24
58
    Gael Angoula signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    9'
    Imran Louza (FC Lorient) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    13'
    Toulouse FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Zakaria Aboukhlal
    Målsjanse til Toulouse FC! Zakaria Aboukhlal treffer mål, men keeper redder.
    15'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark FC Lorient.
    16'
    Mål for FC Lorient!
    FC Lorient 1 - 0 Toulouse
    Mål: Julien Ponceau
    Mål! FC Lorient tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Julien Ponceau på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    19'
    En av FC Lorients spillere går i offside.
    20'
    Moussa Diarra ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    26'
    Tilbake fra skade: Toulouse
    27'
    Thijs Dallinga
    Thijs Dallinga (Toulouse FC) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men klarer ikke å score.
    29'
    Thijs Dallinga (Toulouse FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Gult kort til FC Lorient
    Nathaniel Adjei
    Nathaniel Adjei (FC Lorient) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Spillet på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir er stoppet midlertidig fordi Rasmus Nicolaisen ligger nede.
    33'
    Rasmus Nicolaisen er tilbake i kampen igjen.
    35'
    Frispark til Toulouse FC på halvdelen til FC Lorient.
    37'
    Gult kort til Toulouse
    Moussa Diarra
    Moussa Diarra (Toulouse FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    38'
    FC Lorient fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    39'
    Toulouse FC avanserer forover i Lorient. Zakaria Aboukhlal avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Badredine Bouanani
    Badredine Bouanani (FC Lorient) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    43'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Frispark for Toulouse FC på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Niklas Schmidt
    Ut: Gabriel Alonso Suazo Urbina
    Toulouse FC gjør sitt første bytte. Gabriel Alonso Suazo Urbina erstattes av Niklas Schmidt.
    46'
    Panos Katseris vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    46'
    FC Lorient slipper å klare seg uten Panos Katseris som kommer tilbake på banen i Lorient.
    48'
    Gael Angoula signaliserer et frispark til FC Lorient.
    50'
    50'
    51'
    Zakaria Aboukhlal (Toulouse FC) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Souleymane Toure ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    52'
    Gael Angoula signaliserer et frispark til Toulouse FC på egen banehalvdel.
    53'
    Souleymane Toure kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    53'
    54'
    Panos Katseris
    FC Lorient angriper i Lorient. Panos Katseris fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Mål for Toulouse!
    FC Lorient 1 - 1 Toulouse
    Mål: Thijs Dallinga
    Målgivende: Niklas Schmidt
    Thijs Dallinga (Toulouse FC) utligner med en heading på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Stillingen er nå 1-1. Niklas Schmidt var nest sist på ballen.
    59'
    Inn: Mikkel Desler
    Ut: Kevin Keben Biakolo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Toulouse FC. Inn kommer Mikkel Desler, mens Kevin Keben Biakolo tar plass på benken.
    62'
    Inn: Shavy Warren Babicka
    Ut: Aron Dønnum
    Toulouse FC bytter ut Aron Dønnum med Shavy Warren Babicka.
    62'
    62'
    Inn: Cristhian Casseres Jr.
    Ut: Stijn Spierings
    Stijn Spierings (Toulouse FC) erstattes av Cristhian Casseres Jr..
    62'
    Shavy Warren Babicka
    Målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir! Shavy Warren Babicka fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    66'
    Niklas Schmidt
    Sjanse til Toulouse FC! Niklas Schmidt er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    Gael Angoula tildeler FC Lorient en corner. Imran Louza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Laurent Abergel
    FC Lorient angriper. Laurent Abergel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    Toulouse, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Imran Louza (FC Lorient) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    71'
    72'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Julien Laporte
    Ut: Souleymane Toure
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Julien Laporte, mens Souleymane Toure tar plass på benken.
    72'
    Inn: Tiemoue Bakayoko
    Ut: Imran Louza
    Imran Louza (FC Lorient) erstattes av Tiemoue Bakayoko.
    72'
    I Lorient slår Julien Ponceau en corner fra høyre.
    74'
    Toulouse FC angriper, men blir avblåst for offside.
    76'
    Cristhian Casseres Jr.
    Sjanse! Toulouse FC avanserer forover, men Cristhian Casseres Jr. avslutter utenfor.
    78'
    Inn: Ibrahim Cissoko
    Ut: Zakaria Aboukhlal
    Toulouse FC bytter ut Zakaria Aboukhlal med Ibrahim Cissoko.
    79'
    I Lorient slår Benjamin Mendy en corner fra venstre.
    81'
    Inn: Darline Yongwa
    Ut: Benjamin Mendy
    FC Lorient gjør sitt tredje bytte. Benjamin Mendy erstattes av Darline Yongwa.
    81'
    Inn: Eli Kroupi Jr
    Ut: Panos Katseris
    FC Lorient bytter ut Panos Katseris med Eli Kroupi Jr. Dette er det fjerde byttet som Regis Le Bris gjør i dagens kamp.
    82'
    FC Lorient 1 - 2 Toulouse
    Mål: Ibrahim Cissoko
    Ibrahim Cissoko dundrer ballen i mål og Toulouse FC tar ledelsen 1-2 på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Niklas Schmidt sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Inn: Tosin Aiyegun
    Ut: Bamba Mohamed
    Bamba Mohamed (FC Lorient) erstattes av Tosin Aiyegun.
    84'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til Toulouse FC.
    87'
    Vincent Sierro
    Dommer Gael Angoula gir Vincent Sierro (Toulouse FC) et gult kort.
    87'
    90'+2
    90'+3
    Julien Laporte
    Julien Laporte (FC Lorient) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    90'+3
    Niklas Schmidt (Toulouse FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.