FC Luzern fosser fremover, men Anojen Kanagasingam blåser for offside på Swissporarena.
    Anojen Kanagasingam signaliserer et frispark til FC Luzern på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for FC Luzern på egen banehalvdel.
    7'
    Zan Celar
    FC Lugano avanserer forover i Luzern. Zan Celar avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Hjørnespark til FC Luzern
    14'
    Skudd på mål, FC Lugano
    22'
    FC Luzern, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Skudd utenfor mål, FC Lugano
    26'
    Ardon Jashari (FC Luzern) løfter inn en corner fra venstre på Swissporarena.
    28'
    Jesper Löfgren
    Jesper Löfgren (FC Luzern) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Hjørnespark til FC Lugano
    35'
    Gult kort til FC Lugano
    Shkelqim Vladi
    Shkelqim Vladi (FC Lugano) mottar sitt første gule kort for dagen på Swissporarena.
    35'
    36'
    37'
    Mål for FC Lugano!
    FC Luzern 0 - 1 FC Lugano
    Mål: Shkelqim Vladi
    Målgivende: Mattia Bottani
    Shkelqim Vladi dundrer ballen i mål og FC Lugano tar ledelsen 0-1 på Swissporarena. Flott spill fra Mattia Bottani før målet.
    40'
    FC Lugano må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Luzern.
    42'
    Luca Antony Jaquez
    Luca Antony Jaquez (FC Luzern) header mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    FC Luzern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - FC Luzern
    Inn: Thibault Klidje
    Ut: Sofyan Chader
    FC Luzern bytter ut Sofyan Chader med Thibault Klidje. Dette er det første byttet som Mario Frick gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Jakub Kadak
    Ut: Max Meyer
    Max Meyer (FC Luzern) erstattes av Jakub Kadak.
    46'
    Anojen Kanagasingam signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    46'
    Jakub Kadak
    FC Luzern fosser forover og Jakub Kadak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    49'
    Skudd utenfor mål, FC Luzern
    50'
    51'
    Gult kort til FC Luzern
    Adrian Grbic
    Adrian Grbic (FC Luzern) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    51'
    Jakub Kadak
    Jakub Kadak (FC Luzern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Martin Frydek
    FC Luzern angriper, men avslutningen til Martin Frydek går utenfor.
    53'
    En av FC Luzerns spillere blir avblåst for offside.
    54'
    55'
    55'
    Nicky Beloko
    Sjanse! FC Luzern avanserer forover, men Nicky Beloko avslutter utenfor.
    57'
    Milton Valenzuela
    Milton Valenzuela (FC Lugano) får et gult kort av dommer Anojen Kanagasingam.
    58'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Jonathan Sabbatini
    Ut: Mattia Bottani
    Bytte for FC Lugano. Jonathan Sabbatini kommer inn for Mattia Bottani på Swissporarena.
    59'
    Målsjanse til FC Luzern! Nicky Beloko treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    I Luzern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    Ardon Jashari
    Ardon Jashari (FC Luzern) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    62'
    I Luzern slår Ardon Jashari en corner fra venstre.
    66'
    68'
    Inn: Jhon Espinoza
    Ut: Yanis Cimignani
    Mattia Croci-Torti (FC Lugano) gjør sitt andre bytte for dagen. Jhon Espinoza erstatter Yanis Cimignani.
    69'
    Inn: Renato Steffen
    Ut: Shkelqim Vladi
    FC Lugano bytter ut Shkelqim Vladi med Renato Steffen.
    69'
    Inn: Roman Macek
    Ut: Uran Bislimi
    FC Lugano gjør sitt fjerde bytte. Uran Bislimi erstattes av Roman Macek.
    69'
    Frispark FC Luzern.
    70'
    Pius Dorn
    FC Luzern angriper i Luzern. Pius Dorn avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    71'
    Inn: Dario Ulrich
    Ut: Severin Ottiger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Luzern. Inn kommer Dario Ulrich, mens Severin Ottiger tar plass på benken.
    72'
    Inn: Teddy Lia Okou
    Ut: Pius Dorn
    FC Luzern gjør sitt fjerde bytte. Pius Dorn erstattes av Teddy Lia Okou.
    72'
    Jonathan Sabbatini
    Dommeren gir Jonathan Sabbatini (FC Lugano) et gult kort.
    74'
    Lars Lukas Mai
    Lars Lukas Mai (FC Lugano) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Nicky Beloko (FC Luzern) avanserer forover på Swissporarena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    78'
    80'
    Inn: levin Winkler
    Ut: Nicky Beloko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Luzern. Inn kommer levin Winkler, mens Nicky Beloko tar plass på benken.
    84'
    Zan Celar
    Målsjanse! Zan Celar (FC Lugano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    85'
    Inn: Albian Hajdari
    Ut: Milton Valenzuela
    Milton Valenzuela (FC Lugano) erstattes av Albian Hajdari.
    85'
    Luca Antony Jaquez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    87'
    Luca Antony Jaquez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    89'
    Anojen Kanagasingam signaliserer et frispark til FC Lugano.
    90'
    Dario Ulrich
    Dommer Anojen Kanagasingam gir Dario Ulrich (FC Luzern) et gult kort.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Renato Steffen
    Målsjanse på Swissporarena! Renato Steffen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.