Mustapha Bundu (FC København) kommer til avslutning på Parken. Ballen heades i stolpen! Oi, oi, oi.
    Sandi Putros signaliserer et frispark til FC København.
    Sjanse! FC København avanserer forover, men Viktor Fischer avslutter utenfor.
    6'
    Mads Albæk (Sonderjyske) løfter inn en corner fra venstre på Parken.
    7'
    Victor Ekani Mpindi
    Sonderjyske avanserer forover i København. Victor Mpindi Ekani avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Jeppe Simonsen
    Sonderjyske angriper, men avslutningen til Jeppe Simonsen går utenfor.
    8'
    Mads Albæk
    Sjanse i København! Mads Albæk (Sonderjyske) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    I København har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Frispark til FC København på halvdelen til Sonderjyske.
    15'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frisparket tildelt FC København er farlig nær Sonderjyskes målområde.
    16'
    FC København angriper, men Sandi Putros blåser for offside.
    19'
    Frispark FC København.
    22'
    Sandi Putros tildeler Sonderjyske en corner. Mads Albæk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Rasmus Falk (FC København) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Parken.
    24'
    Mads Albæk (Sonderjyske) slår en corner fra høyre side på Parken.
    25'
    Victor Mpindi Ekani (Sonderjyske) kommer til en målsjanse på Parken, men klarer ikke å score.
    26'
    FC København slipper å klare seg uten Rasmus Falk som kommer tilbake på banen igjen.
    26'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    28'
    Rasmus Falk ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    29'
    Sonderjyske tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Pep Biel
    Ut: Rasmus Falk
    FC København bytter ut Rasmus Falk med Pep Biel. Dette er det første byttet som Jess Thorup gjør i dagens kamp.
    29'
    I København slår Mads Albæk en corner fra venstre.
    32'
    32'
    Zeca
    FC København angriper i København. Zeca fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    34'
    Zeca ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    34'
    Gult kort til Soenderjyske
    Victor Mpindi Ekani (Sonderjyske) får et gult kort av dommer Sandi Putros.
    35'
    Frispark til Sonderjyske på halvdelen til FC København.
    36'
    Zeca er tilbake på banen igjen.
    36'
    37'
    Mål for FC København!
    FC København 1 - 0 Soenderjyske
    Mål: Viktor Fischer
    Målgivende: Jonas Wind
    Mål! FC København tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Viktor Fischer på Parken. Det er en fin assist fra Jonas Wind.
    38'
    40'
    Mads Albæk
    Mads Albæk (Sonderjyske) mottar sitt første gule kort for dagen på Parken.
    40'
    45'
    Mål for Soenderjyske!
    FC København 1 - 1 Soenderjyske
    Mål: Mads Albæk
    Mads Albæk utligner til 1-1 på Parken.
    45'+2
    Frispark Sonderjyske.
    46'
    Jens Stage
    Målsjanse på Parken! Jens Stage fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    Andre gule kort til Soenderjyske
    Utvisning! Dommer Sandi Putros sender Victor Mpindi Ekani (Sonderjyske) av banen etter to gule kort.
    47'
    FC København har fått straffe!
    48'
    FC København scorer på straffe!
    FC København 2 - 1 Soenderjyske
    Mål: Jonas Wind
    Mål! Jonas Wind gir FC København ledelsen 2-1 på Parken. Målet kom på et straffespark.
    48'
    52'
    55'
    Frispark for Sonderjyske på egen banehalvdel.
    57'
    Gult kort til FC København
    Jens Stage
    Dommer Sandi Putros gir Jens Stage (FC København) et gult kort.
    57'
    Jonas Wind
    I København får Jonas Wind (FC København) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    59'
    59'
    Det blir farlig! Frispark for FC København er nær straffområde.
    60'
    Sjanse til FC København! Viktor Fischer er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Mustapha Bundu (FC København) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    61'
    Viktor Fischer (FC København) slår en corner fra venstre side på Parken.
    63'
    66'
    Inn: Lukas Lerager
    Ut: Viktor Fischer
    FC København gjør sitt andre bytte. Viktor Fischer erstattes av Lukas Lerager.
    69'
    Mustapha Bundu (FC København) kommer seg fri på Parken, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Hjørnespark til Soenderjyske
    75'
    75'
    Spillerbytte - Soenderjyske
    Inn: Julius Eskesen
    Ut: Pierre Kanstrup
    Bytte for Sonderjyske. Julius Eskesen kommer inn for Pierre Kanstrup på Parken.
    76'
    Inn: Bård Finne
    Ut: Anders Jacobsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sonderjyske. Inn kommer Bård Finne, mens Anders Kvindebjerg Jacobsen tar plass på benken.
    76'
    Inn: Peter Christiansen
    Ut: Haji Wright
    Glen Riddersholm gjør dagens andre bytte i København, når han tar ut Haji Wright og setter inn Peter Buch Christiansen.
    76'
    Inn: Rilwan Hassan
    Ut: Mads Albæk
    Glen Riddersholm (Sonderjyske) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rilwan Hassan erstatter Mads Albæk.
    76'
    Inn: Emil Frederiksen
    Ut: Jeppe Simonsen
    Jeppe Simonsen (Sonderjyske) erstattes av Emil Frederiksen.
    76'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Sonderjyske på egen banehalvdel.
    77'
    78'
    78'
    Frispark i en god posisjon for FC København!
    79'
    Patrick Banggaard
    Patrick Banggaard (Sonderjyske) pådrar seg et gult kort.
    80'
    FC København har fått straffespark i København!
    81'
    FC København 3 - 1 Soenderjyske
    Mål! FC København får et straffespark som Jonas Wind setter i mål på Parken. 3-1.
    81'
    Mathias Zanka Jørgensen
    Dommer Sandi Putros viser Mathias Jorgensen (FC København) det gule kortet.
    82'
    Straffe! Dommer Sandi Putros plasserer ballen på krittmerket for Sonderjyske...
    83'
    VAR sjekker om det er straffe til Soenderjyske
    83'
    Dommeren dømmer straffe til Soenderjyske
    83'
    Soenderjyske scorer på straffe!
    FC København 3 - 2 Soenderjyske
    Mål: Marc Dal Hende
    Marc Dal Hende reduserer til 3-2 for Sonderjyske etter å ha satt inn et straffespark på Parken.
    83'
    84'
    Marc Dal Hende
    Sonderjyske avanserer forover i København. Marc Dal Hende avslutter, men treffer ikke mål.