Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    Straffe! Dommer Jari Jarvinen plasserer ballen på krittmerket for FC Honka...
    FC Honka 1 - 0 FC Lahti
    Mål: Macoumba Kandji
    Mål! Macoumba Kandji gir FC Honka ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    11'
    Duarte Tammilehto (FC Honka) løfter inn en corner fra høyre på Tapiolan Urheilupuisto.
    19'
    Javi Hervas (FC Honka) slår en corner fra venstre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    23'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    24'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til FC Honka på egen banehalvdel.
    25'
    26'
    Macoumba Kandji
    FC Honka angriper, men avslutningen til Macoumba Kandji går utenfor.
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Borjas Martin (FC Honka) vrir seg av smerte i gresset.
    28'
    Gult kort til FC Lahti
    Henri Eninful
    Henri Eninful (FC Lahti) pådrar seg et gult kort.
    28'
    Borjas Martin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Espoo.
    29'
    Borjas Martin
    Sjanse! FC Honka avanserer forover, men Borjas Martin avslutter utenfor.
    30'
    Frispark FC Lahti.
    34'
    35'
    38'
    Lassi Forss
    FC Lahti angriper i Espoo. Lassi Forss avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    FC Honka, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    41'
    Frispark til FC Honka på halvdelen til FC Lahti.
    42'
    42'
    Jasin Assehnoun
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Eemeli Virta
    Ut: Henri Eninful
    FC Lahti bytter ut Henri Eninful med Eemeli Virta. Dette er det andre byttet som Ilir Zeneli gjør i dagens kamp.
    45'
    Inn: Vahid Hambo
    Ut: Pyry Lampinen
    FC Lahti bytter ut Pyry Lampinen med Vahid Hambo.
    45'
    FC Lahti scorer selvmål!
    FC Honka 2 - 0 FC Lahti
    Mål: Jean-Christophe Coubronne
    I Espoo øker FC Honka ledelsen til 2-0 takket være et mål av Coubronne.
    45'+2
    Inn: Mikko Kuningas
    Ut: Valdrin Rashica
    Bytte for FC Lahti. Mikko Kuningas kommer inn for Valdrin Rashica på Tapiolan Urheilupuisto.
    46'
    FC Honka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    I Espoo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    50'
    51'
    52'
    Kari Arkivuo
    FC Lahti avanserer forover i Espoo. Kari Arkivuo avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    FC Lahti fosser forover og Jasin Assehnoun fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    55'
    I Espoo slår Jasin Assehnoun en corner fra venstre.
    55'
    Frispark for FC Honka på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    Lucas Kaufmann
    Målsjanse! Lucas Kaufmann (FC Honka) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Jari Jarvinen tildeler FC Lahti en corner. Mikko Kuningas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    59'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til FC Honka.
    62'
    FC Lahti angriper. Jasin Assehnoun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    I Espoo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    63'
    Demba Savage
    Demba Savage (FC Honka) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    64'
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    65'
    66'
    Timi Tapio Lahti
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Timi Lahti går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - FC Honka
    Inn: Jerry Voutilainen
    Ut: Javi Hervas
    Vesa Vasara (FC Honka) gjør sitt første bytte for dagen. Jerry Voutilainen erstatter Javi Hervas.
    68'
    Inn: Rui Manuel Muati Modesto
    Ut: Macoumba Kandji
    Vesa Vasara gjør dagens andre bytte i Espoo, når han tar ut Macoumba Kandji og setter inn Rui Manuel Muati Modesto.
    68'
    69'
    Inn: Dimitry Imbongo
    Ut: Altin Zeqiri
    FC Lahti gjør sitt fjerde bytte. Altin Zeqiri erstattes av Dimitry Imbongo.
    70'
    Offside! Lucas Kaufmann blir vinket av og FC Honka må dermed bygge opp et nytt angrep.
    71'
    72'
    Gult kort til FC Honka
    Demba Savage (FC Honka) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Straffe til FC Lahti!
    74'
    FC Lahti scorer på straffe!
    FC Honka 2 - 1 FC Lahti
    Mål: Jasin Assehnoun
    Mål! FC Lahti reduserer til 2-1 takket være et straffespark av Jasin Assehnoun.
    74'
    FC Lahti angriper, men Dimitry Imbongo vinkes av for offside.
    76'
    Dimitry Imbongo (FC Lahti) vinkes av for offside i Espoo.
    77'
    Inn: Viljami Isotalo
    Ut: Lassi Forss
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt femte bytte for dagen. Viljami Isotalo erstatter Lassi Forss.
    78'
    I Espoo slår Lucas Kaufmann en corner fra venstre.
    79'
    79'
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Espoo fordi Jasin Assehnoun får behandling for en skade på banen.
    84'
    Rødt kort til FC Honka
    Rui Manuel Muati Modesto
    Utvisning! FC Honka må klare seg uten Rui Manuel Muati Modesto resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    85'
    Jasin Assehnoun er på beina igjen og fortsetter kampen på Tapiolan Urheilupuisto.
    86'
    Mikko Kuningas
    Målsjanse til FC Lahti! Mikko Kuningas treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    Inn: Edmund Arko-Mensah
    Ut: Lucas Kaufmann
    Bytte for FC Honka. Edmund Arko-Mensah kommer inn for Lucas Kaufmann på Tapiolan Urheilupuisto.
    89'
    Inn: Dani Hatakka
    Ut: Jonas Levanen
    Vesa Vasara gjør dagens fjerde bytte i Espoo, når han tar ut Jonas Levanen og setter inn Dani Hatakka.
    90'
    90'
    Viljami Isotalo
    Sjanse i Espoo! Viljami Isotalo (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    FC Lahtis Vahid Hambo blåses av for offside på Tapiolan Urheilupuisto.
    90'+2
    Borjas Martin (FC Honka) slår en corner fra venstre side på Tapiolan Urheilupuisto.