Alessandro Dudic signaliserer et frispark til Basel 1893.
    I Lugano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Spillet på Cornaredo er stoppet midlertidig fordi Jhon Espinoza ligger nede.
    9'
    Alessandro Dudic tildeler FC Lugano en corner. Renato Steffen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Jhon Espinoza kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Cornaredo.
    11'
    I Lugano slår Renato Steffen en corner fra høyre.
    12'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Nicolas Vouilloz
    Ut: Dominik Robin Schmid
    Dominik Robin Schmid (Basel 1893) erstattes av Nicolas Vouilloz.
    13'
    Målet til FC Lugano sjekkes av VAR
    17'
    Målet til FC Lugano blir annullert
    18'
    FC Lugano fosser fremover, men Zan Celar går rett i offsidefella.
    18'
    Renato Steffen (FC Lugano) slår en corner fra høyre side på Cornaredo.
    20'
    Lars Lukas Mai
    Lars Lukas Mai (FC Lugano) kommer seg fri på Cornaredo, men avslutningen går utenfor.
    20'
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Renato Steffen (FC Lugano) løfter inn en corner fra venstre på Cornaredo.
    22'
    Alessandro Dudic signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    23'
    Kevin Ruegg
    Kevin Ruegg (Basel 1893) kommer til en målsjanse på Cornaredo, men klarer ikke å score.
    24'
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Alessandro Dudic signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    25'
    Yanis Cimignani
    FC Lugano angriper i Lugano. Yanis Cimignani fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    27'
    I Lugano slår Renato Steffen en corner fra venstre.
    29'
    Jean-Kevin Augustin
    Sjanse i Lugano! Jean-Kevin Augustin (Basel 1893) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    31'
    34'
    35'
    FC Luganos Zan Celar blåses av for offside på Cornaredo.
    36'
    Jonathan Sabbatini
    FC Lugano angriper i Lugano. Jonathan Sabbatini avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Renato Steffen (FC Lugano) løfter inn en corner fra høyre på Cornaredo.
    39'
    Lars Lukas Mai (FC Lugano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Gult kort til FC Lugano
    Renato Steffen
    Renato Steffen mottar et gult kort i Lugano, og må dermed stå over en kamp for FC Lugano.
    41'
    41'
    Renato Steffen (FC Lugano) slår en corner fra venstre side på Cornaredo.
    43'
    Alessandro Dudic tildeler FC Lugano en corner. Renato Steffen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Mål for FC Lugano!
    FC Lugano 1 - 0 Basel 1893
    Mål: Albian Hajdari
    Målgivende: Renato Steffen
    Albian Hajdari header ballen i mål og FC Lugano leder dermed 1-0. Renato Steffen var nest sist på ballen.
    44'
    45'+2
    45'+3
    Taulant Xhaka (Basel 1893) løfter inn en corner fra venstre på Cornaredo.
    46'
    Frispark til FC Lugano på halvdelen til Basel 1893.
    48'
    Frispark Basel 1893.
    50'
    Frispark til Basel 1893 på halvdelen til FC Lugano.
    50'
    51'
    Roman Macek
    Dommer Alessandro Dudic gir Roman Macek (FC Lugano) et gult kort.
    52'
    I Lugano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Taulant Xhaka (Basel 1893) slår en corner fra høyre side på Cornaredo.
    54'
    Gult kort til Basel 1893
    Dion Kacuri
    Dommeren gir Dion Kacuri (Basel 1893) et gult kort.
    55'
    Mohamed Drager
    Mohamed Drager får gult kort av dommer Alessandro Dudic, og må dermed stå over en kamp for Basel 1893.
    55'
    Frispark FC Lugano.
    56'
    Inn: Romeo Beney
    Ut: Mohamed Drager
    Basel 1893 gjør sitt andre bytte. Mohamed Drager erstattes av Romeo Beney.
    56'
    Inn: Axel Kayombo
    Ut: Maurice Malone
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Basel 1893. Inn kommer Axel Kayombo, mens Maurice Malone tar plass på benken.
    56'
    57'
    58'
    Zan Celar
    Zan Celar (FC Lugano) kommer til en målsjanse på Cornaredo, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Alessandro Dudic signaliserer et frispark til FC Lugano.
    59'
    FC Lugano avanserer forover i Lugano. Yanis Cimignani avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    61'
    62'
    Jean-Kevin Augustin (Basel 1893) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    65'
    Axel Kayombo
    Axel Kayombo (Basel 1893) pådrar seg et gult kort.
    66'
    66'
    Fabian Frei
    Fabian Frei (Basel 1893) får et gult kort av dommer Alessandro Dudic.
    67'
    67'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Ignacio Aliseda
    Ut: Yanis Cimignani
    FC Lugano bytter ut Yanis Cimignani med Ignacio Aliseda.
    68'
    Inn: Martim Alexandre Costa Marques
    Ut: Hicham Mahou
    FC Lugano bytter ut Hicham Mahou med Martim Alexandre Costa Marques.
    68'
    FC Lugano 2 - 0 Basel 1893
    Mål: Renato Steffen
    Renato Steffen setter ballen i mål og øker FC Luganos ledelse til 2-0 i Lugano.
    69'
    70'
    Målet til FC Lugano blir stående
    70'
    Alessandro Dudic tildeler Basel 1893 en corner. Taulant Xhaka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    74'
    Romeo Beney
    Målsjanse på Cornaredo! Romeo Beney fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    76'
    Renato Steffen (FC Lugano) kommer til en målsjanse på Cornaredo, men klarer ikke å score.
    77'
    Inn: Shkelqim Vladi
    Ut: Renato Steffen
    Renato Steffen (FC Lugano) erstattes av Shkelqim Vladi.
    79'
    Inn: Arlet Ze
    Ut: Jean-Kevin Augustin
    Basel 1893 gjør sitt fjerde bytte. Jean-Kevin Augustin erstattes av Arlet Ze.
    79'
    Inn: Jonas Adjei Adjetey
    Ut: Dion Kacuri
    Basel 1893 bytter ut Dion Kacuri med Jonas Adjei Adjetey. Dette er det femte byttet som Fabio Celestini gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    Shkelqim Vladi
    Shkelqim Vladi (FC Lugano) kommer seg fri på Cornaredo, men avslutningen går utenfor.
    82'
    82'
    83'
    85'
    Roman Macek ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    86'
    88'
    Roman Macek er tilbake i kampen igjen.
    88'
    Inn: Kacper Przybylko
    Ut: Zan Celar
    Mattia Croci-Torti (FC Lugano) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kacper Przybylko erstatter Zan Celar.
    89'
    Inn: Chinwendu Johan Nkama
    Ut: Roman Macek
    Mattia Croci-Torti (FC Lugano) tar ut Roman Macek som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Chinwendu Johan Nkama.
    89'
    Alessandro Dudic tildeler Basel 1893 en corner. Romeo Beney sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.