FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    5'
    5'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC KTP Kotka en corner. Johannes Laaksonen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Johannes Laaksonen (FC KTP Kotka) slår en corner fra høyre side på Tehtaan kenttä.
    12'
    Skudd utenfor mål, FC KTP Kotka
    12'
    Niklas Friberg
    FC Haka Valkeakoski angriper, men avslutningen til Niklas Friberg går utenfor.
    13'
    Hjørnespark til FC KTP Kotka
    19'
    Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    20'
    25'
    Logan Rogerson ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    26'
    Juan Lescano
    Målsjanse til FC Haka Valkeakoski! Juan Lescano treffer mål, men keeper redder.
    27'
    27'
    28'
    Logan Rogerson er tilbake på banen igjen.
    28'
    Atte Sihvonen
    Målsjanse! Atte Sihvonen (FC Haka Valkeakoski) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Mål for FC Haka Valkeakoski!
    FC Haka Valkeakoski 1 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Elias Mastokangas
    Mål! Elias Mastokangas gir FC Haka Valkeakoski en 1-0 ledelse.
    30'
    Skudd utenfor mål, FC Haka Valkeakoski
    32'
    34'
    Skudd på mål, FC KTP Kotka
    35'
    FC Haka Valkeakoski, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    FC KTP Kotka angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Kan FC Haka Valkeakoski utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Henri Malundama
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski. Henri Malundama avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    I Valkeakoski har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Henri Malundama (FC Haka Valkeakoski) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    45'+1
    49'
    Matias Lindfors
    Sjanse! FC KTP Kotka avanserer forover, men Matias Lindfors avslutter utenfor.
    51'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    55'
    FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Frispark for FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    58'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Tino Purme
    Ut: Atte Sihvonen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Haka Valkeakoski. Inn kommer Tino Purme, mens Atte Sihvonen tar plass på benken.
    59'
    Inn: Ryan Mahuta
    Ut: Henri Malundama
    Teemu Tainio (FC Haka Valkeakoski) gjør sitt andre bytte for dagen. Ryan Mahuta erstatter Henri Malundama.
    59'
    Frispark FC KTP Kotka.
    60'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Willian Pozo
    Ut: Matias Lindfors
    FC KTP Kotka gjør sitt første bytte. Matias Lindfors erstattes av Willian Pozo-Venta.
    61'
    Inn: Willis Alves Furtado
    Ut: Juho Lehtiranta
    FC KTP Kotka bytter ut Juho Lehtiranta med Willis Alves Furtado.
    61'
    Willis Alves Furtado
    Willis Alves Furtado (FC KTP Kotka) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    Johannes Laaksonen
    Johannes Laaksonen (FC KTP Kotka) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    En av FC KTP Kotkas spillere går i offside.
    68'
    71'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Stavros Zarokostas
    Ut: Juan Lescano
    Juan Lescano (FC Haka Valkeakoski) erstattes av Stavros Zarokostas.
    72'
    Inn: Simo Roiha
    Ut: David Ramadingaye
    Bytte for FC KTP Kotka. Simo Roiha kommer inn for David Ramadingaye på Tehtaan kenttä.
    78'
    79'
    Stavros Zarokostas
    FC Haka Valkeakoski fosser forover og Stavros Zarokostas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    81'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC KTP Kotka.
    81'
    82'
    Målsjanse på Tehtaan kenttä! Willis Alves Furtado fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    FC Haka Valkeakoski 2 - 0 FC KTP Kotka
    Målgivende: Logan Rogerson
    Mål! Elias Mastokangas øker FC Haka Valkeakoskis ledelse til 2-0 på Tehtaan kenttä. Flott spill fra Logan Rogerson før målet.