Frispark 1. FC Heidenheim 1846.
    2'
    1. FC Heidenheim 1846 angriper i Baden-Wurttemberg, men blir avblåst for offside.
    6'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og 1. FC Heidenheim 1846 får straffe av Sven Waschitzki på Voith-Arena.
    8'
    FC Heidenheim scorer på straffe!
    FC Heidenheim 1 - 0 SV Sandhausen
    Mål: Marc Schnatterer
    Marc Schnatterer dundrer inn et straffespark på Voith-Arena. Stillingen er nå 1-0.
    8'
    Nikola Dovedan
    1. FC Heidenheim 1846 angriper, men avslutningen til Nikola Dovedan går utenfor.
    12'
    Frispark for 1. FC Heidenheim 1846 på egen banehalvdel.
    14'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til SV Sandhausen.
    15'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim 1846 på egen banehalvdel.
    15'
    SV Sandhausen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim 1846 like utenfor SV Sandhausen-området.
    19'
    Mål for FC Heidenheim!
    FC Heidenheim 2 - 0 SV Sandhausen
    Mål: Nikola Dovedan
    Målgivende: Sebastian Griesbeck
    Nikola Dovedan øker 1. FC Heidenheim 1846s ledelse til 2-0! Flott spill fra Sebastian Griesbeck før målet.
    20'
    Fabian Schleusener
    Fabian Schleusener (SV Sandhausen) kommer seg fri på Voith-Arena, men avslutningen går utenfor.
    22'
    23'
    24'
    Frispark for SV Sandhausen på egen banehalvdel.
    25'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til SV Sandhausen på egen banehalvdel.
    27'
    SV Sandhausen fosser fremover, men Sven Waschitzki blåser for offside på Voith-Arena.
    28'
    Kan SV Sandhausen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    29'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Korbinian Vollmann
    Sjanse til SV Sandhausen! Korbinian Vollmann er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    Hjørnespark til SV Sandhausen
    31'
    Målsjanse! Korbinian Vollmann (SV Sandhausen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    En av SV Sandhausens spillere går i offside.
    36'
    37'
    38'
    En av SV Sandhausens spillere blir avblåst for offside på Voith-Arena.
    39'
    En av 1. FC Heidenheim 1846s spillere blir avblåst for offside.
    42'
    Hjørnespark til FC Heidenheim
    45'
    45'+1
    1. FC Heidenheim 1846 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Spillerbytte - SV Sandhausen
    Inn: Karim Guede
    Ut: Felix Muller
    Bytte for SV Sandhausen. Karim Guede kommer inn for Felix Muller på Voith-Arena.
    46'
    Karim Guede
    Karim Guede (SV Sandhausen) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    I Baden-Wurttemberg slår Leart Paqarada en corner fra høyre.
    51'
    Målsjanse til SV Sandhausen! Korbinian Vollmann treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    Frispark til 1. FC Heidenheim 1846 på halvdelen til SV Sandhausen.
    52'
    52'
    Spillet på Voith-Arena er stoppet midlertidig fordi Nikola Dovedan ligger nede.
    54'
    Denis Thomalla
    Sjanse! 1. FC Heidenheim 1846 avanserer forover, men Denis Thomalla avslutter utenfor.
    55'
    Nikola Dovedan er tilbake i kampen igjen.
    55'
    Leart Paqarada (SV Sandhausen) løfter inn en corner fra høyre på Voith-Arena.
    57'
    Skudd utenfor mål, SV Sandhausen
    58'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Arne Feick
    Ut: Tim Skarke
    Frank Schmidt gjør dagens første bytte i Baden-Wurttemberg, når han tar ut Tim Skarke og setter inn Arne Feick.
    60'
    60'
    61'
    Sven Waschitzki tildeler SV Sandhausen en corner. Leart Paqarada sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    62'
    Inn: Maximilian Jansen
    Ut: Stefan Kulovits
    SV Sandhausen bytter ut Stefan Kulovits med Maximilian Jansen.
    65'
    66'
    Marc Schnatterer
    1. FC Heidenheim 1846 avanserer forover i Baden-Wurttemberg. Marc Schnatterer avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Inn: Maurice Multhaup
    Ut: Marc Schnatterer
    1. FC Heidenheim 1846 gjør sitt andre bytte. Marc Schnatterer erstattes av Maurice Multhaup.
    70'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Arne Feick
    Dommer Sven Waschitzki viser Arne Feick (1. FC Heidenheim 1846) det gule kortet.
    72'
    Frisparket tildelt SV Sandhausen er farlig nær 1. FC Heidenheim 1846s målområde.
    73'
    Inn: Kevin Behrens
    Ut: Andrew Wooten
    Andrew Wooten (SV Sandhausen) erstattes av Kevin Behrens.
    75'
    SV Sandhausen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra 1. FC Heidenheim 1846.
    77'
    78'
    Skudd utenfor mål, FC Heidenheim
    78'
    SV Sandhausen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    81'
    SV Sandhausen angriper, men Sven Waschitzki blåser for offside.
    82'
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Baden-Wurttemberg fordi Tim Kister får behandling for en skade på banen.
    84'
    FC Heidenheim 3 - 0 SV Sandhausen
    I Baden-Wurttemberg øker 1. FC Heidenheim 1846 ledelsen til 3-0 takket være et mål av Nikola Dovedan.
    86'
    Inn: Kolja Pusch
    Ut: Nikola Dovedan
    1. FC Heidenheim 1846 bytter ut Nikola Dovedan med Kolja Pusch. Dette er det tredje byttet som Frank Schmidt gjør i dagens kamp.
    87'
    Tim Kister er på beina igjen og fortsetter kampen på Voith-Arena.
    89'
    SV Sandhausen angriper, men blir avblåst for offside.
    89'
    Arne Feick
    Sjanse i Baden-Wurttemberg! Arne Feick (1. FC Heidenheim 1846) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.