Kuhinja90'+6
1-1

Florian Lechner signaliserer et frispark til FC Magdeburg på egen banehalvdel.
    2'
    Offside! Jason Ceka (FC Magdeburg) er alene igjennom, men dommer Florian Lechner ser at linjemannen er oppe med flagget.
    2'
    Jason Ceka (FC Magdeburg) slår en corner fra høyre side på MDCC-Arena.
    4'
    I Magdeburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    5'
    Joshua Mees
    Holstein Kiel angriper, men avslutningen til Joshua Mees går utenfor.
    6'
    Holstein Kiel angriper i Magdeburg, men blir avblåst for offside.
    9'
    Frispark til Holstein Kiel på halvdelen til FC Magdeburg.
    13'
    Holstein Kiel fosser fremover, men Florian Lechner blåser for offside på MDCC-Arena.
    15'
    Frispark FC Magdeburg.
    16'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Magdeburg fordi Luc Castaignos får behandling for en skade på banen.
    16'
    Luc Castaignos kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på MDCC-Arena.
    17'
    18'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Lewis Holtby
    Dommer Florian Lechner viser Lewis Holtby (Holstein Kiel) det gule kortet.
    18'
    Florian Lechner signaliserer et frispark til Holstein Kiel.
    22'
    I Magdeburg slår Baris Atik en corner fra venstre.
    24'
    Skudd utenfor mål, FC Magdeburg
    24'
    Florian Lechner signaliserer et frispark til Holstein Kiel like utenfor FC Magdeburg-området.
    25'
    Gult kort til FC Magdeburg
    Tobias Muller
    Dommeren gir Tobias Muller (FC Magdeburg) et gult kort.
    26'
    Mål for Holstein Kiel!
    FC Magdeburg 0 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Timo Becker
    Timo Becker setter ballen i nettet og Holstein Kiel leder nå 0-1.
    27'
    29'
    Jean Hugonet
    Jean Hugonet (FC Magdeburg) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    29'
    FC Magdeburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    30'
    Xavier Amaechi
    Sjanse! FC Magdeburg avanserer forover, men Xavier Amaechi avslutter utenfor.
    32'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra høyre på MDCC-Arena.
    33'
    Florian Lechner tildeler Holstein Kiel en corner. Lewis Holtby sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) slår en corner fra høyre side på MDCC-Arena.
    34'
    I Magdeburg slår Jason Ceka en corner fra høyre.
    36'
    37'
    Holstein Kiel angriper, men Florian Lechner blåser for offside.
    38'
    39'
    En av Holstein Kiels spillere blir avblåst for offside på MDCC-Arena.
    42'
    FC Magdeburg angriper i Magdeburg. Tobias Muller fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Nicolai Remberg
    Nicolai Remberg (Holstein Kiel) avanserer forover på MDCC-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    FC Magdeburg, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Spillerbytte - FC Magdeburg
    Inn: Connor Krempicki
    Ut: Tobias Muller
    FC Magdeburg bytter ut Tobias Muller med Connor Krempicki. Dette er det første byttet som Christian Titz gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Alexander Nollenberger
    Ut: Jason Ceka
    Bytte for FC Magdeburg. Alexander Nollenberger kommer inn for Jason Ceka på MDCC-Arena.
    46'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Finn Porath
    Ut: Lewis Holtby
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Holstein Kiel. Inn kommer Finn Porath, mens Lewis Holtby tar plass på benken.
    46'
    Florian Lechner tildeler Holstein Kiel en corner. Finn Porath sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Patrick Erras
    Holstein Kiel angriper. Patrick Erras får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Magdeburg
    54'
    Ingen straffe til FC Magdeburg
    54'
    Straffe til FC Magdeburg
    55'
    FC Magdeburg fikk tildelt et straffespark som Luc Castaignos mislyktes med å sette i mål!
    55'
    Xavier Amaechi (FC Magdeburg) løfter inn en corner fra høyre på MDCC-Arena.
    56'
    Mo El Hankouri
    Målsjanse på MDCC-Arena! Mo El Hankouri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Inn: Jan-Luca Schuler
    Ut: Luc Castaignos
    FC Magdeburg bytter ut Luc Castaignos med Jan-Luca Schuler.
    60'
    62'
    63'
    64'
    Inn: Marvin Schulz
    Ut: Steven Skrzybski
    Marcel Rapp gjør dagens andre bytte i Magdeburg, når han tar ut Steven Skrzybski og setter inn Marvin Schulz.
    66'
    Florian Lechner tildeler FC Magdeburg en corner. Xavier Amaechi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Xavier Amaechi (FC Magdeburg) slår en corner fra høyre side på MDCC-Arena.
    70'
    71'
    Skudd på mål, FC Magdeburg
    73'
    73'
    73'
    73'
    75'
    Inn: Tatsuya Ito
    Ut: Silas Gnaka
    FC Magdeburg gjør sitt fjerde bytte. Silas Gnaka erstattes av Tatsuya Ito.
    75'
    Inn: Hólmbert Aron Fridjonsson
    Ut: Joshua Mees
    Marcel Rapp (Holstein Kiel) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hólmbert Aron Fridjonsson erstatter Joshua Mees.
    76'
    Inn: Jonas Sterner
    Ut: Shuto Machino
    Marcel Rapp gjør dagens fjerde bytte i Magdeburg, når han tar ut Shuto Machino og setter inn Jonas Sterner.
    76'
    Sjanse i Magdeburg! Mo El Hankouri (FC Magdeburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Inn: Mikkel Kirkeskov
    Ut: Marco Komenda
    Marcel Rapp (Holstein Kiel) gjør sitt femte bytte for dagen. Mikkel Kirkeskov erstatter Marco Komenda.
    82'
    Tatsuya Ito
    FC Magdeburg avanserer forover i Magdeburg. Tatsuya Ito avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Timon Weiner
    Timon Weiner (Holstein Kiel) pådrar seg et gult kort.
    83'
    Baris Atik (FC Magdeburg) slår en corner fra venstre side på MDCC-Arena.
    85'
    85'
    85'
    I Magdeburg slår Xavier Amaechi en corner fra høyre.
    85'
    Frispark til FC Magdeburg på halvdelen til Holstein Kiel.
    86'
    Jan-Luca Schuler
    Sjanse i Magdeburg! Jan-Luca Schuler (FC Magdeburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.