0-1
Uzun64'
1-1
    Michael Bacher signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    6'
    En av 1 FC Kaiserslauterns spillere blir avblåst for offside på Max-Morlock-Stadion.
    7'
    Hjørnespark til 1 FC Kaiserslautern
    11'
    12'
    Kevin Kraus
    1 FC Kaiserslautern angriper på Max-Morlock-Stadion, men Kevin Kraus header utenfor.
    12'
    Stopp i spillet
    18'
    Kenny Prince Redondo
    Kenny Prince Redondo (1 FC Kaiserslautern) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Kevin Kraus
    1 FC Kaiserslautern avanserer forover i Nurnberg. Kevin Kraus avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Kevin Kraus
    Kevin Kraus (1 FC Kaiserslautern) header mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    FC Nürnberg 0 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Richmond Tachie
    Målgivende: Kenny Prince Redondo
    Mål! Richmond Tachie gir 1 FC Kaiserslautern ledelsen 0-1 i Nurnberg. Kenny Prince Redondo var nest sist på ballen.
    34'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    36'
    Michael Bacher signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    36'
    38'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Can Yılmaz Uzun
    Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) mottar sitt første gule kort for dagen på Max-Morlock-Stadion.
    38'
    40'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Julian Krahl (1 FC Kaiserslautern) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Julian Krahl er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til 1 FC Kaiserslautern.
    43'
    45'+1
    Skudd utenfor mål, 1 FC Kaiserslautern
    45'+1
    45'+2
    I Nurnberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    Hjørnespark til FC Nürnberg
    45'+5
    45'+5
    45'+6
    45'+6
    Erik Wekesser
    Erik Wekesser (1 FC Nuremberg) får et gult kort av dommer Michael Bacher.
    45'+7
    Målsjanse! Kenny Prince Redondo (1 FC Kaiserslautern) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+10
    45'+12
    Jean Zimmer
    Jean Zimmer (1 FC Kaiserslautern) kommer seg fri på Max-Morlock-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    45'+12
    Michael Bacher signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    45'+13
    Skudd på mål, FC Nürnberg
    45'+14
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    45'+14
    En av 1 FC Nurembergs spillere blir avblåst for offside.
    45'+14
    Florian Flick
    Florian Flick (1 FC Nuremberg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+16
    45'+16
    Marlon Ritter ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+17
    1 FC Kaiserslautern slipper å klare seg uten Marlon Ritter som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+17
    45'+17
    Dommer Michael Bacher venter med å sette i gang spillet fordi Julian Krahl ligger nede.
    45'+20
    Julian Krahl er tilbake i kampen igjen.
    45'+20
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Finn Jeltsch
    Ut: Ahmet Gurleyen
    1 FC Nuremberg bytter ut Ahmet Gurleyen med Finn Jeltsch.
    46'
    Inn: Jannik Hofmann
    Ut: Kanji Okunuki
    Cristian Fiel (1 FC Nuremberg) gjør sitt andre bytte for dagen. Jannik Hofmann erstatter Kanji Okunuki.
    46'
    I Nurnberg header Kenny Prince Redondo (1 FC Kaiserslautern) mot mål, men ballen går utenfor.
    48'
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    49'
    Finn Jeltsch
    Dommeren gir Finn Jeltsch (1 FC Nuremberg) et gult kort.
    49'
    Kan 1 FC Nuremberg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    53'
    1 FC Nuremberg angriper i Nurnberg. Erik Wekesser fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    1 FC Nuremberg angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    I Nurnberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    1 FC Nuremberg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra 1 FC Kaiserslautern.
    57'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Filip Kaloc
    Filip Kaloc (1 FC Kaiserslautern) pådrar seg et gult kort.
    57'
    60'
    Skudd på mål, 1 FC Kaiserslautern
    61'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Inn: Lukas Schleimer
    Ut: Jens Castrop
    1 FC Nuremberg gjør sitt tredje bytte. Jens Castrop erstattes av Lukas Schleimer.
    62'
    Michael Bacher signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg like utenfor 1 FC Kaiserslautern-området.
    62'
    Mål for FC Nürnberg!
    FC Nürnberg 1 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Can Yılmaz Uzun
    Can Yılmaz Uzun scorer og utligningen er et faktum på Max-Morlock-Stadion. 1-1.
    64'
    Boris Tomiak
    Boris Tomiak (1 FC Kaiserslautern) kommer til en målsjanse på Max-Morlock-Stadion, men klarer ikke å score.
    66'
    Offside! Erik Wekesser (1 FC Nuremberg) er alene igjennom, men dommer Michael Bacher ser at linjemannen er oppe med flagget.
    67'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Kenny Prince Redondo
    Bytte for 1 FC Kaiserslautern. Dickson Abiama kommer inn for Kenny Prince Redondo på Max-Morlock-Stadion.
    69'
    70'
    70'
    Skade: FC Nürnberg
    70'
    71'
    Frispark i en god posisjon for 1 FC Kaiserslautern!
    71'
    Tilbake fra skade: FC Nürnberg
    72'
    Richmond Tachie
    1 FC Kaiserslautern avanserer forover i Nurnberg. Richmond Tachie avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    1 FC Nuremberg fosser fremover, men Michael Bacher blåser for offside på Max-Morlock-Stadion.
    75'
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Dickson Abiama
    Dommer Michael Bacher gir Dickson Abiama (1 FC Kaiserslautern) et gult kort.
    76'
    78'
    79'
    Dickson Abiama (1 FC Kaiserslautern) header ballen mot mål, men 1 FC Nuremberg klarerer.
    79'
    79'
    1 FC Nuremberg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    82'
    84'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    84'
    Jan Gyamerah
    Dommer Michael Bacher viser Jan Gyamerah (1 FC Nuremberg) det gule kortet.
    84'
    Inn: Aaron Opoku
    Ut: Marlon Ritter
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Marlon Ritter med Aaron Opoku. Dette er det tredje byttet som Friedhelm Funkel gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Philipp Klement
    Ut: Richmond Tachie
    Friedhelm Funkel gjør dagens fjerde bytte i Nurnberg, når han tar ut Richmond Tachie og setter inn Philipp Klement.
    85'
    85'
    87'
    Inn: Joseph Hungbo
    Ut: Can Yılmaz Uzun
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Nuremberg. Inn kommer Joseph Hungbo, mens Can Yılmaz Uzun tar plass på benken.
    88'
    Sebastian Andersson
    Sebastian Andersson (1 FC Nuremberg) prøver å heade ballen i mål på Max-Morlock-Stadion, men mislykkes.
    89'
    89'
    89'
    89'
    Skudd utenfor mål, FC Nürnberg
    90'
    Inn: Julian Kania
    Ut: Sebastian Andersson
    1 FC Nuremberg bytter ut Sebastian Andersson med Julian Kania. Dette er det femte byttet som Cristian Fiel gjør i dagens kamp.
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Tymoteusz Puchacz
    Tymoteusz Puchacz (1 FC Kaiserslautern) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.