2-0
    Frispark til FC Honka på halvdelen til Tampereen Ilves.
    8'
    Johannes Wurtz
    Sjanse i Espoo! Johannes Wurtz (FC Honka) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Johannes Wurtz (FC Honka) kommer til en målsjanse på Tapiolan Urheilupuisto, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    10'
    FC Honka angriper, men blir avblåst for offside.
    12'
    Spillet på Tapiolan Urheilupuisto er stoppet midlertidig fordi Edmund Arko-Mensah ligger nede.
    13'
    Edmund Arko-Mensah er på beina igjen og fortsetter kampen på Tapiolan Urheilupuisto.
    14'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Honka på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark FC Honka.
    17'
    Sjanse! FC Honka avanserer forover, men Johannes Wurtz avslutter utenfor.
    18'
    I Espoo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Gult kort til FC Honka
    Florian Krebs
    Florian Krebs (FC Honka) pådrar seg et gult kort.
    20'
    Skade: Tampereen Ilves
    21'
    Tilbake fra skade: Tampereen Ilves
    22'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Honka.
    23'
    Dommer Ville Nevalainen gir Johannes Wurtz (FC Honka) et gult kort.
    24'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    FC Honka angriper i Espoo, men blir avblåst for offside.
    26'
    Michael Steven Lopez
    Målsjanse til FC Honka! Michael Steven Lopez treffer mål, men keeper redder.
    27'
    27'
    Hjørnespark til FC Honka
    28'
    31'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    31'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    31'
    Ville Nevalainen tildeler Tampereen Ilves en corner. Oiva Jukkola sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    I Espoo slår Ricardo Araujo en corner fra høyre.
    37'
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær FC Honkas målområde.
    40'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    41'
    FC Honka, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    42'
    42'
    I Espoo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    45'
    Det blir farlig! Frispark for Tampereen Ilves er nær straffområde.
    45'+1
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Mery Traore
    Ut: James Sabit
    Joni Lehtonen gjør dagens første bytte i Espoo, når han tar ut James Sabit og setter inn Mery Traore.
    46'
    Frispark for FC Honka på egen banehalvdel.
    47'
    47'
    Mery Traore
    Tampereen Ilves angriper i Espoo. Mery Traore avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    Skudd på mål, FC Honka
    50'
    50'
    Johannes Wurtz (FC Honka) slår en corner fra høyre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    51'
    Roman Eremenko
    FC Honka angriper i Espoo. Roman Eremenko fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Kan FC Honka utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    52'
    Edmund Arko-Mensah
    FC Honka avanserer forover i Espoo. Edmund Arko-Mensah avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Dommer Ville Nevalainen venter med å sette i gang spillet fordi Oiva Jukkola ligger nede.
    55'
    Oiva Jukkola er tilbake i kampen igjen.
    56'
    Tampereen Ilves angriper, men Ville Nevalainen blåser for offside.
    56'
    57'
    57'
    58'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Santeri Haarala
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    FC Honka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    I Espoo slår Johannes Wurtz en corner fra venstre.
    61'
    Tampereen Ilves scorer selvmål!
    FC Honka 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Aapo Maenpaa
    FC Honka tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Aapo Maenpaa.
    61'
    Skudd utenfor mål, FC Honka
    63'
    Inn: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Ut: Oiva Jukkola
    Tampereen Ilves bytter ut Oiva Jukkola med Djair Terraii Carl Parfitt-Williams. Dette er det andre byttet som Joni Lehtonen gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Emmanuel Patut
    Ut: Yusif Daouda Moussa
    Bytte for Tampereen Ilves. Emmanuel Patut kommer inn for Yusif Daouda Moussa på Tapiolan Urheilupuisto.
    65'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    65'
    65'
    Spillerbytte - FC Honka
    Inn: Luis Mateo Ortiz Lara
    Ut: Johannes Wurtz
    Vesa Vasara (FC Honka) gjør sitt første bytte for dagen. Luis Mateo Ortiz Lara erstatter Johannes Wurtz.
    66'
    Inn: Jonathan Muzinga
    Ut: Michael Steven Lopez
    Bytte for FC Honka. Jonathan Muzinga kommer inn for Michael Steven Lopez på Tapiolan Urheilupuisto.
    67'
    70'
    Mål for FC Honka!
    FC Honka 2 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Jonathan Muzinga
    Mål! Jonathan Muzinga gir FC Honka en komfortabel 2-0 ledelse.
    72'
    Inn: Kalle Katz
    Ut: Aapo Maenpaa
    Joni Lehtonen (Tampereen Ilves) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kalle Katz erstatter Aapo Maenpaa.
    73'
    Luis Mateo Ortiz Lara
    Luis Mateo Ortiz Lara (FC Honka) får et gult kort av dommer Ville Nevalainen.
    74'
    74'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    75'
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Joni Lehtonen gjør dagens femte bytte i Espoo, når han tar ut Lauri Ala-Myllymaki og setter inn Noel Hasa.
    75'
    75'
    76'
    76'
    77'
    78'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Honka.
    79'
    Mery Traore
    Tampereen Ilves angriper på Tapiolan Urheilupuisto. Mery Traore header utenfor.
    80'
    Jonathan Muzinga
    FC Honka angriper i Espoo. Jonathan Muzinga avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Ville Nevalainen tildeler FC Honka en corner. Edmund Arko-Mensah sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.