Sjanse til HJK Helsinki! Tuomas Ollila er nær ved å score, men keeper redder.
    Tuomas Ollila (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    Målsjanse til FC Inter Turku! Tommi Jyry treffer mål, men keeper redder.
    8'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Topi Keskinen
    Målsjanse på Veritas Stadium! Topi Keskinen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    10'
    FC Inter Turku angriper i Turku, men blir avblåst for offside.
    11'
    Atomu
    HJK Helsinki angriper i Turku. Atom fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Darren Smith
    Målgivende: Jussi Niska
    Mål! Darren Smith gir FC Inter Turku ledelsen 1-0 i Turku. Flott spill fra Jussi Niska før målet.
    14'
    Hjørnespark til HJK Helsinki
    16'
    Frispark HJK Helsinki.
    19'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Filip Rogic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    26'
    HJK Helsinki slipper å klare seg uten Filip Rogic som kommer tilbake på banen igjen.
    27'
    Skade: HJK Helsinki
    31'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Matti Peltola
    Ut: Filip Rogic
    Toni Korkeakunnas (HJK Helsinki) tar ut Filip Rogic som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Matti Peltola.
    32'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    33'
    Tommi Jyry
    FC Inter Turku fosser forover og Tommi Jyry fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    Darren Smith
    FC Inter Turku avanserer forover i Turku. Darren Smith avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    40'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Tommi Jyry
    FC Inter Turku angriper. Tommi Jyry får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Hjørnespark til FC Inter Turku
    42'
    I Turku slår Kevin Kouassivi-Benissan en corner fra venstre.
    44'
    Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) kommer seg fri på Veritas Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Tuomas Ollila (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    45'+2
    45'+2
    47'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    47'
    47'
    48'
    55'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Matias Tamminen
    Ut: Timo Stavitski
    Bytte for FC Inter Turku. Matias Tamminen kommer inn for Timo Stavitski på Veritas Stadium.
    56'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Dommer Peiman Simani viser Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) det gule kortet.
    56'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Inn: Hassane Bande
    Ut: Anthony Olusanya
    HJK Helsinki bytter ut Anthony Olusanya med Hassane Bande. Dette er det andre byttet som Toni Korkeakunnas gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Santeri Hostikka
    Ut: Tuomas Ollila
    HJK Helsinki gjør sitt tredje bytte. Tuomas Ollila erstattes av Santeri Hostikka.
    57'
    Inn: Bojan Radulovic
    Ut: Atomu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Bojan Radulovic, mens Atom tar plass på benken.
    57'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    59'
    FC Inter Turku angriper, men Peiman Simani blåser for offside.
    59'
    Matias Tamminen
    FC Inter Turku angriper i Turku. Matias Tamminen fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    61'
    Mål for HJK Helsinki!
    FC Inter Turku 1 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Bojan Radulovic
    Målgivende: Kevin Kouassivi-Benissan
    Bojan Radulovic scorer og utligningen er et faktum på Veritas Stadium. 1-1. Det er en fin assist fra Kevin Kouassivi-Benissan.
    62'
    Straffe til HJK Helsinki
    63'
    HJK Helsinki scorer på straffe!
    FC Inter Turku 1 - 2 HJK Helsinki
    Mål! HJK Helsinki får et straffespark som Bojan Radulovic setter i mål på Veritas Stadium. Stillingen er dermed 1-2.
    64'
    67'
    Inn: Boubou Diallo
    Ut: Darren Smith
    FC Inter Turku bytter ut Darren Smith med Boubou Diallo.
    68'
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Iiro Jarvinen
    Jarkko Wiss (FC Inter Turku) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matias Ojala erstatter Iiro Jarvinen.
    68'
    Inn: Juuso Hamalainen
    Ut: Valentin Purosalo
    Jarkko Wiss gjør dagens fjerde bytte i Turku, når han tar ut Valentin Purosalo og setter inn Juuso Hamalainen.
    68'
    Inn: David Agbo
    Ut: Jani Petteri Forsell
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) erstattes av David Agbo.
    68'
    FC Inter Turku 1 - 3 HJK Helsinki
    I Turku øker HJK Helsinki ledelsen til 1-3 takket være et mål av Bojan Radulovic. Kevin Kouassivi-Benissan var nest sist på ballen.
    68'
    Skudd utenfor mål, FC Inter Turku
    70'
    70'
    75'
    Boubou Diallo
    Boubou Diallo (FC Inter Turku) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    77'
    77'
    77'
    77'
    78'
    Boubou Diallo (FC Inter Turku) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    78'
    78'
    Inn: Giorgos Kanellopoulos
    Ut: Lucas Lingman
    Bytte for HJK Helsinki. Giorgos Kanellopoulos kommer inn for Lucas Lingman på Veritas Stadium.
    78'
    Frispark FC Inter Turku.
    81'
    81'
    84'
    85'
    85'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    85'
    88'
    Eetu Huuhtanen
    Inter Turku avancerar på Veritas Stadium och Eetu Huuhtanen får en nickmöjlighet – utanför!
    88'
    Topi Keskinen (HJK Helsinki) avanserer forover på Veritas Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.