stade de la Beaujoire.
    22'
    Florent Mollet
    Sjanse til FC Nantes! Florent Mollet er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    23'
    I Nantes slår Florent Mollet en corner fra høyre.
    23'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til FC Nantes.
    24'
    Frispark i en god posisjon for FC Nantes!
    26'
    Florent Mollet (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    27'
    Marcus Coco
    Marcus Coco (FC Nantes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Bilal Boutobba
    Bilal Boutobba (Clermont Foot) avanserer forover på Stade de la Beaujoire. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Mål for Clermont!
    FC Nantes 0 - 1 Clermont
    Mål: Shamar Nicholson
    Clermont Foot leder 0-1 etter en scoring av Shamar Nicholson.
    29'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Pedro Chirivella
    Sjanse i Nantes! Pedro Chirivella (FC Nantes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    Florent Mollet (FC Nantes) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    33'
    Quentin Merlin
    FC Nantes fosser forover og Quentin Merlin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Florent Mollet (FC Nantes) vrir seg av smerte i gresset.
    36'
    Florent Mollet er på beina igjen og fortsetter kampen.
    36'
    38'
    Gult kort til FC Nantes
    Florent Mollet (FC Nantes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    39'
    Eray Comert
    Målsjanse til FC Nantes! Eray Comert treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    Shamar Nicholson
    Clermont Foot angriper, men avslutningen til Shamar Nicholson går utenfor.
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Nantes
    40'
    Ingen straffe til FC Nantes
    42'
    Jim Allevinah
    Jim Allevinah (Clermont Foot) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    43'
    Moussa Sissoko
    FC Nantes angriper. Moussa Sissoko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    Hjørnespark til FC Nantes
    45'+2
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Pedro Chirivella
    Jocelyn Gourvennec (FC Nantes) gjør sitt første bytte for dagen. Abdou Diallo erstatter Pedro Chirivella.
    46'
    Mål for FC Nantes!
    FC Nantes 1 - 1 Clermont
    Mål: Florent Mollet
    Målgivende: Bénie Traoré
    Florent Mollet scorer og utligningen er et faktum på Stade de la Beaujoire. 1-1. Flott spill fra Benie Adama Traore før målet.
    47'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Yoel Armougom
    Ut: Cheick Oumar Konate
    Clermont Foot gjør sitt første bytte. Cheick Oumar Konate erstattes av Yoel Armougom.
    51'
    FC Nantes angriper. Florent Mollet får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    52'
    Florent Mollet (FC Nantes) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.
    53'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Gult kort til Clermont
    Johan Gastien
    Dommer Romain Lissorgue gir Johan Gastien (Clermont Foot) et gult kort.
    54'
    Bénie Traoré
    Målsjanse på Stade de la Beaujoire! Benie Adama Traore fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Florent Mollet (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    57'
    FC Nantes angriper, men Romain Lissorgue blåser for offside.
    58'
    Clermont Foot angriper i Nantes. Bilal Boutobba avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    Marcus Coco
    Målsjanse til FC Nantes! Marcus Coco treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Sjanse! FC Nantes avanserer forover, men Florent Mollet avslutter utenfor.
    63'
    Inn: Habib Keita
    Ut: Johan Gastien
    Clermont Foot bytter ut Johan Gastien med Habib Keita.
    64'
    Målsjanse på Stade de la Beaujoire! Florent Mollet fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    Florent Mollet (FC Nantes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    69'
    Maxime Gonalons vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    70'
    FC Nantes angriper i Nantes. Florent Mollet fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Maxime Gonalons som kommer tilbake på banen i Nantes.
    71'
    Inn: Muhammed-Cham Saracevic
    Ut: Bilal Boutobba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Muhammed-Cham Saracevic, mens Bilal Boutobba tar plass på benken.
    72'
    Inn: Yohann Magnin
    Ut: Maxime Gonalons
    Bytte for Clermont Foot. Yohann Magnin kommer inn for Maxime Gonalons på Stade de la Beaujoire.
    73'
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Alan Virginius
    Clermont Foot bytter ut Alan Virginius med Elbasan Rashani. Dette er det fjerde byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    73'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    73'
    Rødt kort!
    Spilleren på FC Nantes får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    73'
    Rødt kort til FC Nantes
    FC Nantes må klare seg uten Benie Adama Traore etter at han får et direkte rødt kort!
    73'
    Inn: Fabien Centtonze
    Ut: Marcus Coco
    Jocelyn Gourvennec gjør dagens andre bytte i Nantes, når han tar ut Marcus Coco og setter inn Fabien Centtonze.
    75'
    Det blir farlig! Frispark for FC Nantes er nær straffområde.
    76'
    I Nantes slår Florent Mollet en corner fra venstre.
    77'
    Romain Lissorgue tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Sjanse i Nantes! Shamar Nicholson (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    81'
    Frispark Clermont Foot.
    83'
    Abdou Diallo
    FC Nantes fosser forover og Abdou Diallo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Romain Lissorgue tildeler FC Nantes en corner. Florent Mollet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Inn: Jean-Kevin Duverne
    Ut: Eray Comert
    Eray Comert (FC Nantes) erstattes av Jean-Kevin Duverne.
    87'
    I Nantes slår Muhammed-Cham Saracevic en corner fra venstre.
    88'
    FC Nantes 1 - 2 Clermont
    Mål: Jim Allevinah
    Målgivende: Shamar Nicholson
    Jim Allevinah dundrer ballen i mål og Clermont Foot tar ledelsen 1-2 på Stade de la Beaujoire. Shamar Nicholson sto for den målgivende pasningen.