Ville Nevalainen signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    HIFK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    4'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til HIFK.
    8'
    Matias Ojala
    FC Inter Turku fosser forover og Matias Ojala fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Timo Furuholm
    Sjanse til FC Inter Turku! Timo Furuholm er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    11'
    Hjørnespark til FC Inter Turku.
    11'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark FC Inter Turku.
    13'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    HIFK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Inter Turku.
    17'
    I Turku slår Petteri Forsell en corner fra høyre.
    19'
    Benjamin Källman
    Benjamin Källman (FC Inter Turku) header mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    En av HIFKs spillere går i offside.
    19'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    23'
    27'
    FC Inter Turku angriper. Matias Ojala får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til HIFK.
    29'
    Gult kort til HIFK
    Aldayr Hernandez Basanta
    Aldayr Hernandez (HIFK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    31'
    Timo Furuholm (FC Inter Turku) kommer seg fri på Veritas Stadium, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Sjanse i Turku! Benjamin Källman (FC Inter Turku) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    FC Inter Turku angriper i Turku, men blir avblåst for offside.
    39'
    40'
    Jani Backman
    Jani Backman (HIFK) får et gult kort av dommer Ville Nevalainen.
    41'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    41'
    42'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Jani Petteri Forsell
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) pådrar seg et gult kort.
    42'
    FC Inter Turku angriper i Turku. Benjamin Källman fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    46'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Målsjanse til FC Inter Turku! Petteri Forsell treffer mål, men keeper redder.
    50'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 0 HIFK
    Mål: Benjamin Källman
    Mål! FC Inter Turku tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Benjamin Källman på Veritas Stadium.
    50'
    51'
    FC Inter Turku angriper. Petteri Forsell får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    52'
    Ville Nevalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Petteri Forsell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    Ville Nevalainen tildeler HIFK en corner. Moshtagh Yaghoubi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    56'
    En av HIFKs spillere blir avblåst for offside.
    57'
    57'
    Dommeren gir Timo Furuholm (FC Inter Turku) et gult kort.
    57'
    58'
    Jesper Engstrom
    Jesper Engstrom (FC Inter Turku) kommer til en målsjanse på Veritas Stadium, men klarer ikke å score.
    59'
    HIFK angriper, men Ville Nevalainen blåser for offside.
    61'
    Felipe Saez (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    62'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    63'
    Kan HIFK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    65'
    Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Målsjanse på Veritas Stadium! Moshtagh Yaghoubi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    I Turku slår Moshtagh Yaghoubi en corner fra venstre.
    66'
    67'
    70'
    Frispark til HIFK på halvdelen til FC Inter Turku.
    75'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Aleksi Paananen
    Ut: Matias Ojala
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Aleksi Paananen, mens Matias Ojala tar plass på benken.
    76'
    HIFK avanserer forover i Turku. Aldayr Hernandez avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    78'
    En av HIFKs spillere blir avblåst for offside på Veritas Stadium.
    80'
    81'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Juanan Entrena
    Ut: Jusif Ali
    Jusif Ali (HIFK) erstattes av Juanan Entrena.
    81'
    83'
    Rick Ketting
    Rick Ketting (FC Inter Turku) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    I Turku får Aldayr Hernandez (HIFK) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    84'
    84'
    I Turku slår Felipe Saez en corner fra høyre.
    84'
    Hjørnespark til HIFK
    85'
    Skudd utenfor mål, HIFK
    85'
    Frispark HIFK.
    86'
    Inn: Martti Haukioja
    Ut: Jani Petteri Forsell
    FC Inter Turku bytter ut Petteri Forsell med Martti Haukioja.
    86'
    FC Inter Turku 2 - 0 HIFK
    Mål: Martti Haukioja
    Målgivende: Aleksi Paananen
    Mål! Martti Haukioja øker ledelsen til 2-0. Aleksi Paananen sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Ville Nevalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Martti Haukioja sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Martti Haukioja (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.