2-1
    En av AC Oulus spillere blir avblåst for offside på Veritas Stadium.
    2'
    Tommi Jyry
    FC Inter Turku fosser forover og Tommi Jyry fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Peiman Simani tildeler FC Inter Turku en corner. Petteri Forsell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Noah Nurmi
    FC Inter Turku angriper i Turku. Noah Nurmi fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Rafael Floro (AC Oulu) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    8'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Kan FC Inter Turku utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    11'
    Roger Bonet
    Sjanse! FC Inter Turku avanserer forover, men Roger Bonet avslutter utenfor.
    13'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til AC Oulu like utenfor FC Inter Turku-området.
    14'
    Otso Liimatta (AC Oulu) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.
    15'
    Mål for AC Oulu!
    FC Inter Turku 0 - 1 AC Oulu
    Mål: Michael Steven Lopez
    Målgivende: Otso Liimatta
    Mål! Michael Lopez gir AC Oulu en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Otso Liimatta.
    16'
    AC Oulu fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    17'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    19'
    Markus Arsalo
    FC Inter Turku angriper. Markus Arsalo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    20'
    Frisparket tildelt AC Oulu er farlig nær FC Inter Turkus målområde.
    22'
    FC Inter Turku fosser fremover, men Peiman Simani blåser for offside på Veritas Stadium.
    23'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    24'
    Jani Petteri Forsell
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Petteri Forsell går utenfor.
    26'
    Frispark FC Inter Turku.
    29'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til AC Oulu.
    40'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    44'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 1 AC Oulu
    Mål: Benjamin Källman
    Målgivende: Rick Ketting
    Mål! hjemmelag utligner ved Benjamin Källman. Stillingen er nå 1-1. Rick Ketting sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    En av AC Oulus spillere går i offside.
    46'
    En av FC Inter Turkus spillere blir avblåst for offside.
    46'
    AC Oulu angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    Michael Steven Lopez
    Målsjanse på Veritas Stadium! Michael Lopez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    Benjamin Källman
    Målsjanse til FC Inter Turku! Benjamin Källman treffer mål, men keeper redder.
    46'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Magnus Breitenmoser
    Ut: Samu Alanko
    AC Oulu gjør sitt første bytte. Samu Alanko erstattes av Magnus Breitenmoser.
    46'
    Inn: Miika Koskela
    Ut: Sandro Sakho
    AC Oulu bytter ut Sandro Sakho med Miika Koskela.
    46'
    46'
    Sjanse til AC Oulu! Michael Lopez er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    AC Oulu angriper i Turku, men blir avblåst for offside.
    49'
    52'
    Rodrigo Arciero
    FC Inter Turku angriper. Rodrigo Arciero får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    FC Inter Turku 2 - 1 AC Oulu
    Mål: Jani Petteri Forsell
    Petteri Forsell setter ballen i nettet og FC Inter Turku leder nå 2-1.
    54'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Rick Ketting
    Rick Ketting (FC Inter Turku) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til AC Oulu.
    57'
    Inn: Onni Suutari
    Ut: Niklas Jokelainen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Onni Suutari, mens Niklas Jokelainen tar plass på benken.
    58'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    En av FC Inter Turkus spillere går i offside.
    63'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    64'
    FC Inter Turku avanserer forover og Benjamin Källman kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    66'
    66'
    Det blir farlig! Frispark for AC Oulu er nær straffområde.
    70'
    Dommer Peiman Simani viser Rodrigo Arciero (FC Inter Turku) det gule kortet.
    71'
    Otso Liimatta
    Målsjanse! Otso Liimatta (AC Oulu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    73'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Ryan Mahuta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Matias Ojala, mens Ryan Mahuta tar plass på benken.
    74'
    75'
    Gult kort til AC Oulu
    Magnus Breitenmoser
    Dommer Peiman Simani gir Magnus Breitenmoser (AC Oulu) et gult kort.
    77'
    Skade: FC Inter Turku
    78'
    Tilbake fra skade: FC Inter Turku
    78'
    Haro
    Haro (FC Inter Turku) avanserer forover på Veritas Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    Hjørnespark til FC Inter Turku
    83'
    I Turku slår Petteri Forsell en corner fra høyre.
    84'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    84'
    85'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    88'
    Sjanse! AC Oulu avanserer forover, men Magnus Breitenmoser avslutter utenfor.
    88'
    Rafinha
    Rafinha (AC Oulu) mottar sitt første gule kort for dagen på Veritas Stadium.
    89'
    Jere Kallinen
    Dommeren gir Jere Kallinen (AC Oulu) et gult kort.
    89'
    Noah Nurmi
    Noah Nurmi (FC Inter Turku) får et gult kort av dommer Peiman Simani.
    89'
    90'
    Inn: Matias Tamminen
    Ut: Haro
    FC Inter Turku bytter ut Haro med Matias Tamminen. Dette er det andre byttet som Miguel Grau gjør i dagens kamp.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Rafael Floro
    Målsjanse på Veritas Stadium! Rafael Floro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.