Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    4'
    I Voronezh har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Malcom
    FK Zenit St Petersburg angriper i Voronezh. Malcom fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg
    6'
    FC Fakel Voronezh tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    I Voronezh slår Roman Akbashev en corner fra høyre.
    12'
    Mål for FC Fakel Voronezh!
    FC Fakel Voronezh 1 - 0 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Georgi Gongadze
    Målgivende: Roman Akbashev
    Georgi Gongadze header ballen i mål og FC Fakel Voronezh leder dermed 1-0. Roman Akbashev sto for den målgivende pasningen.
    12'
    14'
    Pavel Kukuyan tildeler FC Fakel Voronezh en corner. Roman Akbashev sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Daler Kuzyaev
    FK Zenit St Petersburg angriper. Daler Kuzyaev får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    FC Fakel Voronezh, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Claudinho
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i Voronezh. Claudinho avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Malcom
    Målsjanse til FK Zenit St Petersburg! Malcom treffer mål, men keeper redder.
    23'
    23'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Det blir farlig! Frispark for FK Zenit St Petersburg er nær straffområde.
    25'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    25'
    25'
    Frispark for FC Fakel Voronezh på egen banehalvdel.
    27'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FC Fakel Voronezh 1 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Malcom
    Målgivende: Dejan Lovren
    Mål! Malcom utligner for FK Zenit St Petersburg. Stillingen er dermed 1-1 i Voronezh. Flott spill fra Dejan Lovren før målet.
    28'
    Malcom
    Målsjanse! Malcom (FK Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    35'
    Gult kort til FC Fakel Voronezh
    Kirill Suslov
    Kirill Suslov (FC Fakel Voronezh) mottar sitt første gule kort for dagen på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium.
    37'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    37'
    Roman Akbashev
    FC Fakel Voronezh avanserer forover på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium og Roman Akbashev kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FK Zenit St Petersburg.
    38'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    FC Fakel Voronezh fosser fremover, men Pavel Kukuyan blåser for offside på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium.
    39'
    Claudinho
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Claudinho er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    43'
    Wilmar Barrios (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium.
    43'
    Spillerbytte - FC Fakel Voronezh
    Inn: Vladislav Masternoy
    Ut: Evgeni Shlyakov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Fakel Voronezh. Inn kommer Vladislav Masternoy, mens Evgeni Shlyakov tar plass på benken.
    46'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FC Fakel Voronezh.
    46'
    48'
    49'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FC Fakel Voronezh.
    51'
    53'
    Viacheslav Karavaev
    I Voronezh header Viacheslav Karavaev (FK Zenit St Petersburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    FC Fakel Voronezh fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    59'
    Malcom
    Malcom (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium, men klarer ikke å score.
    59'
    Malcom
    Malcom (FK Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Inn: Oleg Dmitriev
    Ut: Georgi Gongadze
    FC Fakel Voronezh gjør sitt andre bytte. Georgi Gongadze erstattes av Oleg Dmitriev.
    62'
    63'
    Claudinho
    Målsjanse på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium! Claudinho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    64'
    Inn: Ruslan Magal
    Ut: Roman Akbashev
    FC Fakel Voronezh bytter ut Roman Akbashev med Ruslan Magal.
    69'
    72'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    72'
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Daler Kuzyaev fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    Inn: Maksim Maksimov
    Ut: Irakliy Kvekveskiri
    Bytte for FC Fakel Voronezh. Maksim Maksimov kommer inn for Irakli Kvekveskiri på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium.
    78'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Andrey Mostovoy
    Ut: Claudinho
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Andrey Mostovoy.
    79'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Mateo Cassierra
    Sergey Semak gjør dagens andre bytte i Voronezh, når han tar ut Mateo Cassierra og setter inn Aleksandr Yerokhin.
    80'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    82'
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Daler Kuzyaev avslutter utenfor.