FC Inter Turku angriper i Turku. Timo Stavitski fyrer av et skudd som går utenfor.
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    Frispark i en god posisjon for IFK Mariehamn!
    3'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Juuso Hamalainen
    Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    4'
    Tommi Jyry (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    13'
    I Turku slår Tommi Jyry en corner fra venstre.
    14'
    Tommi Jyry (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    14'
    Iiro Jarvinen
    Målsjanse til FC Inter Turku! Iiro Jarvinen treffer mål, men keeper redder.
    17'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    19'
    Dommeren gir Timo Stavitski (FC Inter Turku) et gult kort.
    19'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    23'
    Oskari Hamalainen tildeler IFK Mariehamn en corner. Jamie Hopcutt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Tuco
    Sjanse i Turku! Tuco (IFK Mariehamn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    IFK Mariehamn angriper i Turku, men blir avblåst for offside.
    25'
    Darren Smith
    FC Inter Turku avanserer forover i Turku. Darren Smith avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    26'
    27'
    Tommi Jyry (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    30'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku like utenfor IFK Mariehamn-området.
    32'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Albin Granlund
    Albin Granlund (IFK Mariehamn) mottar sitt første gule kort for dagen på Veritas Stadium.
    32'
    Straffe til FC Inter Turku
    33'
    Timi Tapio Lahti
    Dommer Oskari Hamalainen gir Timi Tapio Lahti (IFK Mariehamn) et gult kort.
    33'
    Matias Tamminen (FC Inter Turku) bommer på straffe!
    34'
    Daniel Enqvist
    Målsjanse! Daniel Enqvist (IFK Mariehamn) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    44'
    En av FC Inter Turkus spillere blir avblåst for offside på Veritas Stadium.
    45'
    46'
    Frispark FC Inter Turku.
    48'
    Oskari Sallinen
    Oskari Sallinen (IFK Mariehamn) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    50'
    51'
    De
    De (IFK Mariehamn) pådrar seg et gult kort.
    51'
    53'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til IFK Mariehamn.
    57'
    57'
    60'
    60'
    Usman Suleman
    Dommer Oskari Hamalainen viser Usman Suleman (IFK Mariehamn) det gule kortet.
    60'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Daniel Rokman
    Ut: Timo Stavitski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Daniel Rokman, mens Timo Stavitski tar plass på benken.
    62'
    Inn: Jani Petteri Forsell
    Ut: Iiro Jarvinen
    FC Inter Turku gjør sitt andre bytte. Iiro Jarvinen erstattes av Jani Petteri Forsell.
    62'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Abdulfattah Tawfiq Asiri
    Ut: Oskari Sallinen
    IFK Mariehamn bytter ut Oskari Sallinen med Abdulfattah Tawfiq Asiri.
    62'
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til FC Inter Turku.
    63'
    63'
    Oskari Hamalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Jani Petteri Forsell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    64'
    Tuco
    IFK Mariehamn avanserer forover på Veritas Stadium og Tuco kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Inter Turku.
    65'
    65'
    I Turku slår Jamie Hopcutt en corner fra venstre.
    65'
    65'
    IFK Mariehamn fosser fremover, men Oskari Hamalainen blåser for offside på Veritas Stadium.
    68'
    Jani Petteri Forsell
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) kommer seg fri på Veritas Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    IFK Mariehamn angriper, men Oskari Hamalainen blåser for offside.
    71'
    Det blir farlig! Frispark for FC Inter Turku er nær straffområde.
    72'
    Sjanse til FC Inter Turku! Jani Petteri Forsell er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Oskari Hamalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Jani Petteri Forsell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Inn: Samuel Anini Jr.
    Ut: De
    De (IFK Mariehamn) erstattes av Samuel Anini Jr..
    75'
    Skudd utenfor mål, IFK Mariehamn
    76'
    77'
    Mål for IFK Mariehamn!
    FC Inter Turku 0 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Jamie Hopcutt
    Målgivende: Abdulfattah Tawfiq Asiri
    Mål! Jamie Hopcutt gir IFK Mariehamn en 0-1 ledelse. Flott spill fra Abdulfattah Tawfiq Asiri før målet.
    77'
    78'
    80'
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    81'
    Inn: Arlind Sejdiu
    Ut: Christian Ouguehi
    Jarkko Wiss (FC Inter Turku) gjør sitt tredje bytte for dagen. Arlind Sejdiu erstatter Christian Ouguehi.
    81'
    Inn: Bismark Ampofo
    Ut: Matias Tamminen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Bismark Ampofo, mens Matias Tamminen tar plass på benken.
    81'
    FC Inter Turku angriper, men Oskari Hamalainen blåser for offside.
    82'
    FC Inter Turku fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    83'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Darren Smith
    Målgivende: Jani Petteri Forsell
    Mål! Darren Smith utligner til 1-1. Jani Petteri Forsell var nest sist på ballen.