Sjanse! FC Magdeburg avanserer forover, men Luka Sliskovic avslutter utenfor.
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til SV Darmstadt 1898.
    SV Darmstadt 1898 slår en corner fra høyre.
    Mål for FC Magdeburg!
    FC Magdeburg 1 - 0 Darmstadt
    Mål: Tobias Muller
    Målgivende: Jurgen Gjasula
    FC Magdeburg tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Tobias Muller. Flott spill fra Jurgen Gjasula før målet.
    14'
    Frispark for SV Darmstadt 1898 på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til FC Magdeburg
    Christian Beck
    Dommeren gir Christian Beck (FC Magdeburg) et gult kort.
    15'
    SV Darmstadt 1898 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Magdeburg.
    17'
    Frispark FC Magdeburg.
    21'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til FC Magdeburg på egen banehalvdel.
    23'
    Tobias Muller ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Tobias Muller er på beina igjen og fortsetter kampen.
    25'
    FC Magdeburg 2 - 0 Darmstadt
    Mål: Christian Beck
    Målgivende: Daniel Steininger
    Mål! Christian Beck øker ledelsen til 2-0. Daniel Steininger sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Braydon Manu
    Målsjanse til SV Darmstadt 1898! Braydon Manu treffer mål, men keeper redder.
    28'
    FC Magdeburg, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Tobias Kempe
    Tobias Kempe (SV Darmstadt 1898) header mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    SV Darmstadt 1898 angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Spillerbytte - FC Magdeburg
    Inn: Brian Koglin
    Ut: Tobias Muller
    Tobias Muller, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Brian Koglin kommer inn for FC Magdeburg.
    33'
    33'
    35'
    Gult kort til Darmstadt
    Seung-Ho Paik
    Seung-Ho Paik (SV Darmstadt 1898) pådrar seg et gult kort.
    35'
    En av SV Darmstadt 1898s spillere går i offside.
    37'
    Manuel Grafe har tildelt SV Darmstadt 1898 et hjørnespark.
    43'
    SV Darmstadt 1898 angriper, men avslutningen til Braydon Manu går utenfor.
    43'
    FC Magdeburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    44'
    En av FC Magdeburgs spillere blir avblåst for offside.
    46'
    Serdar Dursun
    Kjempesjanse! Serdar Dursun (SV Darmstadt 1898) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    52'
    Mål for Darmstadt!
    FC Magdeburg 2 - 1 Darmstadt
    Mål: Marvin Mehlem
    Målgivende: Braydon Manu
    Marvin Mehlem scorer og reduserer dermed til 2-1. Det er en fin assist fra Braydon Manu.
    53'
    Adrian Malachowski
    Målsjanse! Adrian Malachowski (FC Magdeburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    FC Magdeburg avanserer forover og Christian Beck kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    55'
    Darmstadt, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    56'
    Frispark til SV Darmstadt 1898 på halvdelen til FC Magdeburg.
    57'
    Timo Perthel (FC Magdeburg) slår en corner fra høyre side.
    62'
    62'
    62'
    63'
    FC Magdeburg 2 - 2 Darmstadt
    Mål: Tobias Kempe
    Målgivende: Serdar Dursun
    Utligning! Tobias Kempe setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Serdar Dursun var nest sist på ballen.
    66'
    Inn: Kai Brunker
    Ut: Sören Bertram,
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Magdeburg. Inn kommer Kai Brunker, mens Sören Bertram tar plass på benken.
    67'
    Inn: Sirlord Conteh
    Ut: Luka Sliskovic
    Luka Sliskovic (FC Magdeburg) erstattes av Sirlord Conteh.
    67'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til SV Darmstadt 1898 på egen banehalvdel.
    69'
    Frispark i en god posisjon for SV Darmstadt 1898!
    70'
    Spillerbytte - Darmstadt
    Inn: Mathias Honsak
    Ut: Seung-Ho Paik
    SV Darmstadt 1898 gjør sitt første bytte. Seung-Ho Paik erstattes av Mathias Honsak.
    70'
    71'
    En av SV Darmstadt 1898s spillere blir avblåst for offside.
    72'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til FC Magdeburg like utenfor SV Darmstadt 1898-området.
    74'
    Patrick Herrmann
    Patrick Herrmann (SV Darmstadt 1898) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Jurgen Gjasula
    Jurgen Gjasula (FC Magdeburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Sjanse til SV Darmstadt 1898! Braydon Manu er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    SV Darmstadt 1898 fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    78'
    Inn: Tim Skarke
    Ut: Braydon Manu
    SV Darmstadt 1898 bytter ut Braydon Manu med Tim Skarke.
    81'
    Manuel Grafe har tildelt FC Magdeburg et hjørnespark.
    81'
    I Magdeburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Victor Palsson
    Victor Palsson (SV Darmstadt 1898) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Kai Brunker
    Kai Brunker (FC Magdeburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    SV Darmstadt 1898 angriper. Serdar Dursun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    Tobias Kempe (SV Darmstadt 1898) slår en corner fra høyre side.
    85'
    Inn: Philipp Harant
    Ut: Timo Perthel
    Timo Perthel (FC Magdeburg) erstattes av Philipp Harant.
    86'
    Inn: Andreas Muller
    Ut: Daniel Steininger
    FC Magdeburg gjør sitt femte bytte. Daniel Steininger erstattes av Andreas Muller.
    86'
    87'
    88'
    90'
    90'
    Frisparket tildelt FC Magdeburg er farlig nær SV Darmstadt 1898s målområde.
    90'+2
    1. ekstraomgang
    92'
    94'
    SV Darmstadt 1898 fosser forover og Serdar Dursun fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    94'
    94'
    Serdar Dursun (SV Darmstadt 1898) fyrer av et skudd som går utenfor.
    94'
    SV Darmstadt 1898 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    95'
    96'
    FC Magdeburg 2 - 3 Darmstadt
    Mål: Mathias Honsak
    Målgivende: Lars Lukas Mai
    Mathias Honsak setter ballen i nettet og SV Darmstadt 1898 leder nå 2-3. Lars Lukas Mai sto for den målgivende pasningen.
    100'
    Tim Skarke
    SV Darmstadt 1898 angriper. Tim Skarke får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    101'
    101'
    Fabian Holland
    SV Darmstadt 1898 angriper, men avslutningen til Fabian Holland går utenfor.
    102'
    Skade: Darmstadt
    103'
    Inn: Fabian Schnellhardt
    Ut: Marvin Mehlem
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Darmstadt 1898. Inn kommer Fabian Schnellhardt, mens Marvin Mehlem tar plass på benken.
    104'
    Tilbake fra skade: Darmstadt
    104'
    Brian Koglin
    Målsjanse! Brian Koglin (FC Magdeburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    105'+1
    2. ekstraomgang
    Inn: Felix Platte
    Ut: Serdar Dursun
    SV Darmstadt 1898 bytter ut Serdar Dursun med Felix Platte.
    106'
    106'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til FC Magdeburg.
    108'
    Felix Platte
    Felix Platte (SV Darmstadt 1898) pådrar seg et gult kort.
    108'
    108'
    Adrian Malachowski (FC Magdeburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    110'
    Sirlord Conteh
    Målsjanse til FC Magdeburg! Sirlord Conteh treffer mål, men keeper redder.
    112'
    112'
    Christian Beck (FC Magdeburg) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    113'
    113'
    Kai Brunker
    FC Magdeburg angriper og Kai Brunker får avsluttet. Headingen treffer ikke SV Darmstadt 1898-målet.
    114'
    115'
    Inn: Patric Pfeiffer
    Ut: Tobias Kempe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Darmstadt 1898. Inn kommer Patric Pfeiffer, mens Tobias Kempe tar plass på benken.
    116'
    Raphael Obermair
    Sjanse! FC Magdeburg avanserer forover, men Raphael Obermair avslutter utenfor.
    116'
    118'
    Philipp Harant
    Dommeren gir Philipp Harant (FC Magdeburg) et gult kort.
    118'
    Lars Lukas Mai
    Lars Lukas Mai (SV Darmstadt 1898) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    119'
    119'
    120'+1
    Fabian Schnellhardt
    Fabian Schnellhardt (SV Darmstadt 1898) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.