Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Metz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Skudd utenfor mål, FC Metz
    8'
    Gael Angoula tildeler FC Metz en corner. Lamine Camara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Hjørnespark til Clermont
    20'
    Jim Allevinah
    Clermont Foot fosser forover og Jim Allevinah fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    26'
    28'
    Gael Angoula signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    28'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Straffe til FC Metz
    31'
    31'
    FC Metz scorer på straffe!
    FC Metz 1 - 0 Clermont
    Mål: Georges Mikautadze
    FC Metz går opp i en 1-0 ledelse etter at Georges Mikautadze setter straffesparket sikkert i mål på Stade Saint Symphorien.
    33'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til FC Metz.
    34'
    Habib Keita
    I Metz får Habib Keita (Clermont Foot) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    35'
    35'
    36'
    Lamine Camara (FC Metz) slår en corner fra høyre side på Stade Saint Symphorien.
    37'
    Georges Mikautadze
    Målsjanse! Georges Mikautadze (FC Metz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    38'
    Gael Angoula signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    39'
    Gult kort til FC Metz
    Danley Jean-Jacques
    Danley Jean-Jacques (FC Metz) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Saint Symphorien.
    39'
    Jim Allevinah vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Jim Allevinah er tilbake i kampen igjen.
    41'
    Danley Jean-Jacques (FC Metz) kommer til avslutning på Stade Saint Symphorien, men headingen blir reddet.
    45'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Gult kort til Clermont
    Chrislain Matsima
    Dommer Gael Angoula gir Chrislain Matsima (Clermont Foot) et gult kort.
    45'
    Danley Jean-Jacques (FC Metz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Sjanse! Clermont Foot avanserer forover, men Jim Allevinah avslutter utenfor.
    48'
    En av Clermont Foots spillere blir avblåst for offside på Stade Saint Symphorien.
    48'
    Frispark Clermont Foot.
    50'
    Muhammed-Cham Saracevic
    Clermont Foot angriper. Muhammed-Cham Saracevic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    Kevin Van Den Kerkhof ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    53'
    Neto Borges
    Neto Borges (Clermont Foot) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    FC Metz slipper å klare seg uten Kevin Van Den Kerkhof som kommer tilbake på banen igjen.
    54'
    Lamine Camara (FC Metz) løfter inn en corner fra venstre på Stade Saint Symphorien.
    55'
    Skudd på mål, Clermont
    58'
    58'
    58'
    Gael Angoula signaliserer et frispark til FC Metz.
    59'
    Danley Jean-Jacques (FC Metz) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Saint Symphorien.
    60'
    Johan Gastien
    Dommeren gir Johan Gastien (Clermont Foot) et gult kort.
    60'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Grejohn Kyei
    Ut: Shamar Nicholson
    Clermont Foot bytter ut Shamar Nicholson med Grejohn Kyei.
    61'
    Inn: Bilal Boutobba
    Ut: Elbasan Rashani
    Clermont Foot bytter ut Elbasan Rashani med Bilal Boutobba. Dette er det andre byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Alan Virginius
    Ut: Jim Allevinah
    Bytte for Clermont Foot. Alan Virginius kommer inn for Jim Allevinah på Stade Saint Symphorien.
    62'
    Danley Jean-Jacques er tilbake på banen igjen.
    62'
    En av FC Metzs spillere blir avblåst for offside.
    62'
    I Metz slår Lamine Camara en corner fra høyre.
    63'
    Matthieu Udol
    I Metz header Matthieu Udol (FC Metz) mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) løfter inn en corner fra høyre på Stade Saint Symphorien.
    69'
    Johan Gastien (Clermont Foot) slår en corner fra høyre side på Stade Saint Symphorien.
    71'
    Grejohn Kyei
    Clermont Foot angriper, men avslutningen til Grejohn Kyei går utenfor.
    71'
    Offside! Kevin Van Den Kerkhof (FC Metz) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    73'
    75'
    Inn: Jeremie Bela
    Ut: Johan Gastien
    Pascal Gastien gjør dagens fjerde bytte i Metz, når han tar ut Johan Gastien og setter inn Jeremie Bela.
    77'
    Gael Angoula tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    FC Metz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    78'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Cheikh Sabaly
    Ut: Didier Lamkel Ze
    FC Metz gjør sitt første bytte. Didier Lamkel Ze erstattes av Cheikh Tidiane Sabaly.
    78'
    Gael Angoula signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    78'
    Clermont Foot angriper i Metz, men blir avblåst for offside.
    80'
    83'
    Spillet på Stade Saint Symphorien er stoppet midlertidig fordi Alexandre Oukidja ligger nede.
    84'
    Inn: Papa Amadou Diallo
    Ut: Kevin Van Den Kerkhof
    Laszlo Boloni (FC Metz) gjør sitt andre bytte for dagen. Papa Amadou Diallo erstatter Kevin Van Den Kerkhof.
    85'
    Alexandre Oukidja er på beina igjen og fortsetter kampen.
    86'
    86'
    87'
    89'
    Inn: Yohann Magnin
    Ut: Habib Keita
    Pascal Gastien (Clermont Foot) gjør sitt femte bytte for dagen. Yohann Magnin erstatter Habib Keita.
    89'
    Frisparket tildelt Clermont Foot er farlig nær FC Metzs målområde.
    89'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Stade Saint Symphorien.
    90'+3
    90'+3
    Inn: Sadibou Sane
    Ut: Georges Mikautadze
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Metz. Inn kommer Sadibou Sane, mens Georges Mikautadze tar plass på benken.