Mål! FC Inter Turku tar ledelsen 1-0 ved Jani Petteri Forsell.
    Frispark AC Oulu.
    7'
    I Turku slår Jani Petteri Forsell en corner fra høyre.
    10'
    Rasmus Karjalainen (AC Oulu) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    12'
    Maximus Tainio
    Målsjanse på Veritas Stadium! Maximus Tainio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Det blir farlig! Frispark for AC Oulu er nær straffområde.
    13'
    FC Inter Turku må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AC Oulu.
    14'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    14'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Darren Smith
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Darren Smith går utenfor.
    18'
    Skudd utenfor mål, FC Inter Turku
    21'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    24'
    FC Inter Turku scorer selvmål!
    FC Inter Turku 1 - 1 AC Oulu
    Mål: Christian Ouguehi
    Mål! AC Oulu utligner til 1-1 etter en heading av Christian Ouguehi i Turku.
    25'
    Gult kort til AC Oulu
    Cristian Valencia
    Cristian Valencia (AC Oulu) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til AC Oulu på halvdelen til FC Inter Turku.
    29'
    Ville Nevalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Jani Petteri Forsell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Iiro Jarvinen
    Iiro Jarvinen får gult kort av dommer Ville Nevalainen, og må dermed stå over en kamp for FC Inter Turku.
    32'
    32'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til AC Oulu.
    36'
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.
    38'
    42'
    AC Oulu fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    43'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Jussi Niska
    Ut: Juuso Hamalainen
    Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) erstattes av Jussi Niska.
    46'
    47'
    Jani Petteri Forsell
    Målsjanse! Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Skudd på mål, FC Inter Turku
    51'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Skudd på mål, AC Oulu
    52'
    52'
    Christian Ouguehi
    Målsjanse til FC Inter Turku! Christian Ouguehi treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    54'
    55'
    55'
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    55'
    Sjanse! FC Inter Turku avanserer forover, men Iiro Jarvinen avslutter utenfor.
    56'
    56'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    58'
    Inn: Timo Stavitski
    Ut: Darren Smith
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Timo Stavitski, mens Darren Smith tar plass på benken.
    58'
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Iiro Jarvinen
    Jarkko Wiss (FC Inter Turku) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matias Ojala erstatter Iiro Jarvinen.
    58'
    FC Inter Turku 2 - 1 AC Oulu
    Mål: Timo Stavitski
    Timo Stavitski dundrer ballen i mål og FC Inter Turku tar ledelsen 2-1 på Veritas Stadium.
    60'
    Maximus Tainio (AC Oulu) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    63'
    Offside! Timo Stavitski (FC Inter Turku) er alene igjennom, men dommer Ville Nevalainen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    64'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Alexander Forsstrom
    Ut: Maximus Tainio
    Bytte for AC Oulu. Alexander Forsstrom kommer inn for Maximus Tainio på Veritas Stadium.
    68'
    Inn: Danny Barrow
    Ut: Rasmus Karjalainen
    Ricardo Duarte gjør dagens andre bytte i Turku, når han tar ut Rasmus Karjalainen og setter inn Danny Barrow.
    68'
    Hjørnespark til AC Oulu
    68'
    Alexander Forsstrom
    Alexander Forsstrom (AC Oulu) får et gult kort av dommer Ville Nevalainen.
    68'
    68'
    Skade: FC Inter Turku
    70'
    Inn: Matias Tamminen
    Ut: Rodrigo Arciero
    FC Inter Turku bytter ut Rodrigo Arciero med Matias Tamminen.
    71'
    Inn: Noah Nurmi
    Ut: Jussi Niska
    FC Inter Turku gjør sitt femte bytte. Jussi Niska erstattes av Noah Nurmi.
    71'
    73'
    73'
    74'
    74'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Matias Ojala
    Matias Ojala (FC Inter Turku) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til AC Oulu.
    83'
    Christian Ouguehi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    84'
    Christian Ouguehi er tilbake på banen igjen.
    84'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: Elias Collin
    Ut: Riku Selander
    AC Oulu bytter ut Riku Selander med Elias Collin. Dette er det tredje byttet som Ricardo Duarte gjør i dagens kamp.
    87'
    Timo Stavitski
    FC Inter Turku angriper i Turku. Timo Stavitski fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    AC Oulu angriper, men blir avblåst for offside.
    88'
    Noah Pallas
    AC Oulu avanserer forover og Noah Pallas kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'
    90'
    90'+1
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.