487
460

Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    7'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    9'
    I Heidenheim an der Brenz slår Jan-Niklas Beste en corner fra høyre.
    12'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til 1. FC Heidenheim.
    13'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Voith-Arena.
    14'
    Kim Min-jae
    Kim Min-jae (Bayern München) prøver å heade ballen i mål på Voith-Arena, men mislykkes.
    15'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Bayern München.
    23'
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Hjørnespark til Bayern München
    28'
    29'
    32'
    Mål for Bayern München!
    FC Heidenheim 0 - 1 Bayern München
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Serge Gnabry
    Mål! Bayern München tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Harry Kane på Voith-Arena. Flott spill fra Serge Gnabry før målet.
    38'
    FC Heidenheim 0 - 2 Bayern München
    Mål: Serge Gnabry
    Målgivende: Alphonso Davies
    Bayern München øker ledelsen til 0-2 etter en heading av Serge Gnabry. Alphonso Davies sto for den målgivende pasningen.
    45'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Marnon Busch
    Ut: Jonas Fohrenbach
    Jonas Fohrenbach (1. FC Heidenheim) erstattes av Marnon Busch.
    46'
    Inn: Kevin Sessa
    Ut: Jan Schoppner
    Frank Schmidt (1. FC Heidenheim) gjør sitt andre bytte for dagen. Kevin Sessa erstatter Jan Schoppner.
    46'
    Inn: Marvin Pieringer
    Ut: Adrian Beck
    1. FC Heidenheim bytter ut Adrian Beck med Marvin Pieringer. Dette er det tredje byttet som Frank Schmidt gjør i dagens kamp.
    46'
    I Heidenheim an der Brenz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Skudd på mål, Bayern München
    50'
    50'
    Dayot Upamecano
    Dayot Upamecano (Bayern München) kommer til en målsjanse på Voith-Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Mål for FC Heidenheim!
    FC Heidenheim 1 - 2 Bayern München
    Mål: Kevin Sessa
    Målgivende: Marvin Pieringer
    Mål! Kevin Sessa holder 1. FC Heidenheimet inne i kampen med en redusering til 1-2. Det er en fin assist fra Marvin Pieringer.
    50'
    FC Heidenheim 2 - 2 Bayern München
    Mål: Tim Kleindienst
    Målgivende: Jan-Niklas Beste
    Mål! hjemmelag utligner ved Tim Kleindienst. Stillingen er nå 2-2. Jan-Niklas Beste var nest sist på ballen.
    51'
    En av Bayern Münchens spillere blir avblåst for offside på Voith-Arena.
    54'
    Harry Kane
    Bayern München fosser forover og Harry Kane fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Frispark Bayern München.
    57'
    Bayern München fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    61'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    61'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Benedikt Gimber
    Benedikt Gimber (1. FC Heidenheim) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    62'
    65'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Voith-Arena.
    66'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Mathys Tel
    Ut: Serge Gnabry
    Bayern München gjør sitt første bytte. Serge Gnabry erstattes av Mathys Tel.
    67'
    Mathys Tel
    Sjanse i Heidenheim an der Brenz! Mathys Tel (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    Harry Kane
    Bayern München avanserer forover i Heidenheim an der Brenz. Harry Kane avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    73'
    Kevin Sessa
    Kevin Sessa (1. FC Heidenheim) kommer til avslutning på Voith-Arena, men headingen blir reddet.
    73'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Harry Kane
    Bayern München angriper, men avslutningen til Harry Kane går utenfor.
    74'
    I Heidenheim an der Brenz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    Jan-Niklas Beste
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) kommer til en målsjanse på Voith-Arena, men klarer ikke å score.
    76'
    Inn: Denis Thomalla
    Ut: Jan-Niklas Beste
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Heidenheim. Inn kommer Denis Thomalla, mens Jan-Niklas Beste tar plass på benken.
    76'
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Jamal Musiala
    Bytte for Bayern München. Eric Maxim Choupo-Moting kommer inn for Jamal Musiala på Voith-Arena.
    76'
    FC Heidenheim 3 - 2 Bayern München
    Tim Kleindienst dundrer ballen i mål og 1. FC Heidenheim tar ledelsen 3-2 på Voith-Arena. Det er en fin assist fra Marvin Pieringer.
    79'
    Mathys Tel
    Sjanse til Bayern München! Mathys Tel er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    Inn: Raphael Guerreiro
    Ut: Thomas Müller
    Bayern München bytter ut Thomas Müller med Raphael Guerreiro. Dette er det tredje byttet som Thomas Tuchel gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Bryan Zaragoza Martinez
    Ut: Leon Goretzka
    Thomas Tuchel (Bayern München) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bryan Zaragoza Martinez erstatter Leon Goretzka.
    84'
    84'
    Bryan Zaragoza Martinez
    Målsjanse på Voith-Arena! Bryan Zaragoza Martinez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    88'
    88'
    89'
    Eren Dinkci
    Eren Dinkci (1. FC Heidenheim) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.