0-1
0-2
    Offside! Ivan Sergeev blir vinket av og FK Zenit St Petersburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    2'
    I Kaliningrad har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Aleksandr Osipov
    I Kaliningrad header Aleksandr Osipov (Kaliningrad) mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kaliningrad fordi Daniil Krugovoy får behandling for en skade på banen.
    14'
    Daniil Krugovoy er på beina igjen og fortsetter kampen.
    15'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til Kaliningrad.
    23'
    I Kaliningrad slår Kristijan Bistrovic en corner fra høyre.
    24'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi tildeler Kaliningrad en corner. Kristijan Bistrovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til Kaliningrad på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for Kaliningrad på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    31'
    Gustavo Mantuan
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Kaliningrad Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    FC Baltika Kaliningrad, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Wendel
    Målsjanse! Wendel (FK Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Dommer Aleksei Vasilevich Sukhoi venter med å sette i gang spillet fordi Maksim Kuzmin ligger nede.
    40'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    42'
    Maksim Kuzmin er tilbake i kampen igjen.
    42'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til Kaliningrad.
    44'
    Spillerbytte - FC Baltika Kaliningrad
    Inn: Tamerlan Musaev
    Ut: Angelo Henriquez
    Kaliningrad bytter ut Angelo Henriquez med Tamerlan Musaev.
    46'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    50'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    53'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Kaliningrad Stadion.
    56'
    Wilmar Barrios
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Wilmar Barrios er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    Daniil Krugovoy (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Kaliningrad Stadion.
    58'
    Douglas Santos
    FK Zenit St Petersburg angriper på Kaliningrad Stadion, men Douglas Santos header utenfor.
    58'
    Inn: Sergey Pryakhin
    Ut: Maksim Kuzmin
    Sergey Ignashevich (Kaliningrad) gjør sitt andre bytte for dagen. Sergey Pryakhin erstatter Maksim Kuzmin.
    59'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FC Baltika Kaliningrad 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Ivan Sergeev
    Målgivende: Wendel
    Mål! FK Zenit St Petersburg tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ivan Sergeev på Kaliningrad Stadion. Wendel var nest sist på ballen.
    63'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Claudinho
    Ut: Gustavo Mantuan
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Claudinho.
    65'
    Inn: Maksim Borisko
    Ut: Evgeni Latyshonok
    Sergey Ignashevich gjør dagens tredje bytte i Kaliningrad, når han tar ut Evgeni Latyshonok og setter inn Maksim Borisko.
    66'
    Inn: Artur Galoyan
    Ut: Aleksandr Osipov
    Bytte for Kaliningrad. Artur Galoyan kommer inn for Aleksandr Osipov på Kaliningrad Stadion.
    68'
    Frispark Kaliningrad.
    69'
    I Kaliningrad slår Sergey Pryakhin en corner fra høyre.
    74'
    FC Baltika Kaliningrad 0 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Mateo Cassierra
    Målgivende: Claudinho
    Mateo Cassierra header inn 0-2 og FK Zenit St Petersburg øker ledelsen på Kaliningrad Stadion. Det er en fin assist fra Claudinho.
    77'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Ivan Sergeev
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt andre bytte. Ivan Sergeev erstattes av Aleksandr Yerokhin.
    78'
    Inn: Aslan Dudiev
    Ut: Guillermo Tomas Soto Arredondo
    Kaliningrad bytter ut Guillermo Tomas Soto Arredondo med Aslan Dudiev. Dette er det femte byttet som Sergey Ignashevich gjør i dagens kamp.
    79'
    Roberto Fernandez
    Kaliningrad angriper på Kaliningrad Stadion. Roberto Fernandez header utenfor.
    81'
    82'
    FK Zenit St Petersburg fosser fremover, men Mateo Cassierra går rett i offsidefella.
    83'
    Artur Galoyan
    Sjanse i Kaliningrad! Artur Galoyan (Kaliningrad) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    86'
    En av Kaliningrads spillere går i offside.
    86'
    Aleksandr Yerokhin
    FK Zenit St Petersburg angriper på Kaliningrad Stadion, men Aleksandr Yerokhin header utenfor.
    87'
    87'
    89'
    Inn: Andrey Mostovoy
    Ut: Wendel
    Bytte for FK Zenit St Petersburg. Andrey Mostovoy kommer inn for Wendel på Kaliningrad Stadion.
    89'
    Inn: Dmitri Chistyakov
    Ut: Viacheslav Karavaev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Dmitri Chistyakov, mens Viacheslav Karavaev tar plass på benken.
    90'
    Inn: Wilson Isidor
    Ut: Mateo Cassierra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Wilson Isidor, mens Mateo Cassierra tar plass på benken.
    90'
    90'
    Hjørnespark til FC Baltika Kaliningrad
    90'+2
    Wilson Isidor
    Målsjanse på Kaliningrad Stadion! Wilson Isidor fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.