Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Honka på egen banehalvdel.
    Johannes Wurtz (FC Honka) header mot mål, men ballen går utenfor.
    FC Honka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    5'
    7'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    FC Inter Turku må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Honka.
    11'
    15'
    Skade: FC Inter Turku
    15'
    Gult kort til FC Honka
    Roman Eremenko
    Roman Eremenko (FC Honka) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    16'
    Tilbake fra skade: FC Inter Turku
    16'
    FC Honka angriper, men Ville Nevalainen blåser for offside.
    22'
    Johannes Wurtz (FC Honka) løfter inn en corner fra venstre på Tapiolan Urheilupuisto.
    25'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    25'
    Det blir farlig! Frispark for FC Honka er nær straffområde.
    27'
    Florian Krebs vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Tommi Jyry
    Tommi Jyry (FC Inter Turku) prøver å heade ballen i mål på Tapiolan Urheilupuisto, men mislykkes.
    29'
    FC Honka, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Spillerbytte - FC Honka
    Inn: Luis Mateo Ortiz Lara
    Ut: Florian Krebs
    Florian Krebs (FC Honka) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Luis Mateo Ortiz Lara.
    30'
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    30'
    Tommi Jyry
    FC Inter Turku avanserer forover i Espoo. Tommi Jyry avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Frispark FC Honka.
    31'
    32'
    33'
    34'
    37'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    39'
    Jani Petteri Forsell
    Målsjanse! Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Skade: FC Honka
    42'
    Tilbake fra skade: FC Honka
    42'
    Kan FC Honka utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    50'
    51'
    52'
    53'
    55'
    Edmund Arko-Mensah
    Edmund Arko-Mensah (FC Honka) får et gult kort av dommer Ville Nevalainen.
    56'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Rodrigo Arciero
    Dommeren gir Rodrigo Arciero (FC Inter Turku) et gult kort.
    56'
    58'
    I Espoo slår Jani Petteri Forsell en corner fra høyre.
    60'
    Skudd utenfor mål, FC Inter Turku
    62'
    FC Inter Turku fosser forover og Jani Petteri Forsell fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Ville Nevalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Jani Petteri Forsell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    64'
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Jani Petteri Forsell går utenfor.
    66'
    68'
    Johannes Wurtz (FC Honka) løfter inn en corner fra høyre på Tapiolan Urheilupuisto.
    70'
    70'
    Matias Rale
    Matias Rale (FC Honka) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Luis Mateo Ortiz Lara
    Sjanse til FC Honka! Luis Mateo Ortiz Lara er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    En av FC Honkas spillere blir avblåst for offside på Tapiolan Urheilupuisto.
    72'
    Frispark for FC Honka på egen banehalvdel.
    73'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Matias Tamminen
    Ut: Jani Petteri Forsell
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) erstattes av Matias Tamminen.
    74'
    Inn: Jussi Niska
    Ut: Christian Ouguehi
    FC Inter Turku gjør sitt andre bytte. Christian Ouguehi erstattes av Jussi Niska.
    74'
    I Espoo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    Matias Rale
    Matias Rale (FC Honka) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    76'
    76'
    Ville Nevalainen tildeler FC Honka en corner. Johannes Wurtz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Johannes Wurtz (FC Honka) kommer seg fri på Tapiolan Urheilupuisto, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Inn: Vincent Ulundu
    Ut: Edmund Arko-Mensah
    FC Honka bytter ut Edmund Arko-Mensah med Vincent Ulundu. Dette er det andre byttet som Vesa Vasara gjør i dagens kamp.
    81'
    Johannes Wurtz (FC Honka) slår en corner fra høyre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    81'
    Skudd utenfor mål, FC Honka
    81'
    Inn: Axel Kouame
    Ut: Iiro Jarvinen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Axel Kouame, mens Iiro Jarvinen tar plass på benken.
    81'
    Frispark til FC Honka på halvdelen til FC Inter Turku.
    83'
    Bismark Ampofo
    Bismark Ampofo (FC Inter Turku) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Ville Nevalainen tildeler FC Honka en corner. Johannes Wurtz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    86'
    Dommer Ville Nevalainen viser Luis Mateo Ortiz Lara (FC Honka) det gule kortet.
    86'
    Axel Kouame (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    90'
    90'
    Inn: Nasiru Banahene
    Ut: Johannes Wurtz
    FC Honka bytter ut Johannes Wurtz med Nasiru Banahene.
    90'+1
    Inn: Paunio Roope
    Ut: Kevin Jansen
    Kevin Jansen (FC Honka) erstattes av Paunio Roope.
    90'+1
    Matias Tamminen
    Matias Tamminen (FC Inter Turku) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    1. ekstraomgang
    Inn: Boubou Diallo
    Ut: Darren Smith
    Jarkko Wiss gjør dagens fjerde bytte i Espoo, når han tar ut Darren Smith og setter inn Boubou Diallo.
    91'
    Inn: Valentin Purosalo
    Ut: Rodrigo Arciero
    FC Inter Turku gjør sitt femte bytte. Rodrigo Arciero erstattes av Valentin Purosalo.
    91'
    Hjørnespark til FC Inter Turku
    91'
    92'
    Axel Kouame (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Tapiolan Urheilupuisto.
    94'
    Skudd på mål, FC Inter Turku
    94'
    94'
    96'
    97'
    97'
    Inn: Daniel Rokman
    Ut: Timo Stavitski
    Bytte for FC Inter Turku. Daniel Rokman kommer inn for Timo Stavitski på Tapiolan Urheilupuisto.
    99'
    Frispark i en god posisjon for FC Honka!
    101'
    Hjørnespark til FC Honka
    102'
    102'
    FC Honka fosser fremover, men Ville Nevalainen blåser for offside på Tapiolan Urheilupuisto.
    103'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Honka.
    105'+1
    2. ekstraomgang
    107'
    Axel Kouame (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Tapiolan Urheilupuisto.