FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Hjørnespark til FC Haka Valkeakoski
    9'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC Inter Turku en corner. Jani Petteri Forsell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    10'
    10'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    12'
    Bismark Ampofo
    FC Inter Turku angriper i Turku. Bismark Ampofo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    14'
    Hjørnespark til FC Inter Turku
    14'
    Frispark i en god posisjon for FC Haka Valkeakoski!
    15'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Luka Kuittinen
    Dommeren gir Luka Kuittinen (FC Inter Turku) et gult kort.
    15'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 0 FC Haka Valkeakoski
    Mål: Darren Smith
    Målgivende: Tommi Jyry
    I Turku tar FC Inter Turku ledelsen 1-0 etter et mål av Darren Smith. Tommi Jyry var nest sist på ballen.
    21'
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til FC Inter Turku.
    23'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    24'
    Frisparket tildelt FC Haka Valkeakoski er farlig nær FC Inter Turkus målområde.
    25'
    Rodrigo Arciero
    Rodrigo Arciero (FC Inter Turku) pådrar seg et gult kort.
    25'
    Skudd utenfor mål, FC Haka Valkeakoski
    26'
    FC Haka Valkeakoski fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    I Turku slår Ryan Mahuta en corner fra venstre.
    31'
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    32'
    Ryan Mahuta
    Ryan Mahuta (FC Haka Valkeakoski) kommer seg fri på Veritas Stadium, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Frispark for FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    35'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Ryan Mahuta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    I Turku slår Ryan Mahuta en corner fra høyre.
    38'
    38'
    38'
    38'
    39'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Ryan Mahuta
    Ryan Mahuta (FC Haka Valkeakoski) avanserer forover på Veritas Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    42'
    En av FC Inter Turkus spillere blir avblåst for offside.
    48'
    49'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski.
    50'
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    51'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    FC Inter Turku 2 - 0 FC Haka Valkeakoski
    Mål! FC Inter Turku øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Darren Smith på Veritas Stadium. Tommi Jyry sto for den målgivende pasningen.
    53'
    56'
    56'
    57'
    57'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Henri Malundama
    Ut: Eero-Matti Auvinen
    Teemu Tainio (FC Haka Valkeakoski) gjør sitt første bytte for dagen. Henri Malundama erstatter Eero-Matti Auvinen.
    57'
    Inn: Tiemoko Fofana
    Ut: Juan Lescano
    Teemu Tainio gjør dagens andre bytte i Turku, når han tar ut Juan Lescano og setter inn Tiemoko Fofana.
    57'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Matias Tamminen
    Ut: Bismark Ampofo
    Bytte for FC Inter Turku. Matias Tamminen kommer inn for Bismark Ampofo på Veritas Stadium.
    59'
    Inn: Noah Nurmi
    Ut: Rodrigo Arciero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Noah Nurmi, mens Rodrigo Arciero tar plass på benken.
    59'
    60'
    60'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC Inter Turku en corner. Jani Petteri Forsell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    62'
    FC Inter Turku 3 - 0 FC Haka Valkeakoski
    Mål: Mikael Almen
    I Turku øker FC Inter Turku ledelsen til 3-0 takket være et mål av Mikael Almen. Flott spill fra Tommi Jyry før målet.
    63'
    65'
    66'
    FC Inter Turku fosser fremover, men Mohammad Al-Emara blåser for offside på Veritas Stadium.
    67'
    67'
    67'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    68'
    Frispark FC Haka Valkeakoski.
    69'
    70'
    Tommi Jyry
    Dommer Mohammad Al-Emara gir Tommi Jyry (FC Inter Turku) et gult kort.
    70'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Atte Sihvonen
    Ut: Tuure Siira
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Tuure Siira med Atte Sihvonen. Dette er det tredje byttet som Teemu Tainio gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Oiva Laaksonen
    Ut: Logan Rogerson
    Bytte for FC Haka Valkeakoski. Oiva Laaksonen kommer inn for Logan Rogerson på Veritas Stadium.
    72'
    Inn: Iiro Jarvinen
    Ut: Tommi Jyry
    Tommi Jyry (FC Inter Turku) erstattes av Iiro Jarvinen.
    76'
    Inn: Daniel Rokman
    Ut: Darren Smith
    FC Inter Turku bytter ut Darren Smith med Daniel Rokman.
    76'
    78'
    Jani Petteri Forsell
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) header rett i tverrliggeren!
    79'
    81'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Janne-Pekka Laine
    Dommer Mohammad Al-Emara viser Janne-Pekka Laine (FC Haka Valkeakoski) det gule kortet.
    81'
    Inn: Jussi Niska
    Ut: Christian Ouguehi
    Jarkko Wiss gjør dagens femte bytte i Turku, når han tar ut Christian Ouguehi og setter inn Jussi Niska.
    82'
    Inn: Oliver Whyte
    Ut: Ryan Mahuta
    Teemu Tainio (FC Haka Valkeakoski) gjør sitt femte bytte for dagen. Oliver Whyte erstatter Ryan Mahuta.
    82'
    Iiro Jarvinen
    FC Inter Turku angriper i Turku. Iiro Jarvinen fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Kan FC Haka Valkeakoski utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Matias Tamminen
    Matias Tamminen (FC Inter Turku) får et gult kort av dommer Mohammad Al-Emara.
    84'
    86'
    Matias Ojala ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    Matias Ojala er tilbake i kampen igjen.
    88'
    Målsjanse på Veritas Stadium! Iiro Jarvinen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.