I Frisco har et frispark blitt tildelt bortelag.
    I Frisco slår Amine Bassi en corner fra høyre.
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    James Maurer
    4'
    Ibrahim Aliyu
    Houston Dynamo angriper i Frisco. Ibrahim Aliyu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    4'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Houston Dynamo.
    5'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Houston Dynamo.
    6'
    Victor Rivas tildeler Houston Dynamo en corner. Hector Herrera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Houston Dynamo angriper i Frisco, men blir avblåst for offside.
    10'
    Frispark FC Dallas.
    11'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    Steve Clark
    11'
    Jesus Ferreira
    Målsjanse på Toyota Stadium! Jesus Ferreira fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    12'
    FC Dallas fosser fremover, men Victor Rivas blåser for offside på Toyota Stadium.
    12'
    Alan Velasco (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    12'
    Frispark for Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    14'
    Kan FC Dallas utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    17'
    Steve Clark
    19'
    Skudd på mål, FC Dallas
    19'
    19'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    20'
    Hector Herrera (Houston Dynamo) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Stadium.
    21'
    22'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Gult kort til Houston Dynamo
    Chase Gasper
    Chase Gasper (Houston Dynamo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    Houston Dynamo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Hjørnespark til FC Dallas
    38'
    38'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    42'
    50'
    Houston Dynamo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Dallas.
    52'
    Mål for FC Dallas!
    FC Dallas 1 - 0 Houston Dynamo
    Mål: Jader Obrian
    Mål! FC Dallas tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Jader Obrian.
    53'
    Steve Clark
    53'
    Steve Clark
    53'
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Thorleifur Ulfarsson
    Ut: Sebastian Ferreira
    Bytte for Houston Dynamo. Thorleifur Ulfarsson kommer inn for Sebastian Ferreira på Toyota Stadium.
    56'
    Inn: Nelson Quinones
    Ut: Ibrahim Aliyu
    Houston Dynamo bytter ut Ibrahim Aliyu med Nelson Quinones.
    56'
    Frisparket tildelt Houston Dynamo er farlig nær FC Dallass målområde.
    57'
    Hector Herrera (Houston Dynamo) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    58'
    60'
    Skudd utenfor mål, Houston Dynamo
    62'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Houston Dynamo like utenfor FC Dallas-området.
    64'
    Frispark i en god posisjon for Houston Dynamo!
    64'
    Sebastien Ibeagha vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    65'
    Sebastien Ibeagha ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Frisco.
    67'
    68'
    Skudd utenfor mål, FC Dallas
    70'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Edwin Cerrillo
    Ut: Tsiki Ntsabeleng
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Edwin Cerrillo, mens Tsiki Ntsabeleng tar plass på benken.
    71'
    I Frisco slår Alan Velasco en corner fra venstre.
    71'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.
    72'
    72'
    72'
    73'
    Inn: Bradley Shaun Smith
    Ut: Chase Gasper
    Ben Olsen (Houston Dynamo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bradley Shaun Smith erstatter Chase Gasper.
    74'
    Inn: Corey Baird
    Ut: Amine Bassi
    Houston Dynamo gjør sitt fjerde bytte. Amine Bassi erstattes av Corey Baird.
    74'
    76'
    Hjørnespark til Houston Dynamo
    77'
    77'
    78'
    80'
    Inn: Sam Junqua
    Ut: Alan Velasco
    FC Dallas bytter ut Alan Velasco med Sam Junqua. Dette er det andre byttet som Nico Estevez gjør i dagens kamp.
    83'
    Mål for Houston Dynamo!
    FC Dallas 1 - 1 Houston Dynamo
    Mål: Thorleifur Ulfarsson
    Målgivende: Hector Herrera
    Mål! Thorleifur Ulfarsson (Houston Dynamo) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Hector Herrera sto for den målgivende pasningen.