0-1
0-2
1-2
2-2
    Offside! Egor Golenkov (FK Rostov) er alene igjennom, men dommer Turbin Evgeniy Andreevich ser at linjemannen er oppe med flagget.
    5'
    Daniil Utkin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    6'
    Daniil Utkin er på beina igjen og fortsetter kampen.
    6'
    Mohammad Mohebi (FK Rostov) vinkes av for offside i Kaliningrad.
    9'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kaliningrad fordi Sergey Pesjakov får behandling for en skade på banen.
    11'
    Sergey Pesjakov er på beina igjen og fortsetter kampen på Kaliningrad Stadion.
    11'
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for FK Rostov!
    FC Baltika Kaliningrad 0 - 1 FK Rostov
    Mål: Daniil Utkin
    FK Rostov leder 0-1 etter en scoring av Daniil Utkin.
    16'
    Målet til FK Rostov sjekkes av VAR
    17'
    Målet til FK Rostov blir stående
    18'
    Skudd på mål, FK Rostov
    20'
    FC Baltika Kaliningrad, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    FK Rostovs Evgeni Chernov blåses av for offside på Kaliningrad Stadion.
    23'
    I Kaliningrad slår Maksim Kuzmin en corner fra venstre.
    24'
    Dommer Turbin Evgeniy Andreevich ser at linjemannen løfter flagget, og Kaliningrads Gedeon Guzina blåses av for offside.
    25'
    Danil Glebov
    FK Rostov angriper i Kaliningrad. Danil Glebov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    Turbin Evgeniy Andreevich tildeler FK Rostov en corner. Evgeni Chernov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Turbin Evgeniy Andreevich signaliserer et frispark til Kaliningrad på egen banehalvdel.
    30'
    Kirill Malyarov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    32'
    Mohammad Mohebi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    33'
    Mohammad Mohebi er tilbake i kampen igjen.
    34'
    Kaliningrad slipper å klare seg uten Kirill Malyarov som kommer tilbake på banen i Kaliningrad.
    34'
    Kaliningrad tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Gedeon Guzina
    Gedeon Guzina (Kaliningrad) avanserer forover på Kaliningrad Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    FK Rostov, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Daniil Utkin
    Sjanse i Kaliningrad! Daniil Utkin (FK Rostov) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    Maksim Kuzmin (Kaliningrad) løfter inn en corner fra høyre på Kaliningrad Stadion.
    41'
    FC Baltika Kaliningrad 0 - 2 FK Rostov
    Mål: Egor Golenkov
    Målgivende: Alexey Mironov
    Mål! Egor Golenkov øker ledelsen til 0-2. Alexey Mironov var nest sist på ballen.
    43'
    45'
    FK Rostov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Baltika Kaliningrad
    Inn: Kristijan Bistrovic
    Ut: Artur Galoyan
    Kaliningrad bytter ut Artur Galoyan med Kristijan Bistrovic. Dette er det første byttet som Sergey Ignashevich gjør i dagens kamp.
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Maksim Kuzmin (Kaliningrad) vrir seg av smerte i gresset.
    46'
    Maksim Kuzmin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kaliningrad.
    47'
    Frispark til Kaliningrad på halvdelen til FK Rostov.
    50'
    I Kaliningrad har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Maksim Kuzmin (Kaliningrad) slår en corner fra høyre side på Kaliningrad Stadion.
    54'
    Khoren Bayramyan
    Khoren Bayramyan (FK Rostov) avanserer forover på Kaliningrad Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Kaliningrad fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Andrey Langovich
    Ut: Ilya Vakhaniya
    Ilya Vakhaniya (FK Rostov) erstattes av Andrey Langovich.
    59'
    Inn: Roman Akbashev
    Ut: Alexey Mironov
    FK Rostov gjør sitt andre bytte. Alexey Mironov erstattes av Roman Akbashev.
    59'
    Aleksandr Osipov (Kaliningrad) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kaliningrad Stadion.
    61'
    Gult kort til FK Rostov
    Dommer Turbin Evgeniy Andreevich gir Khoren Bayramyan (FK Rostov) et gult kort.
    61'
    Aleksandr Osipov er tilbake på banen igjen.
    62'
    Kristijan Bistrovic
    Kristijan Bistrovic (Kaliningrad) kommer seg fri på Kaliningrad Stadion, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Gult kort til FC Baltika Kaliningrad
    Gedeon Guzina (Kaliningrad) mottar sitt første gule kort for dagen på Kaliningrad Stadion.
    62'
    Kaliningrad fosser forover og Kristijan Bistrovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Turbin Evgeniy Andreevich signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    65'
    65'
    Dommer Turbin Evgeniy Andreevich venter med å sette i gang spillet fordi Egor Golenkov ligger nede.
    66'
    Inn: Angelo Henriquez
    Ut: Gedeon Guzina
    Sergey Ignashevich (Kaliningrad) gjør sitt andre bytte for dagen. Angelo Henriquez erstatter Gedeon Guzina.
    66'
    FK Rostov slipper å klare seg uten Egor Golenkov som kommer tilbake på banen igjen.
    66'
    68'
    Inn: Nikolay Komlichenko
    Ut: Egor Golenkov
    Nikolay Komlichenko (FK Rostov) erstatter Egor Golenkov som muligens er skadet.
    70'
    Inn: Tamerlan Musaev
    Ut: Maksim Kuzmin
    Bytte for Kaliningrad. Tamerlan Musaev kommer inn for Maksim Kuzmin på Kaliningrad Stadion.
    70'
    71'
    Daniil Utkin (FK Rostov) kommer til en målsjanse på Kaliningrad Stadion, men klarer ikke å score.
    72'
    Frispark Kaliningrad.
    73'
    75'
    Tamerlan Musaev (Kaliningrad) slår en corner fra høyre side på Kaliningrad Stadion.
    76'
    Turbin Evgeniy Andreevich tildeler Kaliningrad en corner. Kristijan Bistrovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    77'
    Sjanse til FK Rostov! Daniil Utkin er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    79'
    Inn: Tigran Avanesyan
    Ut: Sergey Pryakhin
    Sergey Ignashevich gjør dagens fjerde bytte i Kaliningrad, når han tar ut Sergey Pryakhin og setter inn Tigran Avanesian.
    80'
    81'
    Frispark for Kaliningrad på egen banehalvdel.
    82'
    Turbin Evgeniy Andreevich signaliserer et frispark til Kaliningrad.
    83'
    Inn: Danila Prokhin
    Ut: Daniil Utkin
    FK Rostov bytter ut Daniil Utkin med Danila Prokhin. Dette er det fjerde byttet som Valeri Georgievich Karpin gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Alexey Ionov
    Ut: Mohammad Mohebi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Rostov. Inn kommer Alexey Ionov, mens Mohammad Mohebi tar plass på benken.
    83'
    Nikolay Komlichenko
    FK Rostov avanserer forover i Kaliningrad. Nikolay Komlichenko avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Roberto Fernandez
    Kaliningrad angriper, men avslutningen til Roberto Fernandez går utenfor.
    85'
    Mål for FC Baltika Kaliningrad!
    FC Baltika Kaliningrad 1 - 2 FK Rostov
    Mål: Angelo Henriquez
    Målgivende: Roberto Fernandez
    Mål! Angelo Henriquez (Kaliningrad) header ballen i mål og reduserer til 1-2. Flott spill fra Roberto Fernandez før målet.