FC Honka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for FC Honka på egen banehalvdel.
    9'
    FC Honka må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Inter Turku.
    11'
    Gult kort til FC Honka
    Henri Olavi Aalto
    Henri Aalto (FC Honka) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    Connor Ruane
    Connor Ruane (FC Inter Turku) kommer til en målsjanse på Tapiolan Urheilupuisto, men klarer ikke å score.
    12'
    Alvaro Muniz
    FC Inter Turku avanserer forover i Espoo. Alvaro Muniz avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Honka.
    14'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Honka på egen banehalvdel.
    15'
    FC Inter Turku angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    FC Inter Turku angriper, men Petri Viljanen blåser for offside.
    20'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til FC Honka.
    21'
    24'
    I Espoo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    27'
    FC Honka fosser fremover, men Petri Viljanen blåser for offside på Tapiolan Urheilupuisto.
    28'
    FC Inter Turku angriper i Espoo. Alvaro Muniz fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Connor Ruane (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    32'
    FC Honka fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    Frisparket tildelt FC Honka er farlig nær FC Inter Turkus målområde.
    37'
    Robert Ivanov
    Robert Ivanov (FC Honka) kommer til en målsjanse på Tapiolan Urheilupuisto, men klarer ikke å score.
    38'
    Lucas Kaufmann (FC Honka) løfter inn en corner fra venstre på Tapiolan Urheilupuisto.
    39'
    40'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Anthony Annan
    Anthony Annan (FC Inter Turku) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    44'
    Spillerbytte - FC Honka
    Inn: Duarte Cartaxo Tammilehto
    Ut: Jerry Voutilainen
    FC Honka bytter ut Jerry Voutilainen med Duarte Tammilehto.
    46'
    En av FC Inter Turkus spillere blir avblåst for offside.
    49'
    En av FC Inter Turkus spillere blir avblåst for offside på Tapiolan Urheilupuisto.
    52'
    53'
    Borjas Martin
    Borjas Martin (FC Honka) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC Honka...
    55'
    FC Honka scorer på straffe!
    FC Honka 1 - 0 FC Inter Turku
    Mål: Jean Marie Dongou
    Mål! Jean Marie Dongou gir FC Honka ledelsen 1-0 på Tapiolan Urheilupuisto. Målet kom på et straffespark.
    56'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    57'
    Connor Ruane (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    59'
    Taiki Kagayama
    Målsjanse til FC Inter Turku! Taiki Kagayama treffer mål, men keeper redder.
    59'
    FC Honka, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    I Espoo slår Connor Ruane en corner fra venstre.
    60'
    Jonas Levanen
    FC Honka avanserer forover i Espoo. Jonas Levanen avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Honka 1 - 1 FC Inter Turku
    Mål: Taiki Kagayama
    Målgivende: Timo Furuholm
    Utligning! Taiki Kagayama setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Timo Furuholm før målet.
    63'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Liliu
    Ut: Taiki Kagayama
    Taiki Kagayama (FC Inter Turku) erstattes av Liliu.
    66'
    Inn: Aleksi Paananen
    Ut: Anthony Annan
    FC Inter Turku gjør sitt andre bytte. Anthony Annan erstattes av Aleksi Paananen.
    66'
    67'
    Elias Mastokangas
    Elias Mastokangas (FC Inter Turku) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    70'
    Inn: Nasiru Banahene
    Ut: Lucas Kaufmann
    Vesa Vasara (FC Honka) gjør sitt andre bytte for dagen. Nasiru Banahene erstatter Lucas Kaufmann.
    70'
    Inn: Elmo Heinonen
    Ut: Jean Marie Dongou
    FC Honka bytter ut Jean Marie Dongou med Elmo Heinonen. Dette er det tredje byttet som Vesa Vasara gjør i dagens kamp.
    70'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    72'
    Hjørnespark til FC Inter Turku
    74'
    Rick Ketting
    FC Inter Turku angriper og Rick Ketting får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Honka-målet.
    74'
    75'
    Inn: Konsta Rasimus
    Ut: Dani Hatakka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Honka. Inn kommer Konsta Rasimus, mens Dani Hatakka tar plass på benken.
    78'
    79'
    Sjanse til FC Honka! Borjas Martin er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    I Espoo slår Javi Hervas en corner fra høyre.
    80'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    80'
    81'
    82'
    Liliu
    I Espoo får Liliu (FC Inter Turku) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    85'
    86'
    86'
    Inn: Arlind Sejdiu
    Ut: Borjas Martin
    Vesa Vasara gjør dagens femte bytte i Espoo, når han tar ut Borjas Martin og setter inn Arlind Sejdiu.
    86'
    Petri Viljanen tildeler FC Inter Turku en corner. Connor Ruane sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.