4-0
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Frisco.
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Silviu Petrescu tildeler LA Galaxy en corner. Victor Vazquez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Victor Vazquez
    Sjanse! LA Galaxy avanserer forover, men Victor Vazquez avslutter utenfor.
    7'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til FC Dallas.
    9'
    Sacha Kljestan
    LA Galaxy angriper. Sacha Kljestan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Justin Che
    Justin Che (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men klarer ikke å score.
    13'
    Sacha Kljestan (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.
    14'
    Samuel Grandsir
    Målsjanse på Toyota Stadium! Samuel Grandsir fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    16'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    18'
    Gult kort til FC Dallas
    Andres Ricaurte
    Dommer Silviu Petrescu viser Andres Ricaurte (FC Dallas) det gule kortet.
    18'
    I Frisco slår Victor Vazquez en corner fra høyre.
    20'
    Daniel Steres
    LA Galaxy angriper på Toyota Stadium. Daniel Steres header utenfor.
    20'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Gult kort til LA Galaxy
    Adam Esperza-Saldana
    Adam Esparza-Saldana (LA Galaxy) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    23'
    Sacha Kljestan (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Toyota Stadium.
    24'
    25'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Mål for FC Dallas!
    FC Dallas 1 - 0 LA Galaxy
    Mål: Ricardo Pepi
    Målgivende: Andres Ricaurte
    Mål! FC Dallas tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Ricardo Pepi på Toyota Stadium. Det er en fin assist fra Andres Ricaurte.
    27'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    36'
    Kevin Cabral
    Kevin Cabral (LA Galaxy) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    I Frisco slår Victor Vazquez en corner fra venstre.
    41'
    Silviu Petrescu tildeler LA Galaxy en corner. Victor Vazquez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Andres Ricaurte (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.
    44'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    44'
    FC Dallas 2 - 0 LA Galaxy
    Mål! FC Dallas øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Ricardo Pepi på Toyota Stadium.
    44'
    I Frisco slår Sacha Kljestan en corner fra høyre.
    45'+3
    Frispark LA Galaxy.
    46'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    47'
    Silviu Petrescu tildeler FC Dallas en corner. Andres Ricaurte sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    FC Dallas 3 - 0 LA Galaxy
    Målgivende: Szabolcs Schon
    I Frisco øker FC Dallas ledelsen til 3-0 takket være et mål av Ricardo Pepi. Flott spill fra Szabolcs Schon før målet.
    50'
    52'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Danilo Acosta
    Ut: Jorge Villafana
    Greg Vanney gjør dagens første bytte i Frisco, når han tar ut Jorge Villafana og setter inn Danilo Acosta.
    54'
    Inn: Ethan Zubak
    Ut: Victor Vazquez
    Victor Vazquez (LA Galaxy) erstattes av Ethan Zubak.
    54'
    54'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    56'
    58'
    Målsjanse til LA Galaxy! Daniel Steres treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    LA Galaxy fosser fremover, men Silviu Petrescu blåser for offside på Toyota Stadium.
    58'
    59'
    Julian Araujo
    Julian Araujo (LA Galaxy) mottar sitt første gule kort for dagen på Toyota Stadium.
    59'
    Målsjanse! Andres Ricaurte (FC Dallas) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    63'
    63'
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Samuel Grandsir går utenfor.
    68'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Edwin Cerrillo
    Ut: Jesus Ferreira
    Luchi Gonzalez (FC Dallas) gjør sitt første bytte for dagen. Edwin Cerrillo erstatter Jesus Ferreira.
    69'
    Inn: Augustine Williams
    Ut: Kevin Cabral
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Augustine Williams, mens Kevin Cabral tar plass på benken.
    69'
    Inn: Nick DePuy
    Ut: Adam Esperza-Saldana
    LA Galaxy bytter ut Adam Esparza-Saldana med Nick DePuy. Dette er det fjerde byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Daniel Aguirre
    Ut: Sacha Kljestan
    LA Galaxy gjør sitt femte bytte. Sacha Kljestan erstattes av Daniel Aguirre.
    72'
    Ricardo Pepi
    Sjanse i Frisco! Ricardo Pepi (FC Dallas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Frispark i en god posisjon for LA Galaxy!
    76'
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Julian Araujo går utenfor.
    77'
    Inn: Ema Twumasi
    Ut: Szabolcs Schon
    Bytte for FC Dallas. Ema Twumasi kommer inn for Szabolcs Schon på Toyota Stadium.
    78'
    James Maurer
    Jimmy Maurer (FC Dallas) får et gult kort av dommer Silviu Petrescu.
    78'
    82'
    LA Galaxy må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Dallas.
    83'
    Danilo Acosta
    Dommer Silviu Petrescu gir Danilo Acosta (LA Galaxy) et gult kort.
    83'
    Inn: Franco Jara
    Ut: Ricardo Pepi
    FC Dallas bytter ut Ricardo Pepi med Franco Jara.
    85'
    Inn: Jader Obrian
    Ut: Paxton Pomykal
    Paxton Pomykal (FC Dallas) erstattes av Jader Obrian.
    85'
    86'
    Samuel Grandsir (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.
    87'
    Derrick Williams
    LA Galaxy angriper og Derrick Williams får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Dallas-målet.
    87'
    FC Dallas 4 - 0 LA Galaxy
    Mål: Jader Obrian
    Målgivende: Justin Che
    Mål! Jader Obrian øker FC Dallass ledelse til 4-0 på Toyota Stadium. Justin Che var nest sist på ballen.