2-2
    Mål for Servette Geneva!
    FC Luzern 0 - 1 Servette Geneva
    Mål: Takuma Nishimura
    Mål! Servette Geneva tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Takuma Nishimura på Swissporarena.
    1'
    Mål for FC Luzern!
    FC Luzern 1 - 1 Servette Geneva
    Mål: Pius Dorn
    Målgivende: Adrian Grbic
    Pius Dorn (FC Luzern) header ballen i mål og utligner til 1-1. Adrian Grbic sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Adrian Grbic
    Sjanse i Luzern! Adrian Grbic (FC Luzern) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Servette Geneva angriper, men blir avblåst for offside.
    14'
    Sven Wolfensberger tildeler FC Luzern en corner. Jakub Kadak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Martin Frydek (FC Luzern) slår en corner fra høyre side på Swissporarena.
    16'
    Skudd utenfor mål, FC Luzern
    16'
    Pius Dorn
    FC Luzern avanserer forover i Luzern. Pius Dorn avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Thibault Klidje
    Thibault Klidje (FC Luzern) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til FC Luzern på egen banehalvdel.
    23'
    Miroslav Stevanovic
    Servette Geneva fosser forover og Miroslav Stevanovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    FC Luzern, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark til FC Luzern på halvdelen til Servette Geneva.
    27'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    27'
    Frispark for FC Luzern på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark Servette Geneva.
    31'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    I Luzern slår Miroslav Stevanovic en corner fra høyre.
    37'
    Jakub Kadak (FC Luzern) løfter inn en corner fra venstre på Swissporarena.
    39'
    Straffe til Servette Geneva
    40'
    Servette Geneva scorer på straffe!
    FC Luzern 1 - 2 Servette Geneva
    Servette Geneva tar ledelsen 1-2 etter et velplassert straffespark av Takuma Nishimura.
    41'
    I Luzern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    43'
    En av FC Luzerns spillere går i offside.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Luzern
    Inn: Dario Ulrich
    Ut: Severin Ottiger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Luzern. Inn kommer Dario Ulrich, mens Severin Ottiger tar plass på benken.
    46'
    FC Luzern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til FC Luzern.
    50'
    I Luzern slår Jakub Kadak en corner fra høyre.
    52'
    I Luzern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    FC Luzern 2 - 2 Servette Geneva
    Mål: Adrian Grbic
    Målgivende: Thibault Klidje
    Utligning! Adrian Grbic setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Flott spill fra Thibault Klidje før målet.
    54'
    55'
    Hjørnespark til FC Luzern
    57'
    Jakub Kadak
    FC Luzern avanserer forover på Swissporarena og Jakub Kadak kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Servette Geneva.
    57'
    57'
    59'
    Martin Frydek (FC Luzern) løfter inn en corner fra høyre på Swissporarena.
    60'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    60'
    Målsjanse på Swissporarena! Thibault Klidje fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    62'
    Skade: FC Luzern
    62'
    Tilbake fra skade: FC Luzern
    63'
    FC Luzern angriper i Luzern. Adrian Grbic fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    69'
    Inn: Teddy Lia Okou
    Ut: Thibault Klidje
    Mario Frick (FC Luzern) gjør sitt andre bytte for dagen. Teddy Lia Okou erstatter Thibault Klidje.
    72'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    72'
    Servette Geneva avanserer forover og Miroslav Stevanovic kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    74'
    74'
    Hjørnespark til Servette Geneva
    74'
    Inn: Nicky Beloko
    Ut: Jakub Kadak
    Mario Frick gjør dagens tredje bytte i Luzern, når han tar ut Jakub Kadak og setter inn Nicky Beloko.
    75'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Dereck Kutesa
    Ut: Takuma Nishimura
    Servette Geneva bytter ut Takuma Nishimura med Dereck Kutesa.
    76'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til FC Luzern.
    77'
    78'
    I Luzern slår Timothe Cognat en corner fra venstre.
    79'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    79'
    79'
    FC Luzern fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    80'
    82'
    82'
    84'
    Inn: Lars Villiger
    Ut: Adrian Grbic
    FC Luzern gjør sitt fjerde bytte. Adrian Grbic erstattes av Lars Villiger.
    85'
    Inn: Nicolas Haas
    Ut: Max Meyer
    Max Meyer (FC Luzern) erstattes av Nicolas Haas.
    85'
    Inn: Bendeguz Bolla
    Ut: Dereck Kutesa
    Bytte for Servette Geneva. Bendeguz Bolla kommer inn for Dereck Kutesa på Swissporarena.
    86'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til Servette Geneva like utenfor FC Luzern-området.