Frispark for Aalborg BK på egen banehalvdel.
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Gult kort til Aalborg BK
    Magnus Christensen
    Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen viser Magnus Christensen (Aalborg BK) det gule kortet.
    9'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    10'
    Lukas Lerager
    Lukas Lerager (FC København) kommer seg fri på Parken Stadium, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Frispark til FC København på halvdelen til Aalborg BK.
    15'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til FC København.
    19'
    19'
    Gult kort til FC København
    Davit Khocholava
    Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen gir Davit Khocholava (FC København) et gult kort.
    20'
    I København slår Iver Fossum en corner fra høyre.
    22'
    Zeca (FC København) løfter inn en corner fra venstre på Parken Stadium.
    23'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Aalborg BK på egen banehalvdel.
    25'
    Rasmus Falk
    Sjanse i København! Rasmus Falk (FC København) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    Aalborg BK, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    34'
    36'
    Mål for Aalborg BK!
    FC København 0 - 1 Aalborg BK
    Mål: Louka Prip
    Louka Prip dundrer ballen i mål og Aalborg BK tar ledelsen 0-1 på Parken Stadium.
    37'
    Mål for FC København!
    FC København 1 - 1 Aalborg BK
    Mål: Kamil Wilczek
    Målgivende: Rasmus Falk
    Kamil Wilczek utligner til 1-1 på Parken Stadium. Det er en fin assist fra Rasmus Falk.
    38'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    41'
    45'
    Zeca (FC København) slår en corner fra venstre side på Parken Stadium.
    45'+2
    FC København 2 - 1 Aalborg BK
    Mål: Mohammed Daramy
    Mål! Mohammed Daramy gir FC København ledelsen 2-1 i København. Rasmus Falk var nest sist på ballen.
    47'
    Iver Fossum
    Aalborg BK angriper i København. Iver Fossum fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Mohammed Daramy
    FC København avanserer forover i København. Mohammed Daramy avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler Aalborg BK en corner. Iver Fossum sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Iver Fossum (Aalborg BK) slår en corner fra venstre side på Parken Stadium.
    52'
    53'
    Kamil Wilczek
    Kamil Wilczek (FC København) avanserer forover på Parken Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Jacob Rinne vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Aalborg BK slipper å klare seg uten Jacob Rinne som kommer tilbake på banen igjen.
    58'
    Spillerbytte - Aalborg BK
    Inn: Pedro Ferreira
    Ut: Magnus Christensen
    Marti Cifuentes (Aalborg BK) gjør sitt første bytte for dagen. Pedro Ferreira erstatter Magnus Christensen.
    60'
    Inn: Frederik Borsting
    Ut: Jakob Ahlmann
    Bytte for Aalborg BK. Frederik Borsting kommer inn for Jakob Ahlmann på Parken Stadium.
    60'
    Inn: Tim Prica
    Ut: Rufo
    Marti Cifuentes gjør dagens tredje bytte i København, når han tar ut Rufo og setter inn Tim Prica.
    60'
    Louka Prip
    Aalborg BK angriper i København. Louka Prip avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Kevin Diks
    Ut: Victor Kristiansen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC København. Inn kommer Kevin Diks, mens Victor Kristiansen tar plass på benken.
    65'
    Inn: Jens Stage
    Ut: Pep Biel
    FC København bytter ut Pep Biel med Jens Stage. Dette er det andre byttet som Jess Thorup gjør i dagens kamp.
    65'
    I København slår Iver Fossum en corner fra venstre.
    68'
    68'
    FC København 2 - 2 Aalborg BK
    Mål: Kasper Kusk
    Mål! Kasper Kusk utligner til 2-2.
    69'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler FC København en corner. Mohammed Daramy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Rødt kort til FC København
    Nicolai Boilesen
    FC København må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen viser Nicolai Boilesen det røde kortet.
    73'
    Kasper Kusk
    Målsjanse på Parken Stadium! Kasper Kusk fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.