Dommeren blåser i gang dagens kamp i Cincinnati.
    Frispark til Toronto FC på halvdelen til FC Cincinnati.
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til FC Cincinnati på egen banehalvdel.
    I Cincinnati slår Jonathan Osorio en corner fra venstre.
    8'
    Omar Gonzalez
    Omar Gonzalez (Toronto FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til FC Cincinnati like utenfor Toronto FC-området.
    9'
    Gult kort til Toronto FC
    Dommeren gir Omar Gonzalez (Toronto FC) et gult kort.
    10'
    I Cincinnati har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Toronto FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til FC Cincinnati.
    21'
    Jonathan Osorio
    Dommer Robert Sibiga viser Jonathan Osorio (Toronto FC) det gule kortet.
    21'
    Robert Sibiga tildeler FC Cincinnati en corner. Haris Medunjanin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Frispark Toronto FC.
    23'
    Alejandro Pozuelo
    Sjanse! Toronto FC avanserer forover, men Alejandro Pozuelo avslutter utenfor.
    24'
    Frispark for FC Cincinnati på egen banehalvdel.
    26'
    I Cincinnati har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Mål for Toronto FC!
    FC Cincinnati 0 - 1 Toronto FC
    Mål: Patrick Mullins
    Målgivende: Richie Laryea
    Mål! Toronto FC tar ledelsen 0-1 ved Patrick Mullins. Richie Laryea var nest sist på ballen.
    29'
    Brandon Vazquez
    FC Cincinnati angriper i Cincinnati. Brandon Vazquez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Haris Medunjanin (FC Cincinnati) løfter inn en corner fra høyre på Nippert Stadium.
    34'
    Skudd utenfor mål, Toronto FC
    37'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mathieu Deplagne (FC Cincinnati) vrir seg av smerte i gresset.
    39'
    Spillerbytte - FC Cincinnati
    Inn: Andrew Gutman
    Ut: Mathieu Deplagne
    Jaap Stam (FC Cincinnati) tar ut Mathieu Deplagne som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Andrew Gutman.
    41'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    45'
    Jonathan Osorio (Toronto FC) slår en corner fra venstre side på Nippert Stadium.
    45'+1
    45'+1
    Haris Medunjanin (FC Cincinnati) slår en corner fra venstre side på Nippert Stadium.
    45'+3
    Maikel Van Der Werff
    FC Cincinnati angriper på Nippert Stadium. Maikel Van der Werff header utenfor.
    45'+3
    Inn: Kamohelo Mokotjo
    Ut: Frankie Amaya
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Cincinnati. Inn kommer Kamohelo Mokotjo, mens Frankie Amaya tar plass på benken.
    46'
    Inn: Siem De Jong
    Ut: Brandon Vazquez
    Bytte for FC Cincinnati. Siem de Jong kommer inn for Brandon Vazquez på Nippert Stadium.
    46'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Pablo Piatti
    Ut: Marky Delgado
    Greg Vanney gjør dagens første bytte i Cincinnati, når han tar ut Marky Delgado og setter inn Pablo Piatti.
    46'
    47'
    FC Cincinnati fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    I Cincinnati slår Haris Medunjanin en corner fra høyre.
    52'
    Saad Abdul-Salaam
    FC Cincinnati avanserer forover i Cincinnati. Saad Abdul-Salaam avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Inn: Ayo Akinola
    Ut: Patrick Mullins
    Patrick Mullins (Toronto FC) erstattes av Ayo Akinola.
    60'
    Inn: Nick DeLeon
    Ut: Jayden Nelson
    Toronto FC gjør sitt tredje bytte. Jayden Nelson erstattes av Nick DeLeon.
    60'
    Inn: Allan Cruz
    Ut: Alvaro Barreal
    FC Cincinnati bytter ut Alvaro Barreal med Allan Cruz. Dette er det fjerde byttet som Jaap Stam gjør i dagens kamp.
    64'
    65'
    66'
    Gult kort til FC Cincinnati
    Andrew Gutman
    Andrew Gutman (FC Cincinnati) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Toronto FC.
    67'
    Nick Hagglund
    Nick Hagglund (FC Cincinnati) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Inn: Tony Gallacher
    Ut: Richie Laryea
    Toronto FC bytter ut Richie Laryea med Tony Gallacher.
    70'
    Robert Sibiga tildeler Toronto FC en corner. Jonathan Osorio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.