I Valkeakoski slår Youri Loen en corner fra høyre.
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski.
    4'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Offside! Michael Ogungbaro (FC KTP Kotka) er alene igjennom, men dommer Ville Nevalainen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    10'
    Frispark i en god posisjon for FC Haka Valkeakoski!
    12'
    Ishmael Yartey
    FC Haka Valkeakoski fosser forover og Ishmael Yartey fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    FC Haka Valkeakoski angriper, men Henri Malundama vinkes av for offside.
    18'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    18'
    I Valkeakoski har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Youri Loen (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan Kenttä.
    23'
    Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til FC KTP Kotka på halvdelen til FC Haka Valkeakoski.
    25'
    Mål for FC KTP Kotka!
    FC Haka Valkeakoski 0 - 1 FC KTP Kotka
    Mål: David Ramadingaye
    Mål! FC KTP Kotka tar ledelsen 0-1 ved David Ramadingaye.
    28'
    Youri Loen (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra venstre side på Tehtaan Kenttä.
    31'
    Niklas Friberg
    Sjanse! FC Haka Valkeakoski avanserer forover, men Niklas Friberg avslutter utenfor.
    31'
    FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark FC KTP Kotka.
    34'
    Frispark for FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark FC Haka Valkeakoski.
    36'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    37'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    Niklas Leinonen
    Niklas Leinonen (FC KTP Kotka) mottar sitt første gule kort for dagen på Tehtaan Kenttä.
    38'
    Ville Nevalainen tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Youri Loen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    39'
    39'
    Michael Ogungbaro ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Luiyi De Lucas
    Luiyi de Lucas (FC Haka Valkeakoski) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Michael Ogungbaro kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tehtaan Kenttä.
    42'
    43'
    44'
    45'
    45'+2
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til FC KTP Kotka.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Andrija Bosnjak
    Ut: Salomo Ojala
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Salomo Ojala med Andrija Bosnjak. Dette er det første byttet som Teemu Tainio gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    48'
    FC KTP Kotkas Alain Ebwelle blåses av for offside på Tehtaan Kenttä.
    48'
    49'
    Ville Nevalainen tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Youri Loen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    FC Haka Valkeakoski avanserer forover i Valkeakoski. Ishmael Yartey avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Inn: Maximus Tainio
    Ut: Luiyi De Lucas
    Teemu Tainio gjør dagens andre bytte i Valkeakoski, når han tar ut Luiyi de Lucas og setter inn Maximus Tainio.
    55'
    Inn: Samuel Chidi
    Ut: Antto Hilska
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Haka Valkeakoski. Inn kommer Samuel Chidi, mens Antto Hilska tar plass på benken.
    55'
    56'
    57'
    Jami Kyostila
    Jami Kyostila (FC Haka Valkeakoski) pådrar seg et gult kort.
    57'
    57'
    FC Haka Valkeakoski 0 - 2 FC KTP Kotka
    Mål: Fran Alvarez
    Målgivende: Pierre-Daniel Nguinda
    Mål! Fran Alvarez øker ledelsen til 0-2. Det er en fin assist fra Pierre-Daniel Nguinda.
    58'
    I Valkeakoski slår Youri Loen en corner fra venstre.
    59'
    Alain Ebwelle
    Målsjanse til FC KTP Kotka! Alain Ebwelle treffer mål, men keeper redder.
    60'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Anton Eerola
    Ut: Aleksi Tarvonen
    FC KTP Kotka bytter ut Aleksi Tarvonen med Anton Eerola.
    61'
    Inn: Thomas Agyiri
    Ut: Niklas Leinonen
    Argo Arbeiter (FC KTP Kotka) gjør sitt andre bytte for dagen. Thomas Agyiri erstatter Niklas Leinonen.
    61'
    Inn: Tino Purme
    Ut: Youri Loen
    Bytte for FC Haka Valkeakoski. Tino Purme kommer inn for Youri Loen på Tehtaan Kenttä.
    61'
    Asier Arranz Martin (FC KTP Kotka) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.
    66'
    FC Haka Valkeakoski 0 - 3 FC KTP Kotka
    Mål: Momo Sissoko
    Målgivende: Anton Eerola
    Mål! Momo Sissoko gir FC KTP Kotka en komfortabel 0-3 ledelse. Flott spill fra Anton Eerola før målet.
    66'
    FC Haka Valkeakoski angriper. Ishmael Yartey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    Inn: Matias Paavola
    Ut: Fran Alvarez
    FC KTP Kotka gjør sitt tredje bytte. Fran Alvarez erstattes av Matias Paavola.
    69'
    Samuel Chidi
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski. Samuel Chidi fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Tino Purme
    Tino Purme (FC Haka Valkeakoski) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Maximus Tainio (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.
    77'
    Ishmael Yartey (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan Kenttä.
    77'
    Inn: Antti Makijarvi
    Ut: David Ramadingaye
    David Ramadingaye (FC KTP Kotka) erstattes av Antti Makijarvi.
    78'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Asier Arranz Martin (FC KTP Kotka) vrir seg av smerte i gresset.
    82'
    FC KTP Kotka slipper å klare seg uten Asier Arranz Martin som kommer tilbake på banen i Valkeakoski.
    83'
    84'
    Andrija Bosnjak
    Andrija Bosnjak (FC Haka Valkeakoski) kommer til en målsjanse på Tehtaan Kenttä, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Henri Malundama
    Sjanse til FC Haka Valkeakoski! Henri Malundama er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    Tino Purme
    Tino Purme (FC Haka Valkeakoski) kommer til en målsjanse på Tehtaan Kenttä, men klarer ikke å score.
    88'
    Ville Nevalainen tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Ishmael Yartey sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.