Joni Hyytia signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til Seinajoen JK.
    11'
    I Turku slår Murilo en corner fra høyre.
    13'
    Valentin Gasc (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.
    16'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Joni Hyytia tildeler FC Inter Turku en corner. Mikael Almen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Matias Ojala
    Matias Ojala (FC Inter Turku) kommer seg fri på Veritas Stadium, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Skudd utenfor mål, Seinajoen JK
    26'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    28'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Nooa Laine
    Nooa Laine (Seinajoen JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Frispark FC Inter Turku.
    29'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til FC Inter Turku.
    31'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Nikko Boxall
    Dommeren gir Nikko Boxall (FC Inter Turku) et gult kort.
    35'
    Frisparket tildelt Seinajoen JK er farlig nær FC Inter Turkus målområde.
    35'
    36'
    39'
    Seinajoen JK angriper i Turku, men blir avblåst for offside.
    41'
    Darren Smith
    FC Inter Turku fosser forover og Darren Smith fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    45'+1
    Murilo (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    45'+2
    Murilo (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    47'
    Mål for Seinajoen JK!
    FC Inter Turku 0 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Målgivende: Murilo
    Jaime Jose Moreno Ciorciari header ballen i mål og Seinajoen JK leder dermed 0-1. Murilo var nest sist på ballen.
    47'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    52'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    55'
    FC Inter Turku fosser fremover, men Joni Hyytia blåser for offside på Veritas Stadium.
    56'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Matias Tamminen
    Ut: Daniel Rokman
    FC Inter Turku gjør sitt første bytte. Daniel Rokman erstattes av Matias Tamminen.
    57'
    Inn: Jani Petteri Forsell
    Ut: Luka Kuittinen
    Jarkko Wiss (FC Inter Turku) gjør sitt andre bytte for dagen. Jani Petteri Forsell erstatter Luka Kuittinen.
    57'
    59'
    59'
    61'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Pyry Petteri Hannola
    Ut: Nooa Laine
    Seinajoen JK bytter ut Nooa Laine med Pyry Petteri Hannola.
    61'
    Inn: Jeremiah Streng
    Ut: Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Seinajoen JK bytter ut Jaime Jose Moreno Ciorciari med Jeremiah Streng. Dette er det andre byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    61'
    Dommer Joni Hyytia venter med å sette i gang spillet fordi Murilo ligger nede.
    63'
    Murilo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    64'
    FC Inter Turku 0 - 2 Seinajoen JK
    Mål: Valentin Gasc
    Valentin Gasc header inn 0-2 og Seinajoen JK øker ledelsen på Veritas Stadium.
    66'
    Matias Ojala (FC Inter Turku) kommer til en målsjanse på Veritas Stadium, men klarer ikke å score.
    68'
    Skudd utenfor mål, FC Inter Turku
    68'
    I Turku slår Mikael Almen en corner fra høyre.
    69'
    Skudd på mål, FC Inter Turku
    69'
    69'
    Inn: Otto Lehtisalo
    Ut: Darren Smith
    Bytte for FC Inter Turku. Otto Lehtisalo kommer inn for Darren Smith på Veritas Stadium.
    71'
    Inn: Valentin Purosalo
    Ut: Rodrigo Arciero
    Rodrigo Arciero (FC Inter Turku) erstattes av Valentin Purosalo.
    72'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    73'
    Bismark Ampofo
    Bismark Ampofo (FC Inter Turku) får et gult kort av dommer Joni Hyytia.
    76'
    Frispark Seinajoen JK.
    76'
    Inn: Jake Dunwoody
    Ut: Diego Rojas
    Joaquin Gomez gjør dagens tredje bytte i Turku, når han tar ut Diego Rojas og setter inn Jake Dunwoody.
    76'
    77'
    78'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    Inn: Oskari Vaisto
    Ut: Matej Hradecky
    Seinajoen JK bytter ut Matej Hradecky med Oskari Vaisto. Dette er det fjerde byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Iiro Jarvinen
    Ut: Matias Ojala
    Jarkko Wiss gjør dagens femte bytte i Turku, når han tar ut Matias Ojala og setter inn Iiro Jarvinen.
    80'
    Frispark i en god posisjon for FC Inter Turku!
    81'
    Joni Hyytia tildeler FC Inter Turku en corner. Jani Petteri Forsell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    83'
    83'
    86'
    Jeremiah Streng
    Dommer Joni Hyytia gir Jeremiah Streng (Seinajoen JK) et gult kort.
    87'
    Valentin Gasc (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    87'
    88'
    88'
    90'
    90'+1
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 2 Seinajoen JK
    Mål: Otto Lehtisalo
    Målgivende: Matias Tamminen
    Otto Lehtisalo scorer og reduserer til 1-2 på Veritas Stadium. Flott spill fra Matias Tamminen før målet.