Frispark for Borussia MG på egen banehalvdel.
    Mål for Borussia M'gladbach!
    FC Heidenheim 0 - 1 Borussia M'gladbach
    Mål: Robin Hack
    Målgivende: Franck Honorat
    Borussia MG leder 0-1 etter en scoring av Robin Hack. Franck Honorat sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Frispark til 1. FC Heidenheim på halvdelen til Borussia MG.
    11'
    Gult kort til Borussia M'gladbach
    Julian Weigl
    Julian Weigl (Borussia MG) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    I Heidenheim an der Brenz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    20'
    Borussia MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    24'
    Christoph Kramer
    Christoph Kramer fra Borussia MG er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    24'
    Rocco Reitz
    Sjanse i Heidenheim an der Brenz! Rocco Reitz (Borussia MG) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til Borussia MG.
    27'
    Frispark 1. FC Heidenheim.
    28'
    30'
    31'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim.
    32'
    34'
    35'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Omar Traore
    Omar Traore (1. FC Heidenheim) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    37'
    Florian Neuhaus
    Borussia MG angriper i Heidenheim an der Brenz. Florian Neuhaus fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    I Heidenheim an der Brenz slår Franck Honorat en corner fra venstre.
    45'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Heidenheim
    45'+2
    Ingen straffe til FC Heidenheim
    45'+3
    1. FC Heidenheim fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Marnon Busch
    Ut: Omar Traore
    Omar Traore (1. FC Heidenheim) erstattes av Marnon Busch.
    46'
    Inn: Kevin Sessa
    Ut: Nikola Dovedan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Heidenheim. Inn kommer Kevin Sessa, mens Nikola Dovedan tar plass på benken.
    46'
    Inn: Marvin Pieringer
    Ut: Tim Siersleben
    Frank Schmidt gjør dagens tredje bytte i Heidenheim an der Brenz, når han tar ut Tim Siersleben og setter inn Marvin Pieringer.
    46'
    Kan Borussia MG utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    47'
    Martin Petersen tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Jan-Niklas Beste sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    51'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra venstre på Voith-Arena.
    53'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) slår en corner fra venstre side på Voith-Arena.
    54'
    Skudd på mål, FC Heidenheim
    55'
    Borussia M'gladbach, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    55'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til Borussia MG like utenfor 1. FC Heidenheim-området.
    57'
    Martin Petersen tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Jan-Niklas Beste sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Jan Schoppner
    Jan Schoppner (1. FC Heidenheim) header utenfor.
    59'
    I Heidenheim an der Brenz slår Jan-Niklas Beste en corner fra høyre.
    60'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) slår en corner fra høyre side på Voith-Arena.
    61'
    Hjørnespark til FC Heidenheim
    61'
    Tim Kleindienst
    Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) kommer seg fri på Voith-Arena, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Maximilian Wober
    Dommeren gir Maximilian Wober (Borussia MG) et gult kort.
    64'
    64'
    Mål for FC Heidenheim!
    FC Heidenheim 1 - 1 Borussia M'gladbach
    Mål: Eren Dinkci
    Målgivende: Tim Kleindienst
    Mål! Eren Dinkci utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Tim Kleindienst.
    66'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Ko Itakura
    Ut: Florian Neuhaus
    Borussia MG bytter ut Florian Neuhaus med Ko Itakura.
    71'
    Inn: Nathan N`Goumou Minpole
    Ut: Jordan Siebatcheu
    Borussia MG gjør sitt andre bytte. Jordan Siebatcheu erstattes av Nathan N`Goumou Minpole.
    71'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra høyre på Voith-Arena.
    74'
    Jan-Niklas Beste
    1. FC Heidenheim avanserer forover i Heidenheim an der Brenz. Jan-Niklas Beste avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    75'
    I Heidenheim an der Brenz slår Jan-Niklas Beste en corner fra venstre.
    75'
    Inn: Luca Netz
    Ut: Franck Honorat
    Franck Honorat (Borussia MG) erstattes av Luca Netz.
    76'
    Inn: Marvin Friedrich
    Ut: Stefan Lainer
    Borussia MG bytter ut Stefan Lainer med Marvin Friedrich. Dette er det fjerde byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    76'
    80'
    I Heidenheim an der Brenz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Inn: Kouadio Kone
    Ut: Rocco Reitz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia MG. Inn kommer Kouadio Kone, mens Rocco Reitz tar plass på benken.
    83'
    Martin Petersen tildeler Borussia MG en corner. Robin Hack sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Inn: Stefan Schimmer
    Ut: Tim Kleindienst
    1. FC Heidenheim bytter ut Tim Kleindienst med Stefan Schimmer.
    88'
    Inn: Florian Pick
    Ut: Eren Dinkci
    1. FC Heidenheim gjør sitt femte bytte. Eren Dinkci erstattes av Florian Pick.
    88'
    1. FC Heidenheim fosser fremover, men Martin Petersen blåser for offside på Voith-Arena.
    89'
    Stefan Schimmer
    Stefan Schimmer (1. FC Heidenheim) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    Frispark Borussia MG.
    90'
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+1
    Sjanse til 1. FC Heidenheim! Jan-Niklas Beste er nær ved å score, men keeper redder.