Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til Tampereen Ilves.
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    15'
    Aleksi Paananen
    Sjanse i Turku! Aleksi Paananen (FC Inter Turku) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    I Turku slår Petteri Forsell en corner fra høyre.
    17'
    Skudd utenfor mål, FC Inter Turku
    17'
    Jari Jarvinen tildeler Tampereen Ilves en corner. Teemu Jantti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    20'
    21'
    Frispark FC Inter Turku.
    25'
    27'
    Timo Furuholm
    Timo Furuholm (FC Inter Turku) kommer til avslutning på Veritas Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    31'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Jari Jarvinen blåser for offside på Veritas Stadium.
    33'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    35'
    35'
    37'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    38'
    Hernan Luna
    Målsjanse! Hernan Luna (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    45'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    48'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Hernan Luna
    Dommer Jari Jarvinen gir Hernan Luna (Tampereen Ilves) et gult kort.
    50'
    50'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Jani Petteri Forsell
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) kommer seg fri på Veritas Stadium, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Hernan Luna
    Tampereen Ilves bytter ut Hernan Luna med Momodou Sarr. Dette er det første byttet som Jarkko Wiss gjør i dagens kamp.
    53'
    Inn: Sylvanus Nimely
    Ut: Jean Carlos Blanco Becerra
    Jean Carlos Blanco (Tampereen Ilves) erstattes av Sylvanus Nimely.
    53'
    Teemu Jantti (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    54'
    Timo Furuholm (FC Inter Turku) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Frispark Tampereen Ilves.
    56'
    Joona Veteli
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Veritas Stadium, men klarer ikke å score.
    57'
    61'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Benjamin Källman
    Ut: Alejandro Sanz
    Jose Riveiro gjør dagens første bytte i Turku, når han tar ut Alejandro Sanz og setter inn Benjamin Källman.
    61'
    62'
    Inn: Patrick Loa Loa
    Ut: Eric Oteng
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Patrick Steve Loa Loa, mens Eric Oteng tar plass på benken.
    64'
    Inn: Taha Ozcelik
    Ut: Tuure Siira
    Bytte for Tampereen Ilves. Taha Ozcelik kommer inn for Tuure Siira på Veritas Stadium.
    64'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Teemu Jantti
    Tampereen Ilves angriper. Teemu Jantti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    70'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Timo Furuholm
    Målgivende: Jani Petteri Forsell
    Mål! Timo Furuholm gir FC Inter Turku ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Petteri Forsell var nest sist på ballen.
    72'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside.
    73'
    Tampereen Ilvess Sylvanus Nimely blåses av for offside på Veritas Stadium.
    73'
    74'
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Petteri Forsell går utenfor.
    75'
    FC Inter Turku 2 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Benjamin Källman
    Mål! FC Inter Turku øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Benjamin Källman på Veritas Stadium. Flott spill fra Petteri Forsell før målet.
    76'
    Inn: Taiki Kagayama
    Ut: Jani Petteri Forsell
    FC Inter Turku gjør sitt andre bytte. Petteri Forsell erstattes av Taiki Kagayama.
    80'
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Aleksi Paananen
    Jose Riveiro (FC Inter Turku) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matias Ojala erstatter Aleksi Paananen.
    80'
    Inn: Mikael Almen
    Ut: Vigori Jean Jaures Gbe
    Tampereen Ilves bytter ut Vigori Jean Jaures Gbe med Mikael Almen.
    80'
    82'
    84'
    Martti Haukioja
    Sjanse! FC Inter Turku avanserer forover, men Martti Haukioja avslutter utenfor.