Mål for FC Luzern!
    FC Luzern 1 - 0 Yverdon-Sport
    Mål: Lars Villiger
    Målgivende: Adrian Grbic
    Mål! Lars Villiger gir FC Luzern en 1-0 ledelse. Adrian Grbic var nest sist på ballen.
    2'
    Adrian Grbic
    Adrian Grbic (FC Luzern) kommer til en målsjanse på Swissporarena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til FC Luzern på egen banehalvdel.
    11'
    I Luzern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Yverdon-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til FC Luzern
    Lars Villiger
    Dommer Stefan Horisberger viser Lars Villiger (FC Luzern) det gule kortet.
    17'
    levin Winkler
    Målsjanse til FC Luzern! levin Winkler treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Yverdon-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til Yverdon-Sport.
    20'
    Frispark FC Luzern.
    24'
    Frispark til Yverdon-Sport på halvdelen til FC Luzern.
    25'
    Aimen Mahious
    Aimen Mahious (Yverdon-Sport) header utenfor.
    26'
    Frispark for Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    27'
    Hjørnespark til FC Luzern
    31'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    33'
    Adrian Grbic (FC Luzern) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    35'
    Dario Ulrich (FC Luzern) slår en corner fra venstre side på Swissporarena.
    36'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Luzern fordi Lars Villiger får behandling for en skade på banen.
    40'
    FC Luzern slipper å klare seg uten Lars Villiger som kommer tilbake på banen igjen.
    41'
    46'
    Frispark til FC Luzern på halvdelen til Yverdon-Sport.
    48'
    Gult kort til Yverdon-Sport
    Liziero
    Dommeren gir Liziero (Yverdon-Sport) et gult kort.
    48'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Adrian Grbic (FC Luzern) vrir seg av smerte i gresset.
    48'
    Adrian Grbic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Luzern.
    49'
    52'
    55'
    Sjanse i Luzern! Adrian Grbic (FC Luzern) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    56'
    En av FC Luzerns spillere går i offside.
    57'
    Målet til FC Luzern sjekkes av VAR
    57'
    Målet til FC Luzern blir annullert
    57'
    59'
    Målsjanse på Swissporarena! Lars Villiger fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    61'
    Skudd på mål, Yverdon-Sport
    62'
    FC Luzern, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Spillerbytte - Yverdon-Sport
    Inn: Christopher Lungoyi
    Ut: Christian Marques
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yverdon-Sport. Inn kommer Christopher Lungoyi, mens Christian Marques tar plass på benken.
    62'
    Max Meyer
    FC Luzern angriper. Max Meyer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    I Luzern slår Dario Ulrich en corner fra venstre.
    65'
    FC Luzern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Frisparket tildelt FC Luzern er farlig nær Yverdon-Sports målområde.
    66'
    Dario Del Fabro
    Dario Del Fabro (Yverdon-Sport) mottar sitt første gule kort for dagen på Swissporarena.
    66'
    Kan Yverdon-Sport utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    68'
    Jesper Löfgren
    Jesper Löfgren (FC Luzern) får et gult kort av dommer Stefan Horisberger.
    68'
    Boris Adrian Cespedes
    Sjanse! Yverdon-Sport avanserer forover, men Boris Adrian Cespedes avslutter utenfor.
    69'
    71'
    Stefan Horisberger tildeler Yverdon-Sport en corner. Mauro Rodrigues sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Hjørnespark til Yverdon-Sport
    73'
    74'
    76'
    Mauro Rodrigues
    Dommer Stefan Horisberger gir Mauro Rodrigues (Yverdon-Sport) et gult kort.
    76'
    Spillerbytte - FC Luzern
    Inn: Nicolas Haas
    Ut: Max Meyer
    Max Meyer (FC Luzern) erstattes av Nicolas Haas.
    76'
    Inn: Severin Ottiger
    Ut: Leny Remo Meyer
    FC Luzern bytter ut Leny Remo Meyer med Severin Ottiger. Dette er det andre byttet som Mario Frick gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Thibault Klidje
    Ut: Lars Villiger
    FC Luzern bytter ut Lars Villiger med Thibault Klidje.
    76'
    Inn: Mathias Olesen
    Ut: Dimitrije Kamenovic
    Yverdon-Sport gjør sitt andre bytte. Dimitrije Kamenovic erstattes av Mathias Olesen.
    77'
    78'
    78'
    Christopher Lungoyi (Yverdon-Sport) slår en corner fra venstre side på Swissporarena.
    79'
    Dario Ulrich (FC Luzern) løfter inn en corner fra venstre på Swissporarena.
    79'
    Christopher Lungoyi
    Kjempesjanse! Christopher Lungoyi (Yverdon-Sport) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    81'
    81'
    Yverdon-Sport må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Luzern.
    82'
    Adrian Grbic (FC Luzern) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    84'
    Inn: Breston Malula
    Ut: Nehemie Lusuena
    Yverdon-Sport gjør sitt tredje bytte. Nehemie Lusuena erstattes av Breston Malula.
    85'
    Inn: Niklas Gunnarsson
    Ut: Dario Del Fabro
    Bytte for Yverdon-Sport. Niklas Gunnarsson kommer inn for Dario Del Fabro på Swissporarena.
    85'
    Inn: Kevin Carlos
    Ut: Aimen Mahious
    Alessandro Mangiarratti (Yverdon-Sport) gjør sitt femte bytte for dagen. Kevin Carlos erstatter Aimen Mahious.
    85'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til FC Luzern.
    85'
    Frispark for FC Luzern på egen banehalvdel.
    86'
    Mathias Olesen
    Målsjanse! Mathias Olesen (Yverdon-Sport) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Inn: Luca Antony Jaquez
    Ut: levin Winkler
    FC Luzern bytter ut levin Winkler med Luca Antony Jaquez.
    90'+1
    Stefan Horisberger tildeler Yverdon-Sport en corner. Liziero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.