Frispark til HIFK på halvdelen til FC Inter Turku.
    Connor Ruane (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    12'
    13'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Matias Ojala (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    18'
    Liliu
    Liliu (FC Inter Turku) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    18'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Matias Ojala
    Matias Ojala (FC Inter Turku) avanserer forover på Veritas Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    FC Inter Turku har fått straffespark på Veritas Stadium!
    22'
    FC Inter Turku scorer på straffe!
    FC Inter Turku 1 - 0 HIFK
    Mål: Connor Ruane
    FC Inter Turku går opp i en 1-0 ledelse etter at Connor Ruane setter straffesparket sikkert i mål på Veritas Stadium.
    22'
    Joao Victor Souza dos Santos
    Sjanse! HIFK avanserer forover, men Joao Victor Souza dos Santos avslutter utenfor.
    23'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til HIFK.
    24'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark FC Inter Turku.
    30'
    33'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    34'
    Mål for HIFK!
    FC Inter Turku 1 - 1 HIFK
    Mål: Luis Henrique
    Luis Henrique scorer og utligningen er et faktum på Veritas Stadium. 1-1.
    35'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Juuso Hamalainen
    Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) får et gult kort av dommer Petri Viljanen.
    39'
    Frispark HIFK.
    39'
    Jabar Sharza
    HIFK avanserer forover i Turku. Jabar Sharza avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    42'
    44'
    HIFK angriper i Turku, men blir avblåst for offside.
    45'
    46'
    Hannu Patronen
    Hannu Patronen (HIFK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    FC Inter Turku angriper i Turku. Matias Ojala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    Dommer Petri Viljanen gir Matias Ojala (FC Inter Turku) et gult kort.
    53'
    53'
    HIFK angriper, men Petri Viljanen blåser for offside.
    55'
    56'
    Aleksi Paananen
    FC Inter Turku angriper i Turku. Aleksi Paananen fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Jukka Halme
    Ut: Jabar Sharza
    Teemu Kankkunen gjør dagens første bytte i Turku, når han tar ut Jabar Sharza og setter inn Jukka Halme.
    58'
    Inn: Kevin Larsson
    Ut: Joel Mattsson
    HIFK bytter ut Joel Mattsson med Kevin Larsson.
    58'
    60'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Elias Mastokangas
    Ut: Liliu
    FC Inter Turku bytter ut Liliu med Elias Mastokangas. Dette er det første byttet som Jose Riveiro gjør i dagens kamp.
    61'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 2 - 1 HIFK
    Mål: Timo Furuholm
    Mål! Timo Furuholm gir FC Inter Turku ledelsen 2-1 i Turku.
    63'
    Inn: Adama Fofana
    Ut: John Fagerstrom
    John Fagerstrom (HIFK) erstattes av Adama Fofana.
    63'
    68'
    70'
    Gult kort til HIFK
    Joao Victor Souza dos Santos (HIFK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    71'
    73'
    FC Inter Turku 2 - 2 HIFK
    Mål! Luis Henrique utligner til 2-2.
    73'
    HIFK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Inter Turku.
    75'
    Hjørnespark til FC Inter Turku
    76'
    Matias Ojala (FC Inter Turku) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Aleksi Paananen (FC Inter Turku) pådrar seg et gult kort.
    77'
    77'
    Elias Mastokangas
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Elias Mastokangas går utenfor.
    80'
    Inn: Matias Hanninen
    Ut: Eero-Matti Auvinen
    Teemu Kankkunen (HIFK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Matias Hanninen erstatter Eero-Matti Auvinen.
    80'
    FC Inter Turku avanserer forover i Turku. Aleksi Paananen avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til HIFK.
    83'
    I Turku slår Moshtagh Yaghoubi en corner fra venstre.
    86'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC Inter Turku...
    87'
    Arnold Otieno Origi
    Arnold Otieno Origi (HIFK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    FC Inter Turku 3 - 2 HIFK
    Mål! Connor Ruane gir FC Inter Turku ledelsen etter et straffespark. 3-2.
    88'
    Andre gule kort til HIFK
    Dommer Petri Viljanen gir Arnold Otieno Origi (HIFK) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!