Frispark til Glasgow Rangers på halvdelen til FC Dundee.
    Steven McLean signaliserer et frispark til FC Dundee.
    Glasgow Rangers angriper i Dundee. Alfredo Morelos fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    17'
    Aaron Ramsey
    Aaron Ramsey (Glasgow Rangers) avanserer forover på Dens Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    FC Dundee, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Steven McLean tildeler Glasgow Rangers en corner. James Tavernier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    FC Dundee tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    I Dundee har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Lee Ashcroft
    Lee Ashcroft (FC Dundee) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Connor Goldson
    Connor Goldson (Glasgow Rangers) kommer til en målsjanse på Dens Park, men klarer ikke å score.
    22'
    En av FC Dundees spillere blir avblåst for offside.
    23'
    Straffe! Dommer Steven McLean plasserer ballen på krittmerket for Glasgow Rangers...
    23'
    Gult kort til FC Dundee
    Danny Mullen
    Danny Mullen (FC Dundee) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Rangers scorer på straffe!
    FC Dundee 0 - 2 Rangers
    Mål: James Tavernier
    Mål! James Tavernier scorer på straffe. Glasgow Rangerss ledelse øker dermed til 0-2.
    25'
    Niall McGinn (FC Dundee) løfter inn en corner fra høyre på Dens Park.
    29'
    Paul McMullan
    Paul McMullan (FC Dundee) kommer seg fri på Dens Park, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Sjanse! Glasgow Rangers avanserer forover, men Alfredo Morelos avslutter utenfor.
    30'
    Alfredo Morelos (Glasgow Rangers) header mot mål, men ballen går utenfor.
    33'
    Ryan Sweeney (FC Dundee) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Dens Park.
    35'
    I Dundee slår James Tavernier en corner fra høyre.
    35'
    Ryan Sweeney er tilbake i kampen igjen.
    37'
    I Dundee slår Niall McGinn en corner fra høyre.
    40'
    Ryan Jack
    Glasgow Rangers avanserer forover i Dundee. Ryan Jack avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Steven McLean signaliserer et frispark til FC Dundee på egen banehalvdel.
    41'
    Dommer Steven McLean venter med å sette i gang spillet fordi Lee Ashcroft ligger nede.
    42'
    Lee Ashcroft kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Dens Park.
    44'
    Spillerbytte - FC Dundee
    Inn: Vontae Daley-Campbell
    Ut: Lee Ashcroft
    Vontae Daley-Campbell (FC Dundee) erstatter Lee Ashcroft som ser ut til å måtte forlate Dens Park med en skade.
    44'
    Max Anderson
    Max Anderson (FC Dundee) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Steven McLean signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    45'+2
    Frispark for FC Dundee på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Kemar Roofe
    Ut: Alfredo Morelos
    Glasgow Rangers bytter ut Alfredo Morelos med Kemar Roofe.
    46'
    Inn: Fashion Sakala
    Ut: Glen Kamara
    Giovanni van Bronckhorst (Glasgow Rangers) gjør sitt andre bytte for dagen. Fashion Sakala erstatter Glen Kamara.
    46'
    Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Steven McLean tildeler FC Dundee en corner. Niall McGinn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    James Tavernier
    Glasgow Rangers angriper, men avslutningen til James Tavernier går utenfor.
    53'
    53'
    Cammy Kerr
    Cammy Kerr (FC Dundee) får et gult kort av dommer Steven McLean.
    54'
    Steven McLean signaliserer et frispark til Glasgow Rangers.
    54'
    Fashion Sakala
    Glasgow Rangers angriper i Dundee. Fashion Sakala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    56'
    Ryan Kent
    Målsjanse! Ryan Kent (Glasgow Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Dundee fordi Max Anderson får behandling for en skade på banen.
    58'
    FC Dundee slipper å klare seg uten Max Anderson som kommer tilbake på banen i Dundee.
    60'
    I Dundee har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Inn: Shaun Byrne
    Ut: Niall McGinn
    Mark McGhee gjør dagens andre bytte i Dundee, når han tar ut Niall McGinn og setter inn Shaun Byrne.
    61'
    Inn: Luke McCowan
    Ut: Paul McMullan
    FC Dundee gjør sitt tredje bytte. Paul McMullan erstattes av Luke McCowan.
    61'
    Kemar Roofe
    Glasgow Rangers angriper på Dens Park, men Kemar Roofe header utenfor.
    61'
    63'
    64'
    Kemar Roofe
    Målsjanse på Dens Park! Kemar Roofe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    Inn: Amad Diallo
    Ut: Ryan Kent
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Glasgow Rangers. Inn kommer Amad Traore, mens Ryan Kent tar plass på benken.
    68'
    Målsjanse til Glasgow Rangers! Fashion Sakala treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    Luke McCowan (FC Dundee) løfter inn en corner fra venstre på Dens Park.
    70'
    73'
    Gult kort til Rangers
    Calvin Bassey
    Dommer Steven McLean gir Calvin Ughelumba (Glasgow Rangers) et gult kort.
    73'
    Glasgow Rangers fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    76'
    77'
    Inn: Declan McDaid
    Ut: Jordan Marshall
    Jordan Marshall (FC Dundee) erstattes av Declan McDaid.
    77'
    Fashion Sakala (Glasgow Rangers) kommer seg fri på Dens Park, men avslutningen går utenfor.
    78'
    79'
    Inn: Charlie Liam McCann
    Ut: Aaron Ramsey
    Glasgow Rangers bytter ut Aaron Ramsey med Charlie McCann.
    79'
    81'
    Frispark FC Dundee.
    84'
    86'
    Inn: Alex Lowry
    Ut: Ryan Jack
    Glasgow Rangers gjør sitt femte bytte. Ryan Jack erstattes av Alex Lowry.
    86'
    87'
    FC Dundee 0 - 3 Rangers
    Mål: Fashion Sakala
    Målgivende: Alex Lowry
    Mål! Fashion Sakala øker Glasgow Rangerss ledelse til 0-3 på Dens Park. Alex Lowry sto for den målgivende pasningen.