Oliver Reitala signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    1'
    Miguel Angel Junco Martinez
    Miguel Angel Junco Martinez (FC KTP Kotka) header utenfor.
    3'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    4'
    I Kotka har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside på Arto Tolsa Areena.
    9'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for Tampereen Ilves er nær straffområde.
    12'
    FC KTP Kotka må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tampereen Ilves.
    13'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    14'
    16'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC KTP Kotka.
    20'
    Mål for Tampereen Ilves!
    FC KTP Kotka 0 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Lauri Ala-Myllymaki
    Målgivende: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Mål! Lauri Ala-Myllymaki header ballen i mål og gir Tampereen Ilves ledelsen 0-1 på Arto Tolsa Areena. Flott spill fra Djair Terraii Carl Parfitt-Williams før målet.
    22'
    24'
    Willis Alves Furtado (FC KTP Kotka) løfter inn en corner fra venstre på Arto Tolsa Areena.
    25'
    FC KTP Kotka angriper i Kotka. Miguel Angel Junco Martinez fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    28'
    Skudd utenfor mål, FC KTP Kotka
    28'
    32'
    Frispark i en god posisjon for FC KTP Kotka!
    35'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Ricardo Araujo
    Dommer Oliver Reitala gir Ricardo Araujo (Tampereen Ilves) et gult kort.
    35'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    36'
    37'
    Frisparket tildelt FC KTP Kotka er farlig nær Tampereen Ilvess målområde.
    37'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    Simo Roiha
    Simo Roiha (FC KTP Kotka) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    43'
    Kan FC KTP Kotka utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Miguel Angel Junco Martinez (FC KTP Kotka) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    45'+1
    FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    46'
    46'
    49'
    FC KTP Kotka 0 - 2 Tampereen Ilves
    Mål: Santeri Haarala
    Målgivende: Aapo Maenpaa
    Santeri Haarala øker Tampereen Ilvess ledelse til 0-2! Aapo Maenpaa var nest sist på ballen.
    49'
    52'
    55'
    57'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    58'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Matias Lindfors
    Ut: David Ramadingaye
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC KTP Kotka. Inn kommer Matias Lindfors, mens David Ramadingaye tar plass på benken.
    61'
    Inn: Willian Pozo
    Ut: Simo Roiha
    Bytte for FC KTP Kotka. Willian Pozo-Venta kommer inn for Simo Roiha på Arto Tolsa Areena.
    61'
    61'
    62'
    62'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor FC KTP Kotka-området.
    64'
    Aapo Maenpaa
    Aapo Maenpaa (Tampereen Ilves) får et gult kort av dommer Oliver Reitala.
    65'
    FC KTP Kotka 0 - 3 Tampereen Ilves
    Mål: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Målgivende: Santeri Haarala
    Mål! Djair Terraii Carl Parfitt-Williams øker Tampereen Ilvess ledelse til 0-3 på Arto Tolsa Areena. Santeri Haarala sto for den målgivende pasningen.
    66'
    Frispark FC KTP Kotka.
    70'
    71'
    Inn: Valtteri Vesiaho
    Ut: Gabriel Sandberg
    Juha Malinen (FC KTP Kotka) gjør sitt tredje bytte for dagen. Valtteri Vesiaho erstatter Gabriel Sandberg.
    72'
    Inn: Alen Harbas
    Ut: Joni Makela
    FC KTP Kotka bytter ut Joni Makela med Alen Harbas.
    72'
    Dommer Oliver Reitala venter med å sette i gang spillet fordi Lauri Ala-Myllymaki ligger nede.
    72'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: James Sabit
    Tampereen Ilves gjør sitt første bytte. James Sabit erstattes av Oiva Jukkola.
    72'
    Inn: Emmanuel Patut
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Tampereen Ilves bytter ut Lauri Ala-Myllymaki med Emmanuel Patut. Dette er det andre byttet som Joni Lehtonen gjør i dagens kamp.
    72'
    Valtteri Vesiaho
    Målsjanse! Valtteri Vesiaho (FC KTP Kotka) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    76'
    Straffe til FC KTP Kotka
    76'
    Miguel Angel Junco Martinez (FC KTP Kotka) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    77'
    En av FC KTP Kotkas spillere blir avblåst for offside.
    78'
    79'
    Matias Lindfors
    Dommer Oliver Reitala viser Matias Lindfors (FC KTP Kotka) det gule kortet.
    80'
    80'
    FC KTP Kotka fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    82'
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Aapo Maenpaa
    Joni Lehtonen gjør dagens tredje bytte i Kotka, når han tar ut Aapo Maenpaa og setter inn Noel Hasa.
    83'
    Inn: Mery Traore
    Ut: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Djair Terraii Carl Parfitt-Williams (Tampereen Ilves) erstattes av Mery Traore.
    83'
    84'
    Inn: Damiano Pecile
    Ut: Willis Alves Furtado
    Willis Alves Furtado (FC KTP Kotka) erstattes av Damiano Pecile.
    85'
    Damiano Pecile (FC KTP Kotka) slår en corner fra høyre side på Arto Tolsa Areena.