Daniel Siebert signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Skudd utenfor mål, VfB Stuttgart
    4'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til VfB Stuttgart.
    5'
    Johannes Geis (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Max-Morlock-Stadion.
    6'
    Frisparket tildelt VfB Stuttgart er farlig nær 1 FC Nurembergs målområde.
    12'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Florian Hubner
    Florian Hubner (1 FC Nuremberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    12'
    1 FC Nuremberg angriper i Nurnberg, men blir avblåst for offside.
    14'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    14'
    16'
    Gult kort til VfB Stuttgart
    Atakan Karazor
    Dommer Daniel Siebert viser Atakan Karazor (VfB Stuttgart) det gule kortet.
    16'
    Kwadwo Duah
    Sjanse i Nurnberg! Kwadwo Duah (1 FC Nuremberg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    VfB Stuttgart, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Daniel Siebert tildeler VfB Stuttgart en corner. Borna Sosa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Skudd på mål, VfB Stuttgart
    27'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Chris Fuhrich (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra venstre på Max-Morlock-Stadion.
    28'
    I Nurnberg slår Johannes Geis en corner fra venstre.
    39'
    I Nurnberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Jan Gyamerah (1 FC Nuremberg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Max-Morlock-Stadion.
    45'
    Jan Gyamerah er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    48'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    49'
    I Nurnberg slår Borna Sosa en corner fra venstre.
    51'
    51'
    51'
    Wataru Endo
    Sjanse til VfB Stuttgart! Wataru Endo er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    51'
    Skade: FC Nürnberg
    51'
    Tilbake fra skade: FC Nürnberg
    53'
    53'
    1 FC Nuremberg angriper, men blir avblåst for offside.
    54'
    54'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til VfB Stuttgart.
    58'
    Jannes Horn
    Dommer Daniel Siebert gir Jannes Horn (1 FC Nuremberg) et gult kort.
    58'
    Genki Haraguchi
    VfB Stuttgart fosser forover og Genki Haraguchi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    63'
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Sehrou Guirassy
    Ut: Luca Pfeiffer
    Sebastian Hoeness (VfB Stuttgart) gjør sitt første bytte for dagen. Sehrou Guirassy erstatter Luca Pfeiffer.
    64'
    Målsjanse! Genki Haraguchi (VfB Stuttgart) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Dommer Daniel Siebert venter med å sette i gang spillet fordi Jens Castrop ligger nede.
    67'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Tim Handwerker
    Ut: Jens Castrop
    1 FC Nuremberg bytter ut Jens Castrop som ikke ser ut til å kunne fortsette. Dieter Hecking blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Tim Handwerker.
    69'
    Sehrou Guirassy
    VfB Stuttgart angriper. Sehrou Guirassy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    Hjørnespark til VfB Stuttgart
    71'
    VfB Stuttgart fosser forover og Sehrou Guirassy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    73'
    Fabian Nurnberger
    Fabian Nurnberger (1 FC Nuremberg) får et gult kort av dommer Daniel Siebert.
    73'
    Inn: Tiago Tomas
    Ut: Chris Fuhrich
    Sebastian Hoeness gjør dagens andre bytte i Nurnberg, når han tar ut Chris Fuhrich og setter inn Tiago Tomas.
    74'
    Inn: Enzo Millot
    Ut: Genki Haraguchi
    Genki Haraguchi (VfB Stuttgart) erstattes av Enzo Millot.
    74'
    75'
    75'
    75'
    78'
    Inn: Christoph Daferner
    Ut: Kwadwo Duah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Nuremberg. Inn kommer Christoph Daferner, mens Kwadwo Duah tar plass på benken.
    81'
    Inn: Jamie Lawrence
    Ut: Jannes Horn
    Bytte for 1 FC Nuremberg. Jamie Lawrence kommer inn for Jannes Horn på Max-Morlock-Stadion.
    81'
    Inn: Taylan Duman
    Ut: Fabian Nurnberger
    1 FC Nuremberg bytter ut Fabian Nurnberger med Taylan Duman.
    81'
    82'
    Mål for VfB Stuttgart!
    FC Nürnberg 0 - 1 VfB Stuttgart
    Mål: Enzo Millot
    Målgivende: Hiroki Ito
    Enzo Millot dundrer ballen i mål og VfB Stuttgart tar ledelsen 0-1 på Max-Morlock-Stadion. Hiroki Ito var nest sist på ballen.
    83'
    86'
    Inn: Erik Shuranov
    Ut: Mats Møller Dæhli
    1 FC Nuremberg gjør sitt femte bytte. Mats Moller Daehli erstattes av Erik Shuranov.
    88'
    Daniel Siebert tildeler VfB Stuttgart en corner. Borna Sosa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.