Dommeren blåser i gang dagens kamp i Lahti.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lahti fordi Samuel Pasanen får behandling for en skade på banen.
    Frispark til FC KTP Kotka på halvdelen til FC Lahti.
    6'
    Skudd utenfor mål, FC Lahti
    7'
    Peiman Simani tildeler FC Lahti en corner. Mikko Kuningas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Hjørnespark til FC Lahti
    10'
    Mikko Kuningas (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    11'
    Samuel Pasanen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lahti.
    11'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC KTP Kotka.
    11'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    12'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Tommi Jantti
    Ut: Samuel Pasanen
    Tommi Jantti (FC Lahti) erstatter Samuel Pasanen som muligens er skadet.
    15'
    Mål for FC KTP Kotka!
    FC Lahti 0 - 1 FC KTP Kotka
    Mål: Miguel Angel Junco Martinez
    Målgivende: Joni Makela
    Miguel Angel Junco Martinez dundrer ballen i mål og FC KTP Kotka tar ledelsen 0-1 på Lahti Stadium. Flott spill fra Joni Makela før målet.
    17'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 1 FC KTP Kotka
    Mål: Leon Krekovic
    Leon Krekovic scorer og utligner dermed til 1-1.
    19'
    24'
    FC Lahti 2 - 1 FC KTP Kotka
    Mål: Matheus Alves
    Mål! FC Lahti tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Matheus Alves på Lahti Stadium.
    25'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    31'
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Leon Krekovic (FC Lahti) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Leon Krekovic er tilbake på banen igjen.
    33'
    Anouar El Moukhantir
    FC Lahti angriper. Anouar El Moukhantir får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    I Lahti slår Leon Krekovic en corner fra venstre.
    34'
    34'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    37'
    Willis Alves Furtado (FC KTP Kotka) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    38'
    Skudd utenfor mål, FC KTP Kotka
    39'
    Leon Krekovic
    Målsjanse på Lahti Stadium! Leon Krekovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    42'
    I Lahti slår Willis Alves Furtado en corner fra høyre.
    45'
    45'+3
    Leon Krekovic (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    45'+5
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Simo Roiha
    Ut: Matias Lindfors
    FC KTP Kotka gjør sitt første bytte. Matias Lindfors erstattes av Simo Roiha.
    46'
    Matheus Alves
    Sjanse i Lahti! Matheus Alves (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    FC Lahti avanserer forover i Lahti. Leon Krekovic avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    49'
    49'
    Tommi Jantti
    Målsjanse! Tommi Jantti (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Miguel Angel Junco Martinez
    FC KTP Kotka fosser forover og Miguel Angel Junco Martinez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    55'
    56'
    Inn: Anttoni Huttunen
    Ut: Joni Makela
    FC KTP Kotka bytter ut Joni Makela med Anttoni Huttunen. Dette er det andre byttet som Juha Malinen gjør i dagens kamp.
    57'
    Peiman Simani tildeler FC KTP Kotka en corner. Willis Alves Furtado sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    58'
    61'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC Lahti.
    65'
    Inn: Loorents Hertsi
    Ut: Leon Krekovic
    FC Lahti bytter ut Leon Krekovic med Loorents Hertsi.
    67'
    Inn: Irfan Sadik
    Ut: Matheus Alves
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Irfan Sadik, mens Matheus Alves tar plass på benken.
    67'
    I Lahti slår Mikko Kuningas en corner fra høyre.
    68'
    Irfan Sadik
    FC Lahti angriper på Lahti Stadium. Irfan Sadik header utenfor.
    68'
    70'
    Gult kort til FC Lahti
    Luka Simunovic
    Luka Simunovic (FC Lahti) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    En av FC KTP Kotkas spillere blir avblåst for offside på Lahti Stadium.
    71'
    72'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    Lassi Nurmos
    Lassi Nurmos (FC KTP Kotka) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Frisparket tildelt FC Lahti er farlig nær FC KTP Kotkas målområde.
    73'
    76'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC KTP Kotka like utenfor FC Lahti-området.
    77'
    Peiman Simani tildeler FC KTP Kotka en corner. Miguel Angel Junco Martinez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    77'
    78'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Juho Lehtiranta
    Dommer Peiman Simani gir Juho Lehtiranta (FC KTP Kotka) et gult kort.
    80'
    Tommi Jantti (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    81'
    Valtteri Vesiaho
    Dommeren gir Valtteri Vesiaho (FC KTP Kotka) et gult kort.
    82'
    Inn: Alen Harbas
    Ut: Lassi Nurmos
    Lassi Nurmos (FC KTP Kotka) erstattes av Alen Harbas.
    83'
    Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    83'
    Inn: Teemu Penninkangas
    Ut: Anouar El Moukhantir
    FC Lahti gjør sitt fjerde bytte. Anouar El Moukhantir erstattes av Teemu Penninkangas.
    85'
    FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    87'
    Willis Alves Furtado
    Dommer Peiman Simani viser Willis Alves Furtado (FC KTP Kotka) det gule kortet.
    87'
    89'
    Inn: Damiano Pecile
    Ut: David Ramadingaye
    Juha Malinen gjør dagens fjerde bytte i Lahti, når han tar ut David Ramadingaye og setter inn Damiano Pecile.
    89'
    Bubacar Djalo
    Bubacar Djalo (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.