Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    2'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    6'
    Offside! Sebastian Andersson blir vinket av og 1 FC Nuremberg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    8'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark FC St. Pauli.
    9'
    Marcel Hartel
    FC St. Pauli angriper i Nurnberg. Marcel Hartel fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Marcel Hartel (FC St. Pauli) slår en corner fra høyre side på Max-Morlock-Stadion.
    15'
    Adam Dzwigala
    Adam Dzwigala (FC St. Pauli) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    15'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Hjørnespark til FC St. Pauli
    15'
    Benjamin Goller
    Sjanse! 1 FC Nuremberg avanserer forover, men Benjamin Goller avslutter utenfor.
    16'
    Frispark til FC St. Pauli på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    18'
    I Nurnberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    1 FC Nuremberg fosser fremover, men Frank Willenborg blåser for offside på Max-Morlock-Stadion.
    26'
    Conor Metcalfe
    Målsjanse til FC St. Pauli! Conor Metcalfe treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Frank Willenborg tildeler FC St. Pauli en corner. Marcel Hartel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Jackson Irvine
    FC St. Pauli kommer till avslut på Max-Morlock-Stadion men Jackson Irvine nickar utanför.
    29'
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Hjørnespark til FC Nürnberg
    33'
    Elias Saad
    Målsjanse! Elias Saad (FC St. Pauli) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    I Nurnberg slår Marcel Hartel en corner fra høyre.
    41'
    Lars Ritzka
    FC St. Pauli angriper, men avslutningen til Lars Ritzka går utenfor.
    41'
    Mål for FC St. Pauli!
    FC Nürnberg 0 - 1 FC St. Pauli
    Mål: Johannes Eggestein
    Målgivende: Philipp Treu
    FC St. Pauli tar ledelsen 0-1 i Nurnberg etter en heading av Johannes Eggestein! Philipp Treu var nest sist på ballen.
    44'
    Gult kort til FC St. Pauli
    Elias Saad
    Elias Saad må stå over en kamp for FC St. Pauli etter å ha fått gult kort av dommer Frank Willenborg.
    47'
    Jens Castrop
    Sjanse i Nurnberg! Jens Castrop (1 FC Nuremberg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    FC St. Pauli, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Elias Saad
    Elias Saad (FC St. Pauli) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Lukas Schleimer
    Ut: Benjamin Goller
    Cristian Fiel gjør dagens første bytte i Nurnberg, når han tar ut Benjamin Goller og setter inn Lukas Schleimer.
    53'
    Conor Metcalfe (FC St. Pauli) kommer seg fri på Max-Morlock-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    54'
    55'
    Frank Willenborg tildeler FC St. Pauli en corner. Marcel Hartel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    57'
    Inn: Taylan Duman
    Ut: Enrico Valentini
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Nuremberg. Inn kommer Taylan Duman, mens Enrico Valentini tar plass på benken.
    57'
    Marcel Hartel (FC St. Pauli) løfter inn en corner fra venstre på Max-Morlock-Stadion.
    59'
    Lars Ritzka
    Sjanse! FC St. Pauli avanserer forover, men Lars Ritzka avslutter utenfor.
    59'
    FC Nürnberg 0 - 2 FC St. Pauli
    Mål: Marcel Hartel
    Målgivende: Johannes Eggestein
    Mål! Marcel Hartel øker FC St. Paulis ledelse til 0-2 på Max-Morlock-Stadion. Flott spill fra Johannes Eggestein før målet.
    62'
    63'
    66'
    66'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nurnberg fordi Jannes Horn får behandling for en skade på banen.
    67'
    Jannes Horn ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nurnberg.
    68'
    Frispark for FC St. Pauli på egen banehalvdel.
    68'
    71'
    Inn: Joseph Hungbo
    Ut: Sebastian Andersson
    Bytte for 1 FC Nuremberg. Joseph Hungbo kommer inn for Sebastian Andersson på Max-Morlock-Stadion.
    71'
    Inn: Kanji Okunuki
    Ut: Erik Wekesser
    Cristian Fiel (1 FC Nuremberg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kanji Okunuki erstatter Erik Wekesser.
    71'
    72'
    Adam Dzwigala (FC St. Pauli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    FC St. Pauli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    75'
    Karol Mets
    Karol Mets (FC St. Pauli) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    76'
    76'
    Marcel Hartel (FC St. Pauli) slår en corner fra venstre side på Max-Morlock-Stadion.
    76'
    76'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    80'
    Spillerbytte - FC St. Pauli
    Inn: Aljoscha Kemlein
    Ut: Elias Saad
    FC St. Pauli bytter ut Elias Saad med Aljoscha Kemlein.
    80'
    Marcel Hartel (FC St. Pauli) løfter inn en corner fra høyre på Max-Morlock-Stadion.
    84'
    85'
    Inn: Carlo Boukhalfa
    Ut: Philipp Treu
    FC St. Pauli gjør sitt andre bytte. Philipp Treu erstattes av Carlo Boukhalfa.
    90'
    90'
    Inn: Simon Zoller
    Ut: Johannes Eggestein
    Johannes Eggestein (FC St. Pauli) erstattes av Simon Zoller.
    90'+2
    Inn: Eric da Silva Moreira
    Ut: Lars Ritzka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Pauli. Inn kommer Eric Emanuel da Silva Moreira, mens Lars Ritzka tar plass på benken.