1-0
    FC Zurich tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Jonathan Okita
    FC Zurich angriper. Jonathan Okita får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    FC Lausanne-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Fedayi San tildeler FC Zurich en corner. Amadou Dante sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Fedayi San signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    5'
    Olivier Custodio (FC Lausanne-Sport) slår en corner fra høyre side på Stade de la Tuiliere.
    7'
    Frispark for FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    8'
    Mamadou Kaly Sene
    FC Lausanne-Sport angriper, men avslutningen til Mamadou Kaly Sene går utenfor.
    9'
    Frispark til FC Lausanne-Sport på halvdelen til FC Zurich.
    10'
    Antonio Marchesano
    FC Zurich angriper i Lausanne. Antonio Marchesano fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Bledian Krasniqi
    Målsjanse på Stade de la Tuiliere! Bledian Krasniqi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    15'
    Jonathan Okita (FC Zurich) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Tuiliere.
    16'
    Lindrit Kamberi
    Lindrit Kamberi (FC Zurich) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    17'
    Simone Pafundi
    Sjanse i Lausanne! Simone Pafundi (FC Lausanne-Sport) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    FC Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    I Lausanne slår Simone Pafundi en corner fra venstre.
    22'
    Berkay Dabanli
    I Lausanne header Berkay Dabanli (FC Lausanne-Sport) mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    FC Lausanne-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Mål for FC Lausanne-Sport!
    FC Lausanne-Sport 1 - 0 FC Zurich
    Mål: Fousseni Diabate
    Målgivende: Simone Pafundi
    FC Lausanne-Sport leder 1-0 etter en scoring av Fousseni Diabate. Det er en fin assist fra Simone Pafundi.
    26'
    Offside! Mamadou Kaly Sene blir vinket av og FC Lausanne-Sport må dermed bygge opp et nytt angrep.
    29'
    Fedayi San tildeler FC Zurich en corner. Amadou Dante sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Skudd utenfor mål, FC Zurich
    31'
    Skudd på mål, FC Zurich
    33'
    33'
    Morgan Poaty
    Målsjanse! Morgan Poaty (FC Lausanne-Sport) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Frispark for FC Zurich på egen banehalvdel.
    35'
    FC Zurich angriper i Lausanne. Jonathan Okita avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    Bledian Krasniqi (FC Zurich) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Tuiliere.
    35'
    Ifeanyi Mathew
    Sjanse! FC Zurich avanserer forover, men Ifeanyi Mathew avslutter utenfor.
    36'
    I Lausanne slår Olivier Custodio en corner fra høyre.
    40'
    Bledian Krasniqi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    FC Zurich slipper å klare seg uten Bledian Krasniqi som kommer tilbake på banen i Lausanne.
    44'
    Fousseni Diabate
    Målsjanse til FC Lausanne-Sport! Fousseni Diabate treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    Simone Pafundi (FC Lausanne-Sport) slår en corner fra venstre side på Stade de la Tuiliere.
    45'+2
    Offside! Mamadou Kaly Sene (FC Lausanne-Sport) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    46'
    Spillerbytte - FC Zurich
    Inn: Daniel Afriyie
    Ut: Jonathan Okita
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Zurich. Inn kommer Daniel Afriyie, mens Jonathan Okita tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - FC Lausanne-Sport
    Inn: Jamie Roche
    Ut: Donat Rrudhani
    Ludovic Magnin (FC Lausanne-Sport) gjør sitt første bytte for dagen. Jamie Roche erstatter Donat Rrudhani.
    46'
    47'
    Cheick Oumar Conde
    Cheick Oumar Conde (FC Zurich) kommer seg fri på Stade de la Tuiliere, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Gult kort til FC Zurich
    Bledian Krasniqi (FC Zurich) får et gult kort av dommer Fedayi San.
    52'
    Dommer Fedayi San ser at linjemannen løfter flagget, og FC Lausanne-Sports Fousseni Diabate blåses av for offside.
    53'
    Fedayi San tildeler FC Zurich en corner. Bledian Krasniqi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    60'
    63'
    FC Lausanne-Sport angriper på Stade de la Tuiliere, men Mamadou Kaly Sene header utenfor.
    63'
    Kan FC Zurich utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    64'
    Inn: Selmin Hodza
    Ut: Silvan Wallner
    Silvan Wallner (FC Zurich) erstattes av Selmin Hodza.
    64'
    Inn: Armstrong Oko-Flex
    Ut: Antonio Marchesano
    Bytte for FC Zurich. Armstrong Oko-Flex kommer inn for Antonio Marchesano på Stade de la Tuiliere.
    64'
    66'
    70'
    Inn: Brighton Labeau
    Ut: Mamadou Kaly Sene
    FC Lausanne-Sport gjør sitt andre bytte. Mamadou Kaly Sene erstattes av Brighton Labeau.
    70'
    Inn: Chris Kablan
    Ut: Antoine Bernede
    FC Lausanne-Sport bytter ut Antoine Bernede med Chris Kablan.
    70'
    72'
    73'
    Frispark FC Lausanne-Sport.
    74'
    Dommer Fedayi San venter med å sette i gang spillet fordi Karlo Letica ligger nede.
    75'
    Karlo Letica er tilbake på banen igjen.
    76'
    79'
    80'
    81'
    81'
    Inn: Haithem Loucif
    Ut: Fousseni Diabate
    FC Lausanne-Sport bytter ut Fousseni Diabate med Haithem Loucif. Dette er det fjerde byttet som Ludovic Magnin gjør i dagens kamp.
    83'
    Armstrong Oko-Flex
    Sjanse! FC Zurich avanserer forover, men Armstrong Oko-Flex avslutter utenfor.
    84'
    FC Zurich fosser fremover, men Amadou Dante går rett i offsidefella.
    85'
    87'
    Inn: Ivan Santini
    Ut: Fabio Daprela
    Murat Ural gjør dagens fjerde bytte i Lausanne, når han tar ut Fabio Daprela og setter inn Ivan Santini.
    87'
    Gult kort til FC Lausanne-Sport
    Brighton Labeau
    Brighton Labeau får gult kort av dommer Fedayi San, og må dermed stå over en kamp for FC Lausanne-Sport.
    88'
    88'
    I Lausanne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+1
    FC Zurich fosser forover og Cheick Oumar Conde fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.