1-0
1-1
    Timo Stavitski (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    6'
    I Turku slår Timo Stavitski en corner fra venstre.
    6'
    Jean Botue
    Målsjanse på Veritas Stadium! Jean Botue fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark FC Inter Turku.
    15'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Petteri Pennanen
    Petteri Pennanen (Kuopion Palloseura) avanserer forover på Veritas Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    En av FC Inter Turkus spillere går i offside.
    20'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til FC Inter Turku.
    21'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Ibrahim Cisse
    Dommeren gir Ibrahim Cisse (Kuopion Palloseura) et gult kort.
    25'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Florian Krebs
    Dommer Oliver Reitala viser Florian Krebs (FC Inter Turku) det gule kortet.
    26'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura like utenfor FC Inter Turku-området.
    28'
    Axel Vidjeskog
    Axel Vidjeskog (Kuopion Palloseura) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    33'
    Kuopion Palloseura angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    Hjørnespark til Kuopion Palloseura
    37'
    Paul Ogunkoya
    Kuopion Palloseura avanserer forover og Paul Ogunkoya kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    37'
    37'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    38'
    Christian Ouguehi (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    40'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 0 Kuopion Palloseura
    Mål: Jean Botue
    Målgivende: Timo Stavitski
    FC Inter Turku leder 1-0 etter en scoring av Jean Botue. Timo Stavitski var nest sist på ballen.
    40'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    Mikael Almen
    Mikael Almen (FC Inter Turku) får et gult kort av dommer Oliver Reitala.
    45'+1
    Straffe til Kuopion Palloseura
    45'+1
    Axel Vidjeskog (Kuopion Palloseura) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    45'+2
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Daniel Rokman
    Ut: Matias Tamminen
    FC Inter Turku bytter ut Matias Tamminen med Daniel Rokman. Dette er det første byttet som Vesa Vasara gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Skade: FC Inter Turku
    52'
    I Turku slår Petteri Pennanen en corner fra venstre.
    53'
    Tilbake fra skade: FC Inter Turku
    53'
    Sjanse i Turku! Florian Krebs (FC Inter Turku) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    53'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    55'
    Juuso Hamalainen
    Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) pådrar seg et gult kort.
    55'
    Joslyn Luyeye-Lutumba (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    56'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Inn: Kevin Jansen
    Ut: Florian Krebs
    Vesa Vasara gjør dagens andre bytte i Turku, når han tar ut Florian Krebs og setter inn Kevin Jansen.
    59'
    59'
    Petteri Pennanen (Kuopion Palloseura) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Inn: Darren Smith
    Ut: Jean Botue
    Vesa Vasara (FC Inter Turku) gjør sitt tredje bytte for dagen. Darren Smith erstatter Jean Botue.
    66'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Jaakko Oksanen
    Ut: Matias Siltanen
    Bytte for Kuopion Palloseura. Jaakko Oksanen kommer inn for Matias Siltanen på Veritas Stadium.
    66'
    Inn: Pyry Lampinen
    Ut: Joslyn Luyeye-Lutumba
    Bytte for Kuopion Palloseura. Pyry Lampinen kommer inn for Joslyn Luyeye-Lutumba på Veritas Stadium.
    66'
    Inn: Arttu Heinonen
    Ut: Otto Ruoppi
    Kuopion Palloseura gjør sitt tredje bytte. Otto Ruoppi erstattes av Arttu Heinonen.
    66'
    68'
    Ibrahim Cisse (Kuopion Palloseura) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    74'
    Skudd på mål, Kuopion Palloseura
    78'
    78'
    Pyry Lampinen
    Kuopion Palloseura angriper på Veritas Stadium. Pyry Lampinen header utenfor.
    78'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    FC Inter Turku 1 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Arttu Heinonen
    Målgivende: Axel Vidjeskog
    Mål! bortelag utligner ved Arttu Heinonen. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Axel Vidjeskog før målet.
    79'
    81'
    Inn: Jonathan Muzinga
    Ut: Paul Ogunkoya
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Jonathan Muzinga, mens Paul Ogunkoya tar plass på benken.
    82'
    Jaakko Oksanen
    Jaakko Oksanen (Kuopion Palloseura) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.