Sjanse til FC Honka! Lucas Kaufmann er nær ved å score, men keeper redder.
    2'
    Lucas Kaufmann (FC Honka) slår en corner fra venstre side.
    2'
    Javi Hervas
    FC Honka fosser forover og Javi Hervas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    2'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Honka.
    3'
    Offside! Macoumba Kandji (FC Honka) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    4'
    Hjørne til FC Honka.
    6'
    Duarte Tammilehto (FC Honka) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    12'
    Tapio Heikkila
    FC Honka angriper i Turku. Tapio Heikkila fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Connor Ruane (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.
    16'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    19'
    FC Inter Turku fosser fremover, men Connor Ruane går rett i offsidefella.
    20'
    FC Inter Turkus Benjamin Källman blåses av for offside på Veritas Stadium.
    21'
    FC Honka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark FC Inter Turku.
    23'
    Filip Valencic
    Sjanse i Turku! Filip Valencic (FC Inter Turku) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    FC Honka, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    FC Honka angriper, men Jonas Levanen vinkes av for offside.
    26'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Honka på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til FC Honka.
    28'
    Oliver Reitala tildeler FC Inter Turku en corner. Kevin Kouassivi-Benissan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Arttu Hoskonen
    Arttu Hoskonen får gult kort og må stå over en kamp for FC Inter Turku!
    30'
    Spillet på Veritas Stadium er stoppet midlertidig fordi Martti Haukioja ligger nede.
    30'
    Martti Haukioja ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Turku.
    31'
    35'
    Alvaro Muniz
    Alvaro Muniz (FC Inter Turku) kommer til en målsjanse på Veritas Stadium, men klarer ikke å score.
    37'
    39'
    Aleksi Paananen
    Dommer Oliver Reitala viser Aleksi Paananen (FC Inter Turku) det gule kortet.
    39'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    40'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til FC Honka
    Borjas Martin
    Borjas Martin (FC Honka) mottar sitt første gule kort for dagen på Veritas Stadium.
    41'
    Frispark for FC Honka på egen banehalvdel.
    42'
    Demba Savage
    Målsjanse til FC Honka! Demba Savage treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    43'
    FC Inter Turku angriper i Turku. Alvaro Muniz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    I Turku slår Connor Ruane en corner fra venstre.
    45'
    45'
    Frisparket tildelt FC Honka er farlig nær FC Inter Turkus målområde.
    45'+1
    Målsjanse! Tapio Heikkila (FC Honka) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Oliver Reitala tildeler FC Inter Turku en corner. Connor Ruane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Benjamin Källman
    Benjamin Källman (FC Inter Turku) avanserer forover på Veritas Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Connor Ruane (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    48'
    Frispark FC Honka.
    50'
    52'
    53'
    55'
    Kevin Kouassivi-Benissan (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.
    56'
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Alvaro Muniz går utenfor.
    56'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Jonas Levanen
    Målsjanse på Veritas Stadium! Jonas Levanen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    60'
    Duarte Cartaxo Tammilehto
    Dommer Oliver Reitala gir Duarte Tammilehto (FC Honka) et gult kort.
    64'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    64'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Elias Mastokangas
    Ut: Taiki Kagayama
    Jose Riveiro (FC Inter Turku) gjør sitt første bytte for dagen. Elias Mastokangas erstatter Taiki Kagayama.
    66'
    68'
    Kan FC Inter Turku utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    70'
    Martti Haukioja
    FC Inter Turku angriper. Martti Haukioja får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    Macoumba Kandji
    Sjanse! FC Honka avanserer forover, men Macoumba Kandji avslutter utenfor.
    72'
    Kevin Kouassivi-Benissan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Spillerbytte - FC Honka
    Inn: Jerry Voutilainen
    Ut: Javi Hervas
    Bytte for FC Honka. Jerry Voutilainen kommer inn for Javi Hervas på Veritas Stadium.
    72'
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Kevin Kouassivi-Benissan
    FC Inter Turku bytter ut Kevin Kouassivi-Benissan som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jose Riveiro blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Matias Ojala.
    73'
    FC Inter Turku slipper å klare seg uten Kevin Kouassivi-Benissan som kommer tilbake på banen igjen.
    73'
    FC Honka avanserer forover i Turku. Lucas Kaufmann avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    75'
    75'
    77'
    Offside! Elias Mastokangas blir vinket av og FC Inter Turku må dermed bygge opp et nytt angrep.
    82'
    84'
    Inn: Liliu
    Ut: Benjamin Källman
    Jose Riveiro gjør dagens tredje bytte i Turku, når han tar ut Benjamin Källman og setter inn Liliu.
    84'
    Inn: Jesper Engstrom
    Ut: Connor Ruane
    FC Inter Turku gjør sitt fjerde bytte. Connor Ruane erstattes av Jesper Engstrom.
    84'
    84'
    Matias Ojala
    Matias Ojala (FC Inter Turku) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    87'
    87'
    Det blir farlig! Frispark for FC Inter Turku er nær straffområde.
    88'
    Sjanse til FC Inter Turku! Matias Ojala er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    90'
    Inn: Juan Diego Alegria Arango
    Ut: Macoumba Kandji
    FC Honka bytter ut Macoumba Kandji med Juan Diego Alegria Arango. Dette er det andre byttet som Vesa Vasara gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Inn: Edmund Arko-Mensah
    Ut: Jonas Levanen
    FC Honka bytter ut Jonas Levanen med Edmund Arko-Mensah. Dette er det tredje byttet som Vesa Vasara gjør i dagens kamp.
    90'+1
    90'+2
    Sjanse i Turku! Lucas Kaufmann (FC Honka) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    Liliu
    FC Inter Turku angriper i Turku. Liliu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+5
    Martti Haukioja (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.