FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Valkeakoski har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    I Valkeakoski får Maissa El Hadji Fall (FC Haka) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    Mål for FC Haka Valkeakoski!
    FC Haka Valkeakoski 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Juan Lescano
    Målgivende: Stavros Zarokostas
    FC Haka Valkeakoski leder 1-0 etter en scoring av Juan Lescano. Stavros Zarokostas var nest sist på ballen.
    12'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    17'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    I Valkeakoski slår Santeri Haarala en corner fra venstre.
    21'
    Joni Hyytia tildeler Tampereen Ilves en corner. Ricardo Araujo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Oiva Jukkola
    Målsjanse! Oiva Jukkola (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til Tampereen Ilves.
    29'
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan kenttä.
    32'
    Lauri Ala-Myllymaki
    I Valkeakoski header Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) mot mål, men ballen går utenfor.
    32'
    Elias Mastokangas
    FC Haka Valkeakoski angriper, men avslutningen til Elias Mastokangas går utenfor.
    33'
    FC Haka Valkeakoski 2 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Elias Mastokangas
    Målgivende: Niklas Friberg
    Mål! Elias Mastokangas gir FC Haka Valkeakoski en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Niklas Friberg før målet.
    35'
    Santeri Haarala
    Målsjanse til Tampereen Ilves! Santeri Haarala treffer mål, men keeper redder.
    39'
    FC Haka Valkeakoski, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Frispark Tampereen Ilves.
    40'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Tino Purme
    Tino Purme (FC Haka Valkeakoski) mottar sitt første gule kort for dagen på Tehtaan kenttä.
    40'
    Yusif Daouda Moussa
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Yusif Daouda Moussa avslutter utenfor.
    41'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    41'
    Yusif Daouda Moussa (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski.
    42'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Dommeren gir Yusif Daouda Moussa (Tampereen Ilves) et gult kort.
    49'
    Juan Lescano
    Juan Lescano (FC Haka Valkeakoski) får et gult kort av dommer Joni Hyytia.
    49'
    Seydine N'Diaye
    Seydine N'Diaye (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    49'
    49'
    Maissa El Hadji Fall (FC Haka Valkeakoski) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Kalle Katz
    Ut: Seydine N'Diaye
    Joni Lehtonen (Tampereen Ilves) gjør sitt første bytte for dagen. Kalle Katz erstatter Seydine N'Diaye.
    54'
    55'
    Frispark FC Haka Valkeakoski.
    57'
    Felipe Aspegren
    Dommer Joni Hyytia viser Felipe Aspegren (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    57'
    58'
    59'
    Tampereen Ilves angriper i Valkeakoski. Lauri Ala-Myllymaki avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Stavros Zarokostas
    Stavros Zarokostas (FC Haka Valkeakoski) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) header utenfor.
    63'
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær FC Haka Valkeakoskis målområde.
    64'
    Haik Moussakhanian
    Haik Moussakhanian (FC Haka Valkeakoski) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Joni Hyytia blåser for offside på Tehtaan kenttä.
    66'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Atte Sihvonen
    Ut: Tuure Siira
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Tuure Siira med Atte Sihvonen.
    66'
    Inn: James Sabit
    Ut: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Tampereen Ilves bytter ut Djair Terraii Carl Parfitt-Williams med James Sabit. Dette er det andre byttet som Joni Lehtonen gjør i dagens kamp.
    66'
    69'
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    En av FC Haka Valkeakoskis spillere blir avblåst for offside på Tehtaan kenttä.
    70'
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski, men blir avblåst for offside.
    72'
    Ricardo Araujo (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tehtaan kenttä.
    73'
    74'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    75'
    Inn: Mery Traore
    Ut: Oiva Jukkola
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Mery Traore, mens Oiva Jukkola tar plass på benken.
    75'
    Inn: Emmanuel Patut
    Ut: Felipe Aspegren
    Joni Lehtonen gjør dagens fjerde bytte i Valkeakoski, når han tar ut Felipe Aspegren og setter inn Emmanuel Patut.
    75'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Haka Valkeakoski.
    77'
    Inn: Henri Malundama
    Ut: Tino Purme
    Bytte for FC Haka Valkeakoski. Henri Malundama kommer inn for Tino Purme på Tehtaan kenttä.
    77'
    78'
    Målsjanse! Maissa El Hadji Fall (FC Haka Valkeakoski) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    I Valkeakoski har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Tampereen Ilves fosser forover og Lauri Ala-Myllymaki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Straffe til Tampereen Ilves
    85'
    Tampereen Ilves scorer på straffe!
    FC Haka Valkeakoski 2 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Santeri Haarala
    Tampereen Ilves reduserer til 2-1 etter at Santeri Haarala setter straffesparket sikkert i mål på Tehtaan kenttä.
    86'
    87'
    Frispark for FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    87'
    88'
    89'
    Stavros Zarokostas (FC Haka Valkeakoski) avanserer forover på Tehtaan kenttä. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    90'
    Joni Hyytia tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Elias Mastokangas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    90'+1
    Niklas Friberg
    Dommer Joni Hyytia gir Niklas Friberg (FC Haka Valkeakoski) et gult kort.
    90'+2
    Mål for Tampereen Ilves!
    FC Haka Valkeakoski 2 - 2 Tampereen Ilves
    Mål: Mery Traore
    Målgivende: Aapo Maenpaa
    Mål! bortelag utligner ved Mery Traore. Stillingen er nå 2-2. Aapo Maenpaa sto for den målgivende pasningen.