I Pasching slår Marco Alessandro Sulzner en corner fra venstre.
    Frispark for Kapfenberger SV på egen banehalvdel.
    Softic Erwin (FC Juniors OO) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    5'
    FC Juniors OO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Marco Alessandro Sulzner
    FC Juniors OO fosser forover og Marco Alessandro Sulzner fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til FC Juniors OO på egen banehalvdel.
    15'
    Kapfenberger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Kapfenberger SV på halvdelen til FC Juniors OO.
    16'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til Kapfenberger SV på egen banehalvdel.
    18'
    FC Juniors OO angriper i Pasching, men blir avblåst for offside.
    18'
    Dardan Shabanhaxhaj
    Kapfenberger SV angriper. Dardan Shabanhaxhaj får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    FC Juniors OÖ, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Hjørnespark til Kapfenberger SV
    19'
    20'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til FC Juniors OO.
    20'
    Dominik Weixelbraun (FC Juniors OO) løfter inn en corner fra høyre på Raiffeisen Arena.
    22'
    Dominik Weixelbraun (FC Juniors OO) slår en corner fra høyre side på Raiffeisen Arena.
    23'
    Skudd på mål, FC Juniors OÖ
    23'
    23'
    24'
    Mario Grgic
    Mario Grgic (Kapfenberger SV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Frispark Kapfenberger SV.
    28'
    Mål for Kapfenberger SV!
    FC Juniors OÖ 0 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Lukas Walchhutter
    Målgivende: Mario Grgic
    I Pasching tar Kapfenberger SV ledelsen 0-1 etter et mål av Lukas Walchhutter. Mario Grgic var nest sist på ballen.
    30'
    32'
    32'
    Sekou Sylla ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Sekou Sylla er tilbake på banen igjen.
    36'
    38'
    39'
    Frispark FC Juniors OO.
    40'
    41'
    I Pasching har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    FC Juniors OO angriper, men Gabriel Gmeiner blåser for offside.
    43'
    44'
    Sekou Sylla
    Målsjanse! Sekou Sylla (Kapfenberger SV) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Spillerbytte - FC Juniors OÖ
    Inn: Alexander Michlmayr
    Ut: Ibrahima Drame
    Manuel Takacs gjør dagens første bytte i Pasching, når han tar ut Ibrahima Drame og setter inn Alexander Michlmayr.
    46'
    Hjørnespark til FC Juniors OÖ
    48'
    I Pasching får Softic Erwin (FC Juniors OO) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    48'
    48'
    Frispark til FC Juniors OO på halvdelen til Kapfenberger SV.
    49'
    Gabriel Gmeiner tildeler FC Juniors OO en corner. Dominik Weixelbraun sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Mål for FC Juniors OÖ!
    FC Juniors OÖ 1 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Dominik Weixelbraun
    Målgivende: Marco Alessandro Sulzner
    Mål! FC Juniors OO utligner på Raiffeisen Arena. Målscorer: Dominik Weixelbraun. Marco Alessandro Sulzner sto for den målgivende pasningen.
    53'
    54'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til Kapfenberger SV.
    56'
    En av FC Juniors OOs spillere går i offside.
    57'
    57'
    60'
    Alexander Michlmayr
    Sjanse! FC Juniors OO avanserer forover, men Alexander Michlmayr avslutter utenfor.
    61'
    62'
    63'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Nemanja Zikic
    Ut: Sekou Sylla
    Kapfenberger SV bytter ut Sekou Sylla med Nemanja Zikic.
    63'
    Inn: Sanel Bajrektarevic
    Ut: Antonio Luci Sokcevic
    Kapfenberger SV bytter ut Antonio Luci Sokcevic med Sanel Bajrektarevic. Dette er det andre byttet som Vladimir Petrovic gjør i dagens kamp.
    63'
    64'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Martin Gschiel
    Dommeren gir Martin Gschiel (Kapfenberger SV) et gult kort.
    64'
    Inn: Stefan Radulovic
    Ut: Marco Alessandro Sulzner
    FC Juniors OO gjør sitt andre bytte. Marco Alessandro Sulzner erstattes av Stefan Radulovic.
    65'
    68'
    FC Juniors OO fosser fremover, men Gabriel Gmeiner blåser for offside på Raiffeisen Arena.
    70'
    70'
    Inn: Maximilian Kerschner
    Ut: Matthias Puschl
    Matthias Puschl (Kapfenberger SV) erstattes av Maximilian Kerschner.
    71'
    75'
    76'
    77'
    I Pasching slår Dardan Shabanhaxhaj en corner fra venstre.
    78'
    78'
    Stefan Radulovic
    Stefan Radulovic (FC Juniors OO) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    79'
    80'
    82'
    Inn: Dario Sekic
    Ut: Winfried Amoah
    Bytte for Kapfenberger SV. Dario Sekic kommer inn for Winfried Amoah på Raiffeisen Arena.
    82'
    Inn: Anel Selimoski
    Ut: Mario Grgic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger SV. Inn kommer Anel Selimoski, mens Mario Grgic tar plass på benken.