2-2
Diks90'+5 (Str.)

I Herning slår Andre Romer en corner fra venstre.
    1'
    Morten Krogh tildeler FC Midtjylland en corner. Oliver Sorensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Frispark for FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    3'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    3'
    Dario Osorio
    Sjanse i Herning! Dario Osorio (FC Midtjylland) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Mål for FC København!
    FC Midtjylland 0 - 1 FC København
    Mål: Andreas Cornelius
    Målgivende: Elias Achouri
    Mål! Andreas Cornelius (FC København) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på MCH Arena. Flott spill fra Elias Achouri før målet.
    11'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    18'
    Jo Gue-sung
    Jo Gue-sung (FC Midtjylland) header mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Mål for FC Midtjylland!
    FC Midtjylland 1 - 1 FC København
    Mål: Franculino
    Målgivende: Dario Osorio
    Franculino scorer og utligner dermed til 1-1. Dario Osorio sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    22'
    FC Midtjylland angriper i Herning. Dario Osorio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    22'
    Frispark i en god posisjon for FC København!
    24'
    FC Midtjylland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til FC København
    Lukas Lerager
    Lukas Lerager (FC København) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    28'
    30'
    Elias Achouri (FC København) løfter inn en corner fra venstre på MCH Arena.
    32'
    Målet til FC København sjekkes av VAR
    32'
    Målet til FC København blir annullert
    33'
    Andreas Cornelius
    Andreas Cornelius (FC København) header ballen i tverrliggeren på MCH Arena! Oi, oi, oi.
    36'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    36'
    Mohamed Elyounoussi
    Mohamed Elyounoussi (FC København) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Jo Gue-sung
    Sjanse! FC Midtjylland avanserer forover, men Jo Gue-sung avslutter utenfor.
    38'
    Lukas Lerager (FC København) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Franculino
    Målsjanse! Franculino (FC Midtjylland) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    FC Midtjylland 2 - 1 FC København
    Mål: Dario Osorio
    Dario Osorio dundrer ballen i mål og FC Midtjylland tar ledelsen 2-1 på MCH Arena.
    41'
    Målsjanse på MCH Arena! Dario Osorio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Andre Romer (FC Midtjylland) slår en corner fra venstre side på MCH Arena.
    45'+1
    45'+2
    Frispark FC Midtjylland.
    47'
    FC København angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    Charles
    Kjempesjanse! Charles (FC Midtjylland) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    49'
    Sjanse til FC København! Andreas Cornelius er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    FC Midtjylland, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Elias Achouri (FC København) løfter inn en corner fra høyre på MCH Arena.
    55'
    Kan FC København utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Elias Achouri (FC København) slår en corner fra høyre side på MCH Arena.
    57'
    Franculino
    FC Midtjylland angriper, men avslutningen til Franculino går utenfor.
    58'
    I Herning slår Elias Achouri en corner fra venstre.
    59'
    Denis Vavro
    Denis Vavro (FC København) avanserer forover på MCH Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    Dario Osorio (FC Midtjylland) løfter inn en corner fra høyre på MCH Arena.
    61'
    Morten Krogh tildeler FC Midtjylland en corner. Dario Osorio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    I Herning slår Dario Osorio en corner fra høyre.
    62'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Orri Steinn Oskarsson
    Ut: Andreas Cornelius
    Bytte for FC København. Orri Steinn Oskarsson kommer inn for Andreas Cornelius på MCH Arena.
    63'
    Inn: Christian Nikolaj Sørensen
    Ut: Scott McKenna
    Jacob Neestrup gjør dagens andre bytte i Herning, når han tar ut Scott McKenna og setter inn Christian Nikolaj Sørensen.
    63'
    Frispark til FC Midtjylland på halvdelen til FC København.
    67'
    Spillerbytte - FC Midtjylland
    Inn: Aral Simsir
    Ut: Charles
    FC Midtjylland bytter ut Charles med Aral Simsir. Dette er det første byttet som Thomas Thomasberg gjør i dagens kamp.
    67'
    68'
    En av FC Københavns spillere blir avblåst for offside på MCH Arena.
    69'
    Inn: Viktor Claesson
    Ut: Mohamed Elyounoussi
    Jacob Neestrup (FC København) gjør sitt tredje bytte for dagen. Viktor Claesson erstatter Mohamed Elyounoussi.
    69'
    Inn: Roony Bardghji
    Ut: Jordan Larsson
    Jacob Neestrup (FC København) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Roony Bardghji erstatter Jordan Larsson.
    69'
    Jo Gue-sung
    Jo Gue-sung header i tverrliggeren! Nære på for FC Midtjylland.
    69'
    Elias Achouri (FC København) slår en corner fra venstre side på MCH Arena.
    71'
    Peter Ankersen
    Målsjanse! Peter Ankersen (FC København) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    FC Midtjylland angriper. Dario Osorio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Morten Krogh tildeler FC Midtjylland en corner. Aral Simsir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til FC København
    76'
    Ingen straffe til FC København
    76'
    Hjørnespark til FC København
    76'
    Inn: Ola Brynhildsen
    Ut: Franculino
    Thomas Thomasberg gjør dagens andre bytte i Herning, når han tar ut Franculino og setter inn Ola Brynhildsen.
    78'
    Inn: Armin Gigovic
    Ut: Dario Osorio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Midtjylland. Inn kommer Armin Gigovic, mens Dario Osorio tar plass på benken.
    78'
    I Herning slår Viktor Claesson en corner fra høyre.
    79'
    Hjørnespark til FC Midtjylland
    80'
    Inn: Emiliano Martinez
    Ut: Andre Romer
    Bytte for FC Midtjylland. Emiliano Martinez kommer inn for Andre Romer på MCH Arena.
    82'
    Inn: Joel Andersson
    Ut: Victor Bak Jensen
    Victor Bak Jensen (FC Midtjylland) erstattes av Joel Andersson.
    82'
    Inn: Elias Jelert Kristensen
    Ut: Peter Ankersen
    FC København gjør sitt femte bytte. Peter Ankersen erstattes av Elias Jelert Kristensen.
    82'
    83'
    Orri Steinn Oskarsson
    Orri Steinn Oskarsson (FC København) header utenfor.
    84'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til FC København.
    85'
    Gult kort til FC Midtjylland
    Henrik Dalsgaard
    Henrik Dalsgaard (FC Midtjylland) får et gult kort av dommer Morten Krogh.
    85'
    86'
    I Herning har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    87'
    Oliver Sorensen (FC Midtjylland) slår en corner fra høyre side på MCH Arena.
    88'
    Christian Nikolaj Sørensen (FC København) slår en corner fra høyre side på MCH Arena.
    90'
    FC København angriper på MCH Arena, men Lukas Lerager header utenfor.
    90'
    90'+1
    90'+4
    Dommeren dømmer straffe til FC København
    90'+4
    Straffe til FC København
    90'+4
    FC København scorer på straffe!
    FC Midtjylland 2 - 2 FC København
    Mål: Kevin Diks
    Mål! FC København får et straffespark i Herning. Kevin Diks tar vare på sjansen og utligner til 2-2.