Mål for SC Paderborn!
    FC Nürnberg 0 - 1 SC Paderborn
    Mål: Adriano Grimaldi
    Målgivende: Filip Bilbija
    SC Paderborn leder 0-1 etter en scoring av Adriano Grimaldi. Flott spill fra Filip Bilbija før målet.
    10'
    I Nurnberg slår Benjamin Goller en corner fra venstre.
    12'
    Hjørnespark til SC Paderborn
    14'
    Gult kort til SC Paderborn
    Sirlord Conteh
    Sirlord Conteh (SC Paderborn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    Benjamin Goller
    Målsjanse til 1 FC Nuremberg! Benjamin Goller treffer mål, men keeper redder.
    19'
    SC Paderborn, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Hjørnespark til FC Nürnberg
    24'
    25'
    Skudd utenfor mål, SC Paderborn
    26'
    28'
    Raphael Obermair (SC Paderborn) løfter inn en corner fra høyre på Max-Morlock-Stadion.
    30'
    30'
    Målet til SC Paderborn sjekkes av VAR
    32'
    Målet til SC Paderborn blir annullert
    33'
    1 FC Nuremberg angriper, men Florian Exner blåser for offside.
    33'
    Skade: SC Paderborn
    37'
    Tilbake fra skade: SC Paderborn
    38'
    I Nurnberg slår Aaron Zehnter en corner fra høyre.
    40'
    40'
    40'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    41'
    SC Paderborn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Lukas Schleimer
    Målsjanse på Max-Morlock-Stadion! Lukas Schleimer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    Can Yılmaz Uzun
    Sjanse til 1 FC Nuremberg! Can Yılmaz Uzun er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Florian Exner signaliserer et frispark til SC Paderborn på egen banehalvdel.
    45'+4
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Joseph Hungbo
    Ut: Benjamin Goller
    Cristian Fiel (1 FC Nuremberg) gjør sitt første bytte for dagen. Joseph Hungbo erstatter Benjamin Goller.
    46'
    Skudd på mål, FC Nürnberg
    46'
    46'
    47'
    Joseph Hungbo
    Joseph Hungbo (1 FC Nuremberg) avanserer forover på Max-Morlock-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Nürnberg
    53'
    Dommeren dømmer straffe til FC Nürnberg
    54'
    Straffe til FC Nürnberg
    54'
    Pelle Boevink
    Pelle Boevink (SC Paderborn) mottar sitt første gule kort for dagen på Max-Morlock-Stadion.
    54'
    Florian Exner blåser for straffespark til 1 FC Nuremberg. Can Yılmaz Uzun bommer!
    58'
    Spillerbytte - SC Paderborn
    Inn: David Kinsombi
    Ut: Sirlord Conteh
    SC Paderborn bytter ut Sirlord Conteh med David Kinsombi.
    58'
    Raphael Obermair (SC Paderborn) slår en corner fra venstre side på Max-Morlock-Stadion.
    60'
    FC Nürnberg 0 - 2 SC Paderborn
    Mål: Visar Musliu
    Målgivende: Raphael Obermair
    SC Paderborn går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Visar Musliu. Det er en fin assist fra Raphael Obermair.
    61'
    1 FC Nuremberg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    65'
    65'
    67'
    67'
    Inn: Sebastian Andersson
    Ut: Can Yılmaz Uzun
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Nuremberg. Inn kommer Sebastian Andersson, mens Can Yılmaz Uzun tar plass på benken.
    68'
    Målet til FC Nürnberg sjekkes av VAR
    71'
    Målet til FC Nürnberg blir annullert
    71'
    En av 1 FC Nurembergs spillere blir avblåst for offside på Max-Morlock-Stadion.
    71'
    Inn: Kai Klefisch
    Ut: Sebastian Klaas
    SC Paderborn gjør sitt andre bytte. Sebastian Klaas erstattes av Kai Klefisch.
    71'
    72'
    Florian Exner signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    74'
    Kan 1 FC Nuremberg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Inn: Erik Wekesser
    Ut: Kanji Okunuki
    Kanji Okunuki (1 FC Nuremberg) erstattes av Erik Wekesser.
    76'
    76'
    Skudd utenfor mål, FC Nürnberg
    76'
    Filip Bilbija
    Dommer Florian Exner gir Filip Bilbija (SC Paderborn) et gult kort.
    79'
    Inn: Robert Leipertz
    Ut: Adriano Grimaldi
    SC Paderborn bytter ut Adriano Grimaldi med Robert Leipertz. Dette er det femte byttet som Lukas Kwasniok gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Jannis Heuer
    Ut: Larin Curda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Paderborn. Inn kommer Jannis Heuer, mens Larin Curda tar plass på benken.
    80'
    Inn: Calvin Marc Brackelmann
    Ut: Aaron Zehnter
    SC Paderborn gjør sitt fjerde bytte. Aaron Zehnter erstattes av Calvin Marc Brackelmann.
    80'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Jens Castrop
    Dommeren gir Jens Castrop (1 FC Nuremberg) et gult kort.
    80'
    83'
    83'
    Inn: Taylan Duman
    Ut: Jens Castrop
    Cristian Fiel gjør dagens fjerde bytte i Nurnberg, når han tar ut Jens Castrop og setter inn Taylan Duman.
    84'
    Inn: Felix Lohkemper
    Ut: Lukas Schleimer
    Bytte for 1 FC Nuremberg. Felix Lohkemper kommer inn for Lukas Schleimer på Max-Morlock-Stadion.
    84'
    85'
    Florian Exner signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    86'
    90'
    90'
    Nathaniel Brown
    1 FC Nuremberg angriper i Nurnberg. Nathaniel Brown avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'
    90'
    Koen Kostons
    Koen Kostons (SC Paderborn) pådrar seg et gult kort.
    90'+4
    Dommer Florian Exner viser Joseph Hungbo (1 FC Nuremberg) det gule kortet.
    90'+5
    Frispark til SC Paderborn på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    90'+5
    90'+6
    90'+6
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+8
    90'+9
    Jannes Horn
    Jannes Horn fra 1 FC Nuremberg har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.